Thundercat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 başka bir forumda reklam ozdenetim kurumuna gelen komik sikayetler yaziyordu. ordakilerden birisi topkek reklamiyla ilgiliydi ve konusuda şuydu "cocugum reklamdaki bagırma sesinden korkuyor". Bugun reklamı seyrettim ve ses degiştirilmiş ve alttan yazı geçiyor. " kahramanımızın sesi kısıldı tv ayarınızla oynamayın". acaba bu sikayet dogrultusunda degiştirilmiş olabilir mi? eger oyleyse oldukca komik bir durum :) [Bu mesaj Thundercat tarafından 10 September 2003 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bu herhalde bı bızım ulkemıze has bı olay[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ya bide ilk reklamda 10milyon fln satiliodu ayda soraki reklamda 14milyona yukseldi ilginc bisi tabi rakam doruysa tv reklamının gucunu gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 maşallah adam hakikaten öyle bir gürlüyor ki ben de ilk duyduğumda deprem oluyor sandım.. :) ama sesinin kısılması da olmamış.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 İneklerin memeleri beni tahrik ediyor onlarada siyah band koysunlar ayıp kardeşim ne öyle veya saat 12den sonra koysunlar reklamı :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Esc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bakin $imdi bu reklamin boyle oldugunu hemen anneme soyledim(ilgisini cekebilecegini du$undum) ve:Evet,iyi yaptilar,bende korkuyordum,reklamin anlamini-amacini anladigim halde oyle bagirdigi icin korkuyorum,benim gibi korkan insanlarda var..dedi ehm..ne diyeyim $imdi ben..[hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bende korku filmlerinden çok korkuyorum onlarda korkunç olmasın bundan sonra[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya dankek reklamlarını kaldırmasınlar yeter :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: jacabo, 10 September 2003 23:03 tarihinde demiş ki: ya dankek reklamlarını kaldırmasınlar yeter :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize sonuna kadar yanındayım. dankek reklamları rullz :D[hline]_^o^_ karpuz, 21 haz. 2003' te: "bunun hakkında topic vardı şerefsizz!!! YAKALAYIN!" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Gerçekten garip bi toplumuz ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Abi inekden bahsediyoruz[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Sam, 10 September 2003 21:37 tarihinde demiş ki: maşallah adam hakikaten öyle bir gürlüyor ki ben de ilk duyduğumda deprem oluyor sandım.. :) Eheh. Abi korkmamak elde değil.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Kardeşim toyota reklamını da yasaklasınlar o zaman, diyelim ki bende paranoya başlattı bu reklam, yol kenarında otostop yapan güzel kızları arabama almaya çekiniyorum. Ne biçim toplum bu ya...[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ehue iyi olmuş..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben de dankek reklamlarına uyuz oluyorum. İlginç bir fikir ama başarısız bir girişim gibi geliyor. Her dinlediğimde camdan atlayasım geliyor.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dankek reklamları çok güzel ama kesinlikle kek ile en ufak bir ilgisi yok. O yüzden kaliteli diyemeyeceğim ama eğlendiriyo orası doğru[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bencede dankek reklamları çok güzel[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar