Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sniper nerden vurur?

Dela

Öne çıkan mesajlar

@fistan mauser zate bi marka alman markası. benimki antonio zoli italyan malı.(hatta emin değilim ama kennedy nin vuruldugu tüfeğinde antonio zoli oldugunu okumuştum bi yerde) ama benim yöremde halk arasında bütün yivli tüfeklere mavzer derler onu demek istedim.

insanları vurmasamda sniper zevkimi domuz avlarından alıyırom:) gercekten zevkli yüksek bi kayanın tepesine yerleşip diğer avcıların kovaladıgı domuzları mıhlamak:) ama tabiki tetigi çek vur kadar kolay degil bu işler:)
Sosyal ağlarda paylaş

Kalbe nişan alarak daha kesin bir vuruş yapması olası. Kullandıkları tüfeklerin içindeki kurşunların büyüklüğüne bir göz attıysanız, o kurşunu yedikten sonra abimin pek kendine gelme olasılığı yok gibi be, tabii becerebilirse bir de kafaya sıkması makbuldür ama doğrudan kafaya nişan alıp tutturma şansını düşürmesi mantıksız bence... Zaten kalbinden vurduğu adam bir yere kaçamayacağı için yerdeyken bir kez daha vurabilir kafasına göre ama kafaya nişan alıp ıskalarsa kişi kaçacaktır edecektir, vurması zorlaşacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan
pati § 08 Mart 2006, Çarşamba - 12:26 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
mauser, ok.

görende sniperla millet her gün birbirini avlıyo.yok orda bu kullanılıyo, yok gözcü herşeyi planlar euhe.
--------

Bunları bilmek için birbirini avlamaya gerek yok, biraz merak etmek, askerliği meslek olarak yapan bir-iki akraba ve biraz ilgi/hafıza yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ne şartlarda vurucağımıza bağlı... %100 Kesin vurucaksam artistliğe bağlar gözden kulaktan filan vururum heralde... Hatta olayı abartıp boynundan vurmaya filan çalışırım=)

Kesin değilse göğüs daha uygun tabi.

Çelik yeleğe çarpan merminin oluşturucağı kuvvet adam öldürürmü:
Bilemiyorum öldürebilir. Çelik yelek gelen basıncı ne kadar dağıtabilir bilemiycem ama mermi oymasa bile bi motorsiklet çarpmış gibi etki eder heralde...
Sosyal ağlarda paylaş

delanın lafı süper ama. o hızda giden eşşek arısı örneği:) yahu olurmu öyle şey. zırh sadece şansı arttırır. göğüsünden vurulursan zırh olsada gene ölürsün. asıl kurtulman çok büyük bi şans olur. ayrıca merminin ağırlığı değil sürati daha büyük bi etken böyle olaylarda.
birde bunun hesabı kolay. ortalama bir sniper mermisinin jül olarak gücü bilinir. bunu gene hesaplarla kaç yumruğa eşdeğer olduğuda bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

chemical arada , de kullan hep . olmuyor...............................................................

neyse

abi ne yani şimdi bunun neyinin tartışmasını yapıyorsunuz? gülüyorum ya size, bildiniz cool oldunuz hll tmm susun devam ettirmeyin.adamlar ısrarla sidiği en ileri işemeye çalışıyorlar ya peh.araba muhabbetine döndü. "baba bi neon taktınmı bak ne olur bu araba bide noz off"
Sosyal ağlarda paylaş

dela
pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:22 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
ya iddaalasicaksak, ben diyorum ki wissy'ye ben havali tufekle vururum gozunden, ama 20 milyonunu alirim. adam inanmiyor yani.

geffen
pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:24 [ özel msj ]
tamam lan. bakırköye gidelim paramızın 500binlirasıylan araba yarışı geri kalanıylan da dota oynıyalım. sonra wissye ateş edelim. haklı çıkan paraları alır.

dela
pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:26 [ özel msj ]
bana uyar, bozuk paraynan hakem vurmaca. tebesirle kiz vurmacada da iddialiyimdir.

-wissy
pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:27 [ özel msj ]
tek sorun surada gercekten tufegi olan adamin ben olmam sanirim. =]

dela
pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:28 [ özel msj ]
ee tufek cikti mertlik bozuldu.

geffen
pati § 08 mart 2006, çarşamba - 02:28 [ özel msj ]
bireysel silahlanmaya hayır.

komple alıntılamadan duramadım, hala gülüyorum. çalıştırmıyorsunuzda insanı, bela mısınız başıma lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...