GENCOSMANX Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 *lmao* sadece 3 tip insan bu ss ten bu kadrar cikarabilir birincisi ya bu adamda gorme sorunu var ya bu adam tam bir idiot yada belli bir kine sahip tiptir. info bar neden dipte degil? durun server acilsin bir ss de ben koyayim troll king abyss te nasil olsa info bari az yukari cek nereye istersen oraya gotur ss cek illa antaresin ciktigi yer olmasina gerek yok nereye derseniz.2. neden yorum yazan tipler belli kisiler? 3. haktan iddia eden kisler hacklenip ny araciligiyla reload edip sonra da neden hak araciligina koyuluyor? 4. neden bu arkadsalarin cogu orc? 5. patriotla olan sorununuz nedir?6. neden bu forumun tadi bu kadar kacti sacma sapan irc mekanina dondu?7. insanin acizane kin ve intikam duygulari..8. neden millet bok atma yarisinda?9. neden insanlar foruma afise mekani zhniyeti ile yaklasirlar?10.neden insanlar kufur etmek,birbirini asagilamak veya kotu sozler kullanmak zorundadirlar bu ona bir yukseklik mi katiyor?11..12...13.... artik sizce de baymadi mi?
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 abi bos konusmussun kimsemi konusmucak konusmayi gectim hani kimsemi adam kesmicek bowl a kadar gitcek orda barrk i bulcak barrrk a attack yapcak 1k expini alcak sonra town a gitcek bu sirada kimse adam kesmicek sonra elmorad castle a geccek jade yi dagda piknik yaparken bulcak bu yapti boss cikarrti diyede ona buna laf annatcak hic sanmiorum. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 10:05 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 galiba benim yapacagim bir aciklama iyi olacak ama ss'nin bende olmammasi yönüyle yalandir denilmesi dogal olabilir. ben sadece o ssde olani solemek istiyorum yaklasik bir ay kadar once fazlada olabilir bizim arkadaslar pianada oturken bir klabalik oldugunu gormusler ve oraya gitmisler normalde blackwindsin konustugunu gormusler ve onla konusmuslar. konusmada aynen gecen olay su neden boss event yaptigini soran arkadasima bugun benim dogum gunum bende yapiyorum der. peki bu yaptigin normal mi dediginde verilen cevap sanane ve istedigim yerde istedigimi yaparim oluyor. hatta soz konusu resimde gecen konuda bosslar bi ciksinda +1 yapalim itemleri gibi sozlerde var ama su anda size kanit olarak sunacak bir ss'im yoq ama bu resimleri gozumle gormesem gelip burda konusmam. su var burada kanit olarak sunulan resim ne kadar saglam bir kanit derseniz bu da bir muamma.(mageyin bark resmi) bu arada millet bir %50 scrollundan bahsedip gidiyor. bu oyunun temelinde bu scrollar var. usko da su an legal olarak satilmadigini biliyorum(illegal bilemiyorum) size verecegim adreste ea gamesin sayfasinda yapilan bir ilana link verek aciklamada bulunuyum http://knightonline.e-games.com.my/announcement_content.asp?gsection=news&id=2169 son olarak sunu soyleyim konuyu kapatcam baskasinin yaptigi pislik ile kendi yaptiginiz pisliklerin normal oldugu gibi bir gorurtemisiniz. sayin arkadasin hala 550k nps'ye bir yorum yapmadigini gormekteyim. neyse iyi oyunlar. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 10:19 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ]
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tabi aresmajere senden 550k np açıklamasını bekliyoruz hoja.. sen o npyi moradonda mı yaptin???
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 maradonda yapmadı onlar estlantta human troll berserker kesiolardı troll başına 100k xp 10kda np geliodu bölece hemn 2 lvl hem 550k np sona noldu millet enayi degil tabi farketti insan 100er 100er ekler ama arkadaş dayanamamış hepsini birden eklemiş e tabi dogal olarak banlandı o çoook uğraşlarla aldıgı npler silindi garibimin ah yazıkk vah vahh ağlıom ekran başında sona millet patide sölenmeye başladı buna cvp veremedi konuşamadı baktı millet susucak gibi degil jade ve patriot imdadına yetişti her zamanki gibi kendi yaptıgını gizlemek için jade ve patriota laf attı msnden vesaire belirli kişilere de koşun hadi patriota saldırıoz jadenin birkaç ay önceki ss ini yapıştırayım ona saldırın sizde dedi atladılar buraya aferin hep böyle devam romeo da +2 takı varmış barbaross auto cure kullanıomuş yok patriot %50exp scrollu kullanıomuş öle lvl atlıomuş yok cz de illision acid pot atıomuş daha neler duyucaz bakalım he bu arada şimdi 5 bilindik kişi atlıcak ordan jadenin yalakasııııı saldırın diye boşuna kasmayın söyliyim buffs_bunny nicikim lvl 65 priest 1 yıldan fazladır patriottayım ama nedense bu dediklerinizin hiç biri bana rastlamadı ne bazılarınız gibi kosp kullanarak lvl kastım ne de bazılarınız gibi np eklettirdim üzerimde +8 de yok unique de yok boş konuşmayı bi yere bırakın yeter artık bıkın şu patriottan da jadeden de pisliklerinizi altına gizlemek için başka bişey bulun..
jestergod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu topictende anla$ılıyorqi bu oyunda bile ququsu olanların bir takım ayrıcalıkları var :) "dünya kadar malın olacagına fındık kadar damın olsun" diye bo$una denmiyo heh. vermesine gerek yok, uzaktan koklatması bile karı kısmının istedigin yaptırmasına yetiyor, abaza türk erkegi saolsun.
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @jester.. yapılabilcek en hayvan yorumu yaptın bundan hayvanı ve abazasını düşünemiyorum tebrikler
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 cz de kesmis raibaya gecmis diyen zeki arkadasim gencosmanx ee bu cz de kesilmis tamam o zam bu cz de kimse kimseyi öldürmemismi ????
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @jestergod annende bi kadin , yorum yaparken bunlarada dikkat et!
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ceek : 1. olarak bark sadece czde cıkar diyelim ki o ss czde çekildi 3 dk içerisinde hiçmi kimse birbibirini öldürmedi xxx defeated xxxx yazıları hiç yok yani adam cz gidiyor fotoyu cekiyor 3dk içerisinde hiç czde kimse birbiribini kesmiyor sonra jade realı buluyor ss çekiyor öylemi güldürmeyin allahınızı severseniz 1 2 item için hala yalakalık yapan insanlalrsınız kokuşmuş insanlar (üstüne alınan alınsın) murtazacım arkandayım:) pamir arkadaşımıza teşekkür ediyorum kullanıcı adını bana verdigi için iyi oyunlar [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 12:44 tarihinde, PaMiR tarafından güncellenmiştir ]
jestergod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @picallo_tr annemin kemiklerini kim napsın ki dümbük? nekrofili misin? ? çük kafası büyüklügündeki beyninle aklın sıra laf yeti$tirmeye çabalıosun ama yemezler, ama istersen devam et böyle, belki jade hanım burda onun için tırmaladıgını görürse sanada ucundan gösterir biraz. hadi bakiim go go [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 12:47 tarihinde, jestergod tarafından güncellenmiştir ]
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zaten benim belirttigimfe o ama cevap bekliyorum hala
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jestergod konusmalarina dikkat et yada ufaktan uza ana baci sövmesini herkez bilir medeniyet fukarasi malak :)
FoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 beyler milletin kisiligine inmeye gerek yok.varsa oyunla ilgili bir elestiri onu alalim..yoksada olayi gereksiz noktalara cekmek bize birsey kazandirmaz.
bilinc Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 seviye mağma düzeyinin altına inmiş kusma tadı vermiş yine... cinsel organ ve çıkar ilişkileri üzerine bir konu bile çıkmış buradan. yuh diyorum yuhara diyorum... ne bu kin ne bu nefret? kendinize gelin ulan!!! kendinize gelin!! oyun bu oyun!! ne oluyosa oluyo ister doğru ister yanlış bu seviyelerde tartışma olur mu?
Khan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaslar jade denen arkadaşı tanımam etmem ama salak saçma şeyler le örnek verip konuşan arkadaşlara ayıp bi oyun için bu kdr olmaz.
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 beyni(oldugundan suphem var) ancak belden asagi calisan beyinsizlerden daha fazlasini beklemek bile yanlis once adam gibi konusmayi ogren sonra ortaya cık malukat... [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 13:05 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ]
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @jester kaybol canım senin aklın oraya gidiyosa bi psikoloğa görün bi resme bakıosun biri hayır olmaz diyo biri olur diyo tartışma çıkıyor ama sen ordan geliyosun savunanlara hemen siz şusunuz busunuz falan filan a getiriyosun ama en önemli nokta ise senin onlara laf yaparken bir anneye dediğin laflar. Eğer hala bunu diretiyosan bundan sonra sana küfür etmiyosam annene olan saygımdandır.
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jester,tanidiğim cerrah var istersen emin ol anadan doğmalar bile hayran kalir senin ququna,bedeli 17gb(ib+7 parasi) olur..koklatir sen de yaparsin,madem o kadar kolay..
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ceek : siz hala neyin davasını yapiyorsunuz ¿ resimdeki herşey açık ve net bunu anlayacagınız kapasite sizde olduguna inanıyordum galiba yanılmısım ....
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jade ye ithafen, çok konuşmanın, çok bilmişlik yapmanın, legaliteyi artislik yaparak savunmanın, ama legal olamamanın sonu böyle bişi işte, yazık valla acıdım haline çünkü şöle bişi oldu. ders alınması gereken bir olay; şeyhinden ders alan bir öğrenciyi şeyhi serbest bırakmış, adam çıkmış dolanmaya başlamış, yolu bi camiye düşmüş, cami imamı kafasına göre atıp tutuyormuş. kalkmış itiraz etmiş. imamda cemaate, "bu adam gavurdur, dövün" demiş. cemaat bunu bir güzel benzetmiş. adam şeyhinin yanına dönmüş, olanları anlatmış. şeyhi buna ders vermeye devam etmiş. bir süre sonra dersleri bitmiş ve yine yola koyulmuş, yolu yine aynı camiye düşmüş. gene girmiş içeri, oturmuş dinlemiş. imam gene atıp tutuyor, yalan yanlış şeyler söylüyormuş. bu sefer sonuna kadar dinlemiş ve en sonunda kalmış "bu adam çok ilahi bir adamdır. sakalından bir tel koparan cennetliktir." demiş. imamın halini siz düşünün... vel hasıl kelam, kuru fasulye olmadan pilav güzel gitmez, eh papazda her gün pilav yemez :)
SoNMoHiCaN Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aslinda bir cok insan icin inanmak gormektir..tabi benim icinde oyle ama bazi durumlarda tatmin edici olmuyor..benim bir iddiaya inanmam icin; iddia eden taraftan kesin somut bir delil beklerim..ikna edici,, acik,, celiskiye mahal vermeden bir delil..herkesin kendisine gore bir mantik ve dusunce anlayisi vardir..ben arkadasimizin koydugu ss yi pc me aktardim..paint le iki dakka uzerinde bir oynama yaparak jade i yok ettim..ve dusundum ki hic bir deneyimi olmayan, bir amator bile denmeyecek kadar ilgi alanim disinda bulunan bir konuda yok edebiliyorsam var da edebilirim..belki ss nin ilk hali benim yapitigim gibi...belki jade sonradan eklenmis.. ben ss yi koyan arkadasa satasmak icin boyle bir teori ortaya atmiyorum ama bir ss ye guvenerek de hic bir insana suclamada bulunulmasini dogru bulmuyorum.... http://img212.imageshack.us/img212/4858/barkkkk2ln8ou.jpg
FoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 mohikan neyin tartismasini hala yapioruz...sana illada satan adami getirip ben sattim demesinimi istiorsun.satan adam benim 2 yildir dostum.gecen günde evlerinde 1 gece kaldim..yaw hala neyins avunmasini yapiorsun.aresmejere hata yaptiysa onun kadar jade de yapti.bende sende o da yapti.neden kendinizi biz farkliyiz tiriplerinde göstermeye kasiorsunuz..
FoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 istersen tel verim ara uyarmi?yada jadaye söle oda sana verir tel..
ange Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 for burda mohıkan kımseyı suclamamıs .. neden ona satasıyosun ?bır dunya laf eden oldu....
Öne çıkan mesajlar