Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ee tufek cikti mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bireysel silahlanmaya hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 oha glock uda geçiren bi yelek .bildiimiz günlük yeleklerden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sen glocku küçümsüyon ama.. adam mousea sağ klik yaparsa alır aklını. hetşat falan hak getire. ahaha yeter uyuyayım banlanıcam yoksa saçmalarken .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 glock su tabancasi degil mi yahu? supersoaker alirim daha iyi. 50 metre menzilli tiss tiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aehae csmi oynuoz?:) içine kezzap konulmuş bilyeyi sapanla kafana atarsam görürsün:)glock a ne gerek var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 glocktan kral silah mı var be. xraye de yakalanmıyor. çıt çıt diye ses çıkarıyor ama adamın ayağını yerden kesiyor be usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dötten vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pompalı,otomatik,trap,havalı ne istersen var wissy.yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 geffen iki saattir cs mantığı ile konuşuyor, beni koparıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 babami getirip konusturmam lazim topicte aslinda:) adam harp cerrahi heralde kesip bictigi kursun bomba mermi yaralisiyla turkiye rekoru elindedir:) acikcasi ben ayagindan vurulup akcigerleri tikandigi icin olende biliyorum o yuzden kursunun ne olucagi belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende sadece av tufegi var. bir de ne idugu belirsiz ama ates edince beni cok sarsip cok ses cikaran bir tufek var. bende dediysem babamin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mythbustersda vardı, silahın ateşleyene ilettiği kuvvetle mermiyi yiyenin yediği kuvvet eşitmiş... böyle düşününce pek de büyük bi çarpışma olmaz gibi geliyo...ha yemeden bilinmez o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya herkesin bbası anası bi asker bi subay bi komando bi sas,valla ezildim benim baba bildiin 18 ay çavuşluk yapmış gelmiş yok yani olayı soora,herkeste bi silah uzmanı bi bomba imhacısı bir komando valla ezildim, birinin cıkıp bnde havan topu var,bende hidrojen bombası var demesi kaldı bi.yeniceini bilse onuda söler bazılarımız ama nyse :) ben çöp adam bile cizemem ama en iligimi ceken,matama ayaından vurullup akciğer tıkanmasından ölen adamın hikayesini analtsana,en merak ettiğim baban izinliyken eve gelip sana "olm gecen 2 herif taradılar böle barsaı cıktı böle kolu koptu böle akciier tıkandı" diye bişilermi anlatıo?? höheöhöhö [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 09:23 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 arkadaşım boğazdan vurun gg işte ya ne tartışıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kevlar falan dinlemiyor snyper tufekleri . hedef kevlar zirh giyiyorsa keskin nisanci da .308cal bir tufekle ufacik tefecik cekirdegi olan muhimmat kullaniyor . piyade tufeklerindeki yenileme calismalari da bundan . zannetmiyorum ki kafaya atmakla ugrassinlar . gogus kafesi ideal hedef . soylemeyi unuttum bu arada .50cal ise zirhli araclara karsi kullaniliyor artik . kisaca soylemek gerekirse tufenke karsi kevlarda olsa zirh falan islemez . [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 10:39 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 absolut pati § 08 mart 2006, çarşamba - 01:45 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gözden çok kafaya nişan alınıyor snipe atışta ama zaten sniper silahın mermisi ile vuruldugunda kafa göğüs veya karın farketmiyor pek fazla. normal tüfekle atışta nişan alırken adamın bacaklarını veya diz ile karın arasında kalan bölgeyi hedef alıyorsunuz ve %80 falan göğsünü vuruyorsunuz düzgün bir atışta. yani normal tufekle 100+ metreden ateş ederken kafaya nişan aldıgında boşa gidiyor atış :) askerde 100mt atışında öğretmişlerdi hehe 5/4 vurup görev yapıp bulaşıktan yırtmıştım :) ama sniper silahta özellikle destekli atış ve hassas silah oldugu ve eğitimi verildiği için nişan aldıgın yeri vurur iyi ayar yapabiliyor isen :) ayrıca sniper tek değil genelde 2 kişilik ekip oluyor biri tetikçi diğer tam adı nedir bilmiyorum ama ayarcı diyelim yani ruzgar mesafe bildirip uygun anda atış emrini veriyor. ----------- 2. adama da "gözcü" deniyor. sniper & scout du galiba ingilizce terimleri. 2. adam hedefi dürbünle inceler, gözler, uygun anı söyler (sniper tüfeğiyle çok kısa bir süre ancak nişan pozisyonunda durabilirsiniz, eh normal dürbünle bakıp sonra tüfeğe geçene kadar da adam elinizden kaçabilir.) ayrıca 2. adamda genelde otomatik tüfek olur. herhangi bir karşı saldırı ya da acil durumda koruma görevi ondadır (tabancayla çok bir şansınız olmaz böyle bir durumda). Yine her türlü detayı suikastçinin konsantrasyonu dağılmasın diye scout düşünür (kaçış planı, acil durumlar vs vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fistan pati § 08 mart 2006, çarşamba - 01:53 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 1dk nefesi kesilir o kadar. absolut; oha? uranyumu kim kaybetmişte mermi yapmışlar.yuh diyorum teknolojiye ...................... normal bir tüfek ya da yakın mesafeden tabanca mermisiyle bile vurulduğunuzda kaburga kırığıyla ve tramvayla atlatıyorsun çoğu zaman. iç kanamaya kadar yolu var. evet sırf nefes kesilmesiyle kurtulmak da mümkün şanslıysan ama öyle olmuyor. hele ki keskin nişancı tüfeği gibi bir silahla vurulursan heralda en aşağı 2-3 kaburga gider en iyi ihtimalle. uranyum malesef artık tüfeklere kadar düştü. eskiden a-10 uçakları kullanırdı bu mermileri, tank zırhlarını kağıt gibi keser içnideki herkesi öldürürdü rahatça. sonra ilk irak savaşında el bombasına aktarmayı başardı abd askerleri orada kullandılar. bir ara olay oldu hatta "bu uranyum rüzgarla bize de geldi çocuklarımızı etkiledi, kanserli ve sakat çocuk doğma oranı arttı güneydoğuda" diye. şimdi tüfeklere de girdi.. allah sonumuzu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 son ırak savaşı ile ilgili bi yazı vardı yanılmıyorsam atom bombasına eş değerde etki yapabilecek uranyumlu mermi kullanılmış ırak savaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tamamini okumadim da, bize malzeme dersinde ucaklarla ilgili bir sey söylemislerdi. tam hatirlamiyorum ama, ucaklarin disindaki madde (titan alüminyum cart curt karisim galiba) düsündügünüzden cok cok daha incedir demislerdi. varsa bilgisi olan aydinlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 keciler yiyor yere dusen ucaklari ama sikiysa celik yelek yesinner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 şimdi bir avcı olarak ve 1.5km menzilli dürbünlü bi mavzer(aslında yivli av silahı dır gercek adı ama halk arasında mavzer olarak bilinir) sahibi olarak yanıtlamak istiyorum bu soruyu:) tabi hiç insan vurmadım ama hayvanlar ile mantık aynı olmalı:) atış kalp ve akciger bölgesine yapılmalı. kafadan vurmak özellikle hareketli avlar için ve hedefi dürbünle takip ediyorsanız cok zordur. o nedenle genelde kalp ve akciger bölgesine atış yapılır. kafaya yapılan atış artistliğe girer ve büyük ihtimal ıskalamaya neden olur. ha ama yakın mesafe ve sabit duran hedeflerde başa atış yapılabilir ama bunun içinde dürbün ayarının cillop gibi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mauser, ok. görende sniperla millet her gün birbirini avlıyo.yok orda bu kullanılıyo, yok gözcü herşeyi planlar euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kafadan vurmak daha zevkli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 off konuya bak ya nerden vurusan vur nasıl olsa olur o mermı ghırınce sankı vuracan ya offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar