Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 horde arkadaşlar için onlarinda canı var onlarda insan onlarinda cani titrek(he-manın kedisi)e binmek ister diyerekden tek yapmaniz gereken dosyayı wolrd of warcraft kalsöründeki "data" klasörüne unziplemek alttaki örnek gibi.download link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o klasörün yedegini alsam sıkıldım diyelim direk eskisini tekrar koyarım oraya normale döner dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 link mı hatalı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 peki sadece frostwolf u mu değiştirebiliriz, purple skeletal warhorse da yemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yedege gerek yok creature klasörünü silince gidicek zaten creature klasörü kopyaliyorsunuz kopyaladiginiz klasörü silerseniz eski haline döner direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 http://rapidshare.de/files/14473917/creature.zip.html doğru link creaturenin c si büyük olacak forum otomatik olarak küçültüyor :s [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 12:04 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 peki insanların epic mountu içinde yapabilir miyiz? dosya isimlerini ne olarak değiştirmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: peki sadece frostwolf u mu değiştirebiliriz, purple skeletal warhorse da yemez mi? ne yazikki gözünde ışık parıldamiyan mountlar sorun cikariyor parildiyan mountla değişince. değişiyorda göz kisminda kocaman beyaz kare oluyor göz zevkini bozar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: peki insanların epic mountu içinde yapabilir miyiz? dosya isimlerini ne olarak değiştirmek lazım? sen mountunun türünü ismini ver bana yapayım ben. çünki ismini değiştirdiğimiz dosyalari mpq görüntüleyebilen bi programla açıp dışariya extract ediyoruz sonra değiştirmek istediğimiz dosyayida extract edip orjinal ismi ile değiştirip data klasörüne yerleştiriyoruz normalde dosyalar mpq arşivlerinin içinde compressli patch.mpq model.mpq texture.mpq vs deneyimi olayan biri kurcalarken wow u kolayca bozup tekrar yüklemek zorunda kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 değiştirmeyi başardım. model viewer sağolsun bütün texture isimlerini ldım oradan. ama kaplan çok küçük oldu ya bunu büyütmenin bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yaptım güzel oldu :d ama bu benim işyerindeki pc dandik ya görüntü güzel deil bide evde bakim neden böyle yaptı ya photobucket[ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 12:28 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 12:28 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kahve rengi epic horse için http://rapidshare.de/files/14490702/ridinghorse.zip.html edit: ridinghorse'u büyük harflerle yazarsanız doğru link olacak. edit2: birde brown'u atinizin rengi ile değiştirebilirsiniz. white, black, brown ve beige [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 12:33 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 grafikler üzerinde oynama yapmayi drnedim büyük küçük vs oyun kabul etmiyor etsede abuk subuk oluyor dosyalarin boyutlari tamamiyle ayni ve değişmemiş olacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 regelya hangi programı kullanıyorsun mpq dosyasından dışarı çıkarmak için? birde imkanın varsa frostsabrepvpridingfrostsabre.m2 den yellow skin olanı bulabilir misin? hatta böyle ilginç mount skinlerini çıkarırsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben annamadim simdi olayı beyaz epic tigerimi gri bir epic at ile degistirmek icin naapmam lazim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 regalya'nın onun için kullandığı programı söylemesi lazım. ozaman sana kaplan texture ismini kullanan at texturelarını koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaslar eger mumkunse bununla ilgili dosyayı banada yollarmısınız yaw özelden.benim oyun içi nickim titrek,bende he-man zamanından aklımda kaldıgı ıcın secmıstım ismi,bende suan epic horse var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 epic horse'u değiştirmek için gerekli dosyayı yukarıda yolladım ya. çeksene onu..... atının rengine görede dosya isimleini değiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eheh şöle bi rehberim vardı bi zamanlar =) http://forum.paticik.com/konu.php?id=127093 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 değişikliği sadece biz görebilsekte güzel ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 walla ben beceremedim bisii =) okudum link ide de pvpriding (epic kaplan) ı bulamadim epic horse de download ettim link ten nası deisicem dosya nerde vs vs birsuru sey işte yapamadim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mpq editor için. http://forum.paticik.com/konu.php?id=173312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sımdı üstteki dosyayı ındırdım data dosyasının içine actım ama benım data dosyasının içinde creature diye bir dosya yok,neyse kendım bir creature dosyası olusturup aynı ss deki gibi koydum dosyayı diğerinin içine ama herhangi bir degısıklık olmadı.eğer kabul ederseniz(görevimiz tehlike)bir kişi su editörü nasıl kullanacagımızı vs,ss li ve detaylı olarak tutorial bölümüne yazabılırmı,nasıl beleşe epix kaplan sahıbı olunur baslıgını öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 1 sn bu olay sadece local olarak gerçekleşir diye tahmin ediyorum?! çünkü sadece local dosyalar editleniyor... sonuçta karşı tarafdada görünmesi için o dosyanın aynen değiştirilmesi lazım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar