Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 jessy nckorey i kestikden sonra teke tekde kakashi_kun hmn pm atti lvl i sordu 61 diyincede yaptigi '':('' oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 la ha mouse ha klavye peki size soru özel klavyeyle oynayan bobert 12 tuşlu mouse a sahip 00000 bu adamlardamı noob ozaman? saçmalamayın kestik diye lamer olduk iyimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ares'te heal pot kullanıp mouse ile combo yapan lvl70 biri (stuner gibi), aylık 20k np yaparsa öpsün anlına koysun :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pardon 70 olmussun abi bana hala ole tik tik basman sacma gelio ole olsaydi onune gelen sin oynardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pardon ama ben bu serverın en iyi assasiniyim demedim stuner vs beatitpunk die bi video ekledim sizde ekleyin kesince neden bu kadar uzattınız annayamadım ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 marloon noobum kardeşim mouse la tik tik tikliyorum beatitede tik ledim öle yaparken ne yapayım yeter ama yazmıcam artık konusun durun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sin çara sahip olmayan arkadaşlarımız hangi kombonun ne tür derecede iyi olduğunu nasıl bilebiliyorlar acaba? bu bir önyargı mı yoksa attım tuttum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 marlon mouse ile combo normal klavye combosundan çok daha hızlı olmakta bunu bilesin. neden dersen öncelikle klavye ile kombine komut kullanırken sorunlar yaşayabilirsin ama mouse ile bunu yaşamazsın. ikincisi combo yaparken skil zswr tuşlarını kullanmak için parmakların şekilden şekilde girmez. görsel olduğu için hangi skillin cooldawn süresinin bittiğini yada kullanıma hazır olduğunu görüp kullanabilioyrsun. yani kısacası mouse ile combo senin sandığın kadar noob ca bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim gördüğüm hiç bir server 1.si assasin mosue ile combo yapmıor çünkü hepsi minor heal kullanıp kalvye ile yapıor..bana bi tane 1. söyleyin mouse ile combo yapan? combonun mouse ile yapılması daha kolay buna katılıorm fakat daha önemli bişey war o da kapışırken ölmemek..sadece heal pot kullanarak mouse ile combo yapan biri hiçbir lvl70 wariior ya da battle priest ya da assa ile kapışamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aaaa olurmu canım mause combo yapan lamer oluomus kardes bızde mause ıle skıllere basıtıgmıza gore bız asasla oynamöayı bılmıyormuşuz.. arkadas bunu ımaa etmeye calısıyor neyse herkese ıyı aksamlar benden bu kadar... simokin lvl 64 150 k np blackcats in cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mar_lon camthaliontasardur'un ss'ini alip yollasana patiye şu tran. görsün...:)seni asasin almasi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bana 1 isim verin ya server1. bir assasin ve mouse ile combo yapıo sadece 1 isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arestides sana da soyleceklerım war bız suanda ıkı asasın kapısmasından bahsedıyoruzz ama dogru dıosun warrior veya bp ıcın o bıras zor olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mouse ile combo hem combo yapıp hemde minor basan kişi için geçerli değil zaten. minoru en çok kaçarken kullanır rogue karakteri. zaten mesleği bu vur kaç. yok illa ben minor kullanacam diyorsanız skill slotlarından en kolay ulaşabileceğiniz birisine minor koyarsınız. minoruklavyeden basarsınız. neyse iyi akşamlar mesai bitti :) oyunda görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 isim istediniz alın size isim ben :d sol kol sakat olduğundan mause ile conbo yapıyorum :d ve gayet güzel oluyo ama asas sarmadı okçu oldum o ayrı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya sağlam bir lvl65 warrior ile level70 assa sadece heal pot kullanarak kapışamaz..yani bu kadar eminim bundan, lvl 65 warrior o assayı havada karada alır..beatitpunk ölmüyo fakat öyle bir minor kullanıo ki ne lvl70 warrior ne de battle priest hiç farketmio ve adam hala fp+8 st, mirage+8 ve shard+7 kullanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sevgili arkadaşım ares serverından beterr bir mouse combocusudur madem isim istiorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 beterr kim abicim ilk kez senden duyuyorm..ben server 1.si assasinlerden bahsediorm..oyunu en iyi oynayan assasinlerden..eğer klavye ile comboyu ve minorün ne işe yaradığını görmek isteyen warsa nychris-krakatoa yada 000000 videosu izleyebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 beterr kim ki? oeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 beterr benim clanımda baskan cok samimiyizde ama mause ile combo yapmıyo lvl 67 suan ex kasıyo cok az pk yapıyo 200 k npsi var 1 senedirde tanıyorum onu cafesi var onceden magesi vardı bıraktı assain kasmaya basladı k.e gecmeden 1 ay once... beterr 67 kasarhood 212456 [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 19:24 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mouse combo kaçan adam için en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kacan adamin pesinden r ile kosmaya baslayip mousela skilllere basmaya calisirsan objelere takilabilirsin daha cok zmn kaybidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oyunu uzayda mi oynuyosunuz beterr çok sağlam asaslardan biridir,benim bildiğim lordos da sağlam mouse kombocusu.konu acaip uçtu yalniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 lordos çok sağlam itemleri olan sağlam bir adamdır fakat 00000 kadar iyi deildir ve kesinlikle mouse combocusu fln da deildir..o adamların arasından mouse ile combo yapan kimse çıkmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mause ile combo yapmaya calısmak bile lamerliktir bence aslında bu konuda murtaaa veya pico soylese daha inandırıcı olur xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar