Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostwolf un görüntüsünü zulian tiger le değiştirdim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

horde arkadaşlar için onlarinda canı var onlarda insan onlarinda cani titrek(he-manın kedisi)e binmek ister diyerekden

tek yapmaniz gereken dosyayı wolrd of warcraft kalsöründeki "data" klasörüne unziplemek alttaki örnek gibi.

download link

Mesaj tarihi:
yedege gerek yok creature klasörünü silince gidicek zaten
creature klasörü kopyaliyorsunuz kopyaladiginiz klasörü silerseniz eski haline döner direk.
Mesaj tarihi:
said:
peki sadece frostwolf u mu değiştirebiliriz, purple skeletal warhorse da yemez mi?

ne yazikki gözünde ışık parıldamiyan mountlar sorun cikariyor parildiyan mountla değişince.
değişiyorda göz kisminda kocaman beyaz kare oluyor göz zevkini bozar :)
Mesaj tarihi:
said:
peki insanların epic mountu içinde yapabilir miyiz? dosya isimlerini ne olarak değiştirmek lazım?

sen mountunun türünü ismini ver bana yapayım ben.
çünki ismini değiştirdiğimiz dosyalari mpq görüntüleyebilen bi programla açıp dışariya extract ediyoruz sonra değiştirmek istediğimiz dosyayida extract edip orjinal ismi ile değiştirip data klasörüne yerleştiriyoruz normalde dosyalar mpq arşivlerinin içinde compressli patch.mpq model.mpq texture.mpq vs deneyimi olayan biri kurcalarken wow u kolayca bozup tekrar yüklemek zorunda kalabilir.
Mesaj tarihi:

yaptım güzel oldu :d ama bu benim işyerindeki pc dandik ya görüntü güzel deil bide evde bakim

neden böyle yaptı ya photobucket

[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 12:28 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 12:28 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
grafikler üzerinde oynama yapmayi drnedim büyük küçük vs oyun kabul etmiyor etsede abuk subuk oluyor dosyalarin boyutlari tamamiyle ayni ve değişmemiş olacak sanirim.
Mesaj tarihi:
regelya hangi programı kullanıyorsun mpq dosyasından dışarı çıkarmak için?

birde imkanın varsa

frostsabrepvpridingfrostsabre.m2 den yellow skin olanı bulabilir misin?

hatta böyle ilginç mount skinlerini çıkarırsan :)
Mesaj tarihi:
arkadaslar eger mumkunse bununla ilgili dosyayı banada yollarmısınız yaw özelden.benim oyun içi nickim titrek,bende he-man zamanından aklımda kaldıgı ıcın secmıstım ismi,bende suan epic horse var
Mesaj tarihi:
walla ben beceremedim bisii =)

okudum link ide de pvpriding (epic kaplan) ı bulamadim epic horse de download ettim link ten nası deisicem dosya nerde vs vs birsuru sey işte yapamadim :p
Mesaj tarihi:
sımdı üstteki dosyayı ındırdım data dosyasının içine actım ama benım data dosyasının içinde creature diye bir dosya yok,neyse kendım bir creature dosyası olusturup aynı ss deki gibi koydum dosyayı diğerinin içine ama herhangi bir degısıklık olmadı.eğer kabul ederseniz(görevimiz tehlike)bir kişi su editörü nasıl kullanacagımızı vs,ss li ve detaylı olarak tutorial bölümüne yazabılırmı,nasıl beleşe epix kaplan sahıbı olunur baslıgını öneririm
Mesaj tarihi:
1 sn bu olay sadece local olarak gerçekleşir diye tahmin ediyorum?!
çünkü sadece local dosyalar editleniyor...
sonuçta karşı tarafdada görünmesi için o dosyanın aynen değiştirilmesi lazım?!
  • Yeni Oluştur...