Soth Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @fistan mauser zate bi marka alman markası. benimki antonio zoli italyan malı.(hatta emin değilim ama kennedy nin vuruldugu tüfeğinde antonio zoli oldugunu okumuştum bi yerde) ama benim yöremde halk arasında bütün yivli tüfeklere mavzer derler onu demek istedim. insanları vurmasamda sniper zevkimi domuz avlarından alıyırom:) gercekten zevkli yüksek bi kayanın tepesine yerleşip diğer avcıların kovaladıgı domuzları mıhlamak:) ama tabiki tetigi çek vur kadar kolay degil bu işler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ks sux... bambi ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 boom headshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 awp tarzı gurur kırıcı sniperların çelik yelek falan dinlemeyeceği çok açıktır.ama assassination icin kullanılan sniperlara etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fazla cs oynamayın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sinper=keşkin nişancı assasiation ında türkçe karşılığı süikasttır hadi sniperı gectimde süikast be yahu. cokmu zor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Kalbe nişan alarak daha kesin bir vuruş yapması olası. Kullandıkları tüfeklerin içindeki kurşunların büyüklüğüne bir göz attıysanız, o kurşunu yedikten sonra abimin pek kendine gelme olasılığı yok gibi be, tabii becerebilirse bir de kafaya sıkması makbuldür ama doğrudan kafaya nişan alıp tutturma şansını düşürmesi mantıksız bence... Zaten kalbinden vurduğu adam bir yere kaçamayacağı için yerdeyken bir kez daha vurabilir kafasına göre ama kafaya nişan alıp ıskalarsa kişi kaçacaktır edecektir, vurması zorlaşacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Fistan pati § 08 Mart 2006, Çarşamba - 12:26 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- mauser, ok. görende sniperla millet her gün birbirini avlıyo.yok orda bu kullanılıyo, yok gözcü herşeyi planlar euhe. -------- Bunları bilmek için birbirini avlamaya gerek yok, biraz merak etmek, askerliği meslek olarak yapan bir-iki akraba ve biraz ilgi/hafıza yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 -wisst demiski : ps. celik yelek celikten yapilmaz. =] ya yaparlarsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 O zaman ona zırh diyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tmm da ben mesela hep zırhla sdolasan bir vatandasım noolcak ?? :-p hatta kuslara da zırh verilmesini talep ediyorum. en cok nerden vurulduklarıın onlar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hehe çelikten sırtlıklar oluyor askerlerde veya metal plakalardan ama malum çok ağır oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 valla sniper a böö dersek kacar kimseyide vuramaz kasmay agerke yok bence :-p sdfsdf harbiden o zırhlar baya agır dimi. 10-15 kg vardır. ps: eskiden sniper mı varmıs yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @dogmeat ; kusura bakma wow yüzünden öyle bişi çıktı heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 harbi böle hafif çeliğimsi bişi icad edilse işin boku çıkmaz mıydı? veya ortaçağ zırhlarıyla dolaşan zibidiler olsa etrafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hetşat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dördün altısı iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Şimdi ne şartlarda vurucağımıza bağlı... %100 Kesin vurucaksam artistliğe bağlar gözden kulaktan filan vururum heralde... Hatta olayı abartıp boynundan vurmaya filan çalışırım=) Kesin değilse göğüs daha uygun tabi. Çelik yeleğe çarpan merminin oluşturucağı kuvvet adam öldürürmü: Bilemiyorum öldürebilir. Çelik yelek gelen basıncı ne kadar dağıtabilir bilemiycem ama mermi oymasa bile bi motorsiklet çarpmış gibi etki eder heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 delanın lafı süper ama. o hızda giden eşşek arısı örneği:) yahu olurmu öyle şey. zırh sadece şansı arttırır. göğüsünden vurulursan zırh olsada gene ölürsün. asıl kurtulman çok büyük bi şans olur. ayrıca merminin ağırlığı değil sürati daha büyük bi etken böyle olaylarda. birde bunun hesabı kolay. ortalama bir sniper mermisinin jül olarak gücü bilinir. bunu gene hesaplarla kaç yumruğa eşdeğer olduğuda bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 chemical arada , de kullan hep . olmuyor............................................................... neyse abi ne yani şimdi bunun neyinin tartışmasını yapıyorsunuz? gülüyorum ya size, bildiniz cool oldunuz hll tmm susun devam ettirmeyin.adamlar ısrarla sidiği en ileri işemeye çalışıyorlar ya peh.araba muhabbetine döndü. "baba bi neon taktınmı bak ne olur bu araba bide noz off" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 virgüllük yer yokki kullaniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 çok fazla amerikan filmi izlemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dela pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:22 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ya iddaalasicaksak, ben diyorum ki wissy'ye ben havali tufekle vururum gozunden, ama 20 milyonunu alirim. adam inanmiyor yani. geffen pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:24 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tamam lan. bakırköye gidelim paramızın 500binlirasıylan araba yarışı geri kalanıylan da dota oynıyalım. sonra wissye ateş edelim. haklı çıkan paraları alır. dela pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:26 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bana uyar, bozuk paraynan hakem vurmaca. tebesirle kiz vurmacada da iddialiyimdir. -wissy pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tek sorun surada gercekten tufegi olan adamin ben olmam sanirim. =] dela pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ee tufek cikti mertlik bozuldu. geffen pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bireysel silahlanmaya hayır. komple alıntılamadan duramadım, hala gülüyorum. çalıştırmıyorsunuzda insanı, bela mısınız başıma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kafaya nişan alınır. kafaya ateş edilir ki 200-300 metreden atılıyorsa sapmayı bertaraf etmek için. kafaya ateş ettin diyelim , saptığı zaman kalbe girecek. kalbe ateş ettin, saptı vurmadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 boğaz =) ama illa seç dersen kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar