Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz el morad castle da barkkk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu resim yeterli ispat değil bence.
benim patriotla yakından uzaktan alakam yok sadece bu söylieyeceklerim dikkatimi çekenler

1-bark nie gözikmio?
2-sağdaki ok nie en aşağıda değil (scrolladan czden yeni çıkmış olduğun belli olio, bu da czde bark kestiğinin bi göstergesi olabilir)
3-en aşağıdaki bar kutusu nie ekranı tam kaplamio?
4- bunun videosu warmı ? bu resmin daha ilginicini photoshoptan ben de çizerim.

bunlar sadece benim gözlemlediklerimdir. kimseyi savunmuyom ya da suçlamiom sadece düşüncelerim bunlar.
Mesaj tarihi:
olay sadece sacma sapan insani duygularin verdigi yonelimden baska bir halt degil 2 ksisinin birbirine hirsi ortaligi karistiran tek sey. aradakilerde hala maşon( yada diger adiyla maşa) olduklarinin farkinda bile degiller nihayetinde bir oyun seviyesizligin, dengesizligin, iftiralarin bok atmalarin edepsizce konusmalarin alemi yok forumun bir tadi vardi, bilince katilmamak elde degil forumun hic bir tadi kalmadi
Mesaj tarihi:
@for
bi kişiyi unuttun yaf serverda itemlerinden bahsederken..
xromeox : +2 unique takıları var ?
@gülcan
sana sadece gülüyorum ben sizden clan istemişim öle mi sadece sana gülüyorum patriot'a girceme grade 5 ezik bi clana yada kendim clan açarım tek takılırım daha iyi..demek ki sana bahsetmemiş jade ablan %50 exp scrollardan ne kadar yazık oysaki sende kullansan belki 65-66 idin şimdi kim bilir..
@gencosmanx
recep sana da şöle sölicem neden liderin gelip konuşmuyoda sen savunma yapmaya çalışıyorsun anlamış deilim?

madem bu oyunu kurallarıyla oynayalım diyen jade hanım bu ss'in yorumunu insan gibi döneklik yapmadan anlatsın! yaşının gereği gibi konuşmasını, forumlarda o öle bu böle diye atıp tutmayı bırakıp öyle konuşsun..millete çamur atmayı bilir o düpe bu şöle felan die zamanında ko zamanında eslant'a paso girip çıkmalarını biliyoruz ben temizim diyemez asla... ben düpe yaptıysam yaptım derim yapmadıysam yapmadım derim çok düpe yaptım çok itemim silindi ben inkar etmedim asla..neyse topic patlatmaya lüzum yok... saygılar...

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 17:37 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
for sen salak misin yoksa aresmajereye kopeklik yapmayami basladin anlamadim....
milletin yuzune gulup arkadan kopeklik yaptigin adamlara yalakalik etmek icin poka batanlara el uzatip kendinide onlarla asagi goruecen...............
bu arada benim kim oldugumu soruyorlardi ben k2 network te oynamiyorum......
sedece eskiden oyunda oynayan kasarlari biliyorum

onlar hala serefsizlik etmeye devam ediyorlar gelibaaa....

paticikte bi yerde narde oldugunu tam hatirlamiyorum su an

oflinenin ne haltlar karistirdigini , nasil name change kullandigini, nasil char editlettigini artik sqlinjection nasil yaptirdigini ispatlariyla acikladim...

armut gibi kaldilar

anlamiyorum sizi yaw kendiniz her poku yiyorsunuz sonra
birileri sizden daha iyi olmaya basladiginda o adama sen hackersin sen gmden yardim aliyorsun sen illegal item kullaniyorsun..sen boss cikartiyorsun

falan gibi salakca iddialarda bulunuyorsunuzzz...

zamaninda kendi yaptiginiz pislikler akliniza geliyor millete nasil camur ataris die dusunup yollar mi ariyorsunuzzzz

aresmajere kendisi ve o tayfasi 1001 cesit dupeyi yapip itemleri para ile satti 1001 chara item ve oyun parasi depoladi sonra gm lere nasil dupe yaptiklarini acikladiii..
gm lerde ona lvl np vb seyler verdii..

o sandiki hersey onun istedigi gibi gidecek gm ler degismeyecek :d

neyse bb canlarim

www.knightonlineranking.tk
www.konptracker.com

vb sitelere bakildiginda kimin ne haltlar yedigi belli oluyor

10 yasinda bi cocuga bile bu siteyegirip sorsan burda serefsizlik yapanlar kimler die o gosterir sizee :d
Mesaj tarihi:
arghhh!

kendisi yazmiyo hatta ben ve arkadslar bile istedik artik yazmamasini cunku ne yazsa sorun cikiyo veya bazi dedktif arkadaslar icinden bisiler cikarmaya calisiyor velhasil kelam karsidaki insan herzaman duyarli olmuyor herneyse takilin keyfinizce
Mesaj tarihi:
gyhtu önce kelimelerine dikkat et! burası bi forum adabınla konuş klavye magandalığı yapma!
sende galiba jade'nin iti oluyosun bu durumda ?
@cotigolovely

ben aresmajere'yi de savunmuyorum burda! o adam kabul ediyo...

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 17:43 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
synergnx

noob unuda da bayaaabi eskiden taniyorum

zamaninda jadeye nasil yalakalik yapiyordu yaww

orc olmus herhalde

aresmajereninde yalakasimi olmus ne

olm sana nooldu lam ole item icin serefinle ve prestjinle oynama bare

ben k2 de opyuna basladigimda sadece ares vardi

hatta ares 1 vardi

yeni bir server acilacakti :)

senin eslantta aposlarda nasil lvl kastigini biliyorum o zaman lar yalakalik falan yapmiyordun ama nooldu ki .......

haaa orc olmussun sen :d

orc char acip bende arese basliyam bakalim ]

humanlar ordan pislik gibi falan mi gorunuyor acaba :d

du hemn aciyorum

bana lvl kasarsin

aresmajerede item verir

ha bu arada 500k np de ekletir yaw zahmet olmassaaa

bide lvl 60 olunca onumde df ciakrtsin plsssssss

nasilsa sql injectionla herseyi yapior :d
Mesaj tarihi:
ghtyu

şerefsizlik etme. o akşam adam gibi açıkladım durumu. çamur atmaya devam edeceksen et ama allah belanı versin demekten başka yapacak birşey yok maalesef.
Mesaj tarihi:
areste orc rogue actim

hunter

syner sen lvl kasrsin dimi aresmajeredende item ve np istiyorum plsss
ofline senin silinen charinn varsa onunda nickini ver bare o nickde acam bir anda 62 olurum belki

olmas mi plssss

uhahahah

:d

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 17:52 tarihinde, ghtyu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Malsın sen tipik bir mal!
Aresmajere bi sor bakim üzerimdeki itemleri ondan mı aldım ondan sonra konuş gerzek... Seninle it dalaşına giremem seviyene inmicem gerizekalısın tek kelimeyle psikoloğa görün..Jade'den ne çıkarım varki Jade'ye yalakalık yapcam ? İtemlerimi yada oyun paramı Jade karşılamıyo işte sen tek kelimeyle katıksız bi malsın! Neyse sen git kumda oyna knight sana XL gelir...
Mesaj tarihi:
+2 unq way anasına baaaaaaa

uzerimde olanları sayıyorum sadece bilin diye ve bu sacmalıga son werın artık baskalarına camuru da bırakın kendınıze bakın oncelıkle

+8 full chitin
+8 dual shard
dual rol (+0)
dual kekuri ring +1 (sadece lvl kasarken)
+1 amulet of curs
+9 dex belt
+9 dex dual earnig ayrıca sadece cz der kullandıgım rogue earnigim war

atack powerimin nasıl 1899 oldugun merak edenler warsa eger sadece sunu soylıyeyım atac scroll dex scroll + enchant scrol bilmiyorum bundan sonra bı sey dıyen olacakmı eger o kadar ıdallıysan synergenx o zaman al buyur acıkla sana soru

+8 raptor
+8 toto +8 hanguk
+8 giga
+8iron impact nerden geldı sana

dun gece cz yapıyoruz adamın sılahı tukenmıyor talia degıttırmekden ben bıktım adam sılah degıstırmekden bıkmadı herkese bok atma once kendıne bak...
Mesaj tarihi:
yok diger topicte yapmaz etmez diye picallo ile beraber o kadar laf solediniz kordugunuza degmedi desenize. sonrada bu adamin actigi topic altinda baskalarina laf sokmaya calisiyorsunuz. ben diorum size blackwinds boss event yapti arkadasimin elinde ssleri var neden yapti diyince arkadasimi banlamaya kadar tehdit edici uslublar kullandi. boss evetin yapildigi sirada arkadasimin sslerinde soz konusu clanin elemanlarinin uniqlerini +1 yapmak icin bosslarin baslamasina dair ssler var. ben kimseyi yargilayici bir ifade ile bunu kullanmiyorum ama su var bu boss event kime yapildiysa yapilsin el morad kalesinde ve herkesin gorebilecegi bir yerdeydi. boss indirme olayi yeni bir sey deil bence. bunun scrollarivar ama uscoda su anda kullanilmiyor bu scrollar aktif olarak ea games'in knightsinda var. bence sakin olmak en iyisi neticede bir oyun
http://knightonline.e-games.com.my/announcement_content.asp?gsection=news&id=2169 >>>azicik ingilizcesi olan bile burda yazani rahatlikla anlar bu tur olaylar zaten bu oyunun temelinde var...
Mesaj tarihi:
itemlerimi yada oyun paramı jade karşılamıyo

yazmis uhahahaha

aresmajeremi karsiliyor :d

yaksa artik ona ihtiyacin yok mu :d

olm aresmajere duymasin bak

uhahahahaha
Mesaj tarihi:
areste orc rogue actim

hunter

syner sen lvl kasrsin dimi aresmajeredende item ve np istiyorum plsss
ofline senin silinen charinn varsa onunda nickini ver bare o nickde acam bir anda 62 olurum belki

olmas mi plssss

uhahahah

:d
  • Yeni Oluştur...