Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz el morad castle da barkkk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimin neyi yaptığını bilmiorum ama resmi dikkatli inceleyin. evet barka dalınmış ama information kutusu yukarı kaydırılmış.

mage tarafından bakarsam:
ben gidip czye bark kesip ondan sonra piyanaya giderim. barkın bana kaç vurduğunu görmek için kutuyu yukarı kaydırırım.

kim kime suç atıyo yada boss indirio beni ilgilendirmez ama bu resim %100 kanıt değildir.

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:59 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sende dikkat edersen orada o yukarı kaldırılış amacının aldığı exp i göstermek ve damageleri göstermek olduğunu anlayabilirsin. ayrıca senin tezini de şöyle çürütebilirim. magenin manasını kontrol et. oraya ulaşıncaya kadar diyelim ki czden geldi epey bi yol gitmesi gerekir, ki oraya 100-20,mana ayakta recover yaparak gelebilsin. ve eğer czden çıktıysa bu czde hiç mi birisi birini öldürmedi, orası bomboş.ya da pianada hiç mi birisi konuşmadı oraya gelene kadar?şöyle bir şey olmuş olabilir o mage login oldu orada doğdu ve jade reali gördü çünkü o login olmadan önce orası bomboştu ve jade o bossu spawn ettirir ettirmez kesebilecekti ama gel gör ki işler ters gitti mage de barka daldı ve jadeyi ispitledi.
Mesaj tarihi:
magenin anında oraya respawn olduğunu nerden biliosun. sözkonusu yer elmoradın belli bir yeri. evet manası düşük. czde öldü veya ölmedi herneyse. yürüdü. fullendi can. ama jadeyi görmeden önce pianada bir yaratığa da vurmuş olabilir. ok? bu da senin iddianı çürütür.
Mesaj tarihi:
60-60 canı azaldığına göre barka impact vurmuş ya da onun bi altı olan hell fire mı ondan vurmuştur. ve bi impact ile barktan 1350 experience points nasıl alacak o mage?
Mesaj tarihi:
amanda kimler gelmiş my best priest forrazzi. .....

nerdesin olm sen ya nerelerdesin özlettin kendini bak sen olmayınca cz ye çıkmıyom bende başkaları gibi :p
Biliyorsun 3 priest'li cz artık moda oldu ama benim arkamda sen ol önüme bile bakmam :D
Mesaj tarihi:
mage inde işi gücü yok yazıları yukarı kaydırıp jade i bulup yanına koşup screen mi alıcak gürsex ?ilginç bi durum başarılarınızın devamını dilerim jade hanım :)
Mesaj tarihi:
biri jade mi dedi hani nerde o ?
gelsin bi yorum yapsın böle kaç kaç nereye kadar ama aip yani :d
gm : sıkıştırmayın benim sultanımı boss çıkarcam ben şimdi ona item lazımmış gene feda olsun sultanıma
sadklfsjadlkfjsalkf xd
Mesaj tarihi:
" biri jade mi dedi hani nerde o ?
gelsin bi yorum yapsın böle kaç kaç nereye kadar ama aip yani :d
gm : sıkıştırmayın benim sultanımı boss çıkarcam ben şimdi ona item lazımmış gene feda olsun sultanıma
sadklfsjadlkfjsalkf xd "

lollll koptum :d
Mesaj tarihi:
gm : bu sefer ne çıkarıym sultanım
jadereal : bach çıkar gm cim...xromeox ölümsüz olmak istiyomush +2 rol'unu +3 yapalım sevinsin gariban
gm : tamam sultanım sen emret yeter
adsfksjdafkljsalkdfjlksda xd

Şaka maka ii makara oldu ya :D

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 01:53 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
:) uzun zamandan beri ko oynamıyorum ve bırakmıstım 2 gun once bir arkadasın charı ile cz yaparken fark ettim :)

ben ko domemin'den ke gecisti oyunu bıraktım ve o zaman lvl 65 rogue charım vardı :) o zamanlar cz'de patriot clanı full eziq bir clandı ne item ne oyun bilgisi nede baska bişi ustune birde kufur moradonda senin programı soyle boyle.

aradan baya bir zaman gecti şimdi bakıyorum..

patriot clanı soyle yada boyle item bulmus +2 ler +3 ler guzel hayırlı olsundan hala eziqsiniz buna nasıl cozum bulacaksınız onu merak ediyorum :)

sizler sadece o itemler ile ego tatmin edersiniz. kendinizi gaza getirirsiniz ama suan bile cz gorudugum butun patriotlar noob abi bildigin noob bunun otesi yok.

zaten jade real ezelden beri hakkında duyduklarım ilk kurulan the others'da kişileri iyi tanırım onların sayesinde duyduklarım hicde duzgun sozler degil.

neyse işin kısası onlar bark'da kesse full +5'de olsalar
sadece ego tatmin ederler :)
Mesaj tarihi:
anladıgım bir konu daha bizde dupe yaptık, zaten bu oyunda full item olup dupe yaptıdım diyen kimse olamaz
bir cogunuz bilmez ama suan oyunda olup 70 wariorların bile dupe ile itemlerini ben +8 yaptım. herkes dupe yaptı ama hic bir zaman burada gelip ben dupe yapmadım ben onurluyum biz duzgun oynuyoruz demedim.

kimse bana bırakın +1 rol'u +2 i tek bir rol parasını normal sartlarda kassın illagel hic bisi olmadan real para harcamadan. ben kendisinin full item karsılıcam
  • Yeni Oluştur...