Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostwolf un görüntüsünü zulian tiger le değiştirdim.

Regalya

Öne çıkan mesajlar

said:
peki sadece frostwolf u mu değiştirebiliriz, purple skeletal warhorse da yemez mi?

ne yazikki gözünde ışık parıldamiyan mountlar sorun cikariyor parildiyan mountla değişince.
değişiyorda göz kisminda kocaman beyaz kare oluyor göz zevkini bozar :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
peki insanların epic mountu içinde yapabilir miyiz? dosya isimlerini ne olarak değiştirmek lazım?

sen mountunun türünü ismini ver bana yapayım ben.
çünki ismini değiştirdiğimiz dosyalari mpq görüntüleyebilen bi programla açıp dışariya extract ediyoruz sonra değiştirmek istediğimiz dosyayida extract edip orjinal ismi ile değiştirip data klasörüne yerleştiriyoruz normalde dosyalar mpq arşivlerinin içinde compressli patch.mpq model.mpq texture.mpq vs deneyimi olayan biri kurcalarken wow u kolayca bozup tekrar yüklemek zorunda kalabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptım güzel oldu :d ama bu benim işyerindeki pc dandik ya görüntü güzel deil bide evde bakim

neden böyle yaptı ya photobucket

[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 12:28 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 12:28 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

kahve rengi epic horse için
http://rapidshare.de/files/14490702/ridinghorse.zip.html

edit: ridinghorse'u büyük harflerle yazarsanız doğru link olacak.

edit2: birde brown'u atinizin rengi ile değiştirebilirsiniz. white, black, brown ve beige

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 12:33 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı üstteki dosyayı ındırdım data dosyasının içine actım ama benım data dosyasının içinde creature diye bir dosya yok,neyse kendım bir creature dosyası olusturup aynı ss deki gibi koydum dosyayı diğerinin içine ama herhangi bir degısıklık olmadı.eğer kabul ederseniz(görevimiz tehlike)bir kişi su editörü nasıl kullanacagımızı vs,ss li ve detaylı olarak tutorial bölümüne yazabılırmı,nasıl beleşe epix kaplan sahıbı olunur baslıgını öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...