Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz el morad castle da barkkk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img458.imageshack.us/my.php?image=neubitmap0cw.jpg =arnistos hp

http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=38683&st=0 buda gerekli topic 1 v 1 ler once 70 lvl warrlerin hplerinin konusuldugu topic
Mesaj tarihi:
aneisf msn bekliorum somethingsmells in hp sini gösteren ss aticam sana..bide lordos u senin iicn gene drainlicem..msn verirmisin?
Mesaj tarihi:
söledigim yada anlattigim seylerde bir yalan dolan varsa deki surda yalan sölüorsun yok ortada yalan diye birsey yoksa gereksiz yazi yazma..msn de online sin tel acip sölersin en kötü yada bekle zaten 2 3 güne bir siz deyim ne gerek burda bos konusuorsun ki?
Mesaj tarihi:
bir oyun bir insani bu kadar agresif yapabiliyosa gercekten ciddi bir rahatsizligi vardir ki tosunda benle bu konuda hem fikir sana bu konuyu kac sefer anlatmaya calistik ama sen bu oyuna galiba biraz fazla kaptiriryorsun kendini isine bak gibi bir cunle kullanman bile agresifligin ibaretidir
Mesaj tarihi:
recep bir insanin bildigi dogrulari sölemesi neden agresiflik olurki..senin yada erdemin ne düsündügü bu konuda yada diger yazdigim konularda beni zerre kadar enterese etmior.inandigim seyleri sölüorum ne 1 eksik ne 1 fazla.
Mesaj tarihi:
bu for var ya,
kohackçi kohack,milletin itemiyle hp'sini bilip ss koyamadiğina göre ötesi yok bu işin..arni ile pk yaptım çok yetenekli,ve iyi kombocu ötesini bilmem..
Mesaj tarihi:
rogue da drain die birsey var arkadasim heralde hic rogue skilleri görmedin...yada olaylarin tartisildigi resimlerin oldugu yabanci siteleri gezmiiorsun.toyluguna veriorum..sen takil sıkma canini :)
Mesaj tarihi:
@picallo_tr

normal degil mi ? bence o hp olması cok normal lvl 70 full item ve unqilerin +1 oldugunu varsayarsak cok normal

hem ben lvl 70 rogue olsa 2 parca hp set giyerim

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 17:15 tarihinde, 4Ever tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
surda yazdiklarini biraz akillica oturup okusan kendine gulersin yada bir gun oyunu birakir soyle bir bakarsan ben bunlari neden yazmisim alti ustu bir oyunmus diyeceksin sadece anlamadigim sey bu ise neden bu kadar giriyosun derdin ne?
Mesaj tarihi:
recep git lvl kas 70 ol..biri cikar ben %100 söleyim böleyim derse biride cikar sen öle degilsin bölesin der..anormalllik kendini oldugundan farkli göstermekdir.
Mesaj tarihi:
cok guzel bir photoshop calışşmasıı tebrikler guzel ugrasmışşınız :d ahahah

cok komik yaa wallahı eger bu oyunu bilen warsa eger salak degilse anlardi bunun bir oyun ooldugunu ama ahmak dolu ahahahha
Mesaj tarihi:
len for ben asasinim sen ne anlatıyosun?
elinde +8 giga'yıda rol,roc+2leri de söylüyo mu drain?
senin oyundaki nickin ne?bileyim de partine falan girersem çıkarım endirekt..
Mesaj tarihi:
tam bi parazitsin..sana orada link verdik demi gir oku..70 lvl ler arasinda kiyaslama yaparsan 300 350 hp farkinin nerden gelebilecegini tahmin edersin..
  • Yeni Oluştur...