endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 burdan amcamin oglu cabbara ve selime slm soyluyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 okşaaaaan duy beni seni sewiyorum okşaaaaaaan xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 döndük dolaştık yine yalakalığa geldik kardeşim şu konuyu bi baştan oku okuman yeterli olmayacaktır birazda anlamaya çalış. ve boyna millete bok atmaktanda vazgeç. eğer hala konuyu anlamayıp burda bok atmaya devam edersen sana iyi günler diyorum.. özür dilerim arkadaşlar.kapanmış bir konuyu açmak istemem ama bi kezaçmak zorundayım çünkü söyleyeceğim bi kaç söz var. 1-sana bir konu ile itham edilmedikçe lafa neden atlıyorsun?bu alemin delikanlısımısın yoksa onun bunun yalakasımı? 2- benim söylediklerimin hepsi gerçektir hiç birinde yalan yanlış bişey yoktur kimseye bok atmadım gerçekleri söyledim zoruna gitti ise şikayet et. ben raptoru+6dan +7 ye geçerken trina ile kırıyom adam +8 shell set yapıyor.adminden alma deildir de nedir.sende o göt varmı +7 shelli +8 e basacak anarshe??ki çamur atma diyorsun..bunlarin hepsi gerçek.haa türkçe karakterli id yi 2pcden sokup 9999 tane bus düpeleyenlerdensen,onu bilemem.. şimdi o boklu burnunu her boka sokma sana söylenmeyen şeyler üstüne yorum yapma,azcıq delikanlı ol yalama olma.zaten bir sürü yalakalik yapan var sende onlardan olma. tekrardan özür arkadaşlar ii akşamlar herkeze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 neyse edit al ukte ver ukte tencere götlü kel ukte [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:29 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 burdan dayıma amcama selamler xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 marla sakin :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gerçi editlediğim yerdede kötü bişi olduğunu zannetmiyorum ama marlon thnx gerek yok hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 marlo burdan sanada slmler dostum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 endless ben 10 gunlugune filam yokum geliyim seni cig cig yicem arenada :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sen gelene kadar 64 olurum ben dostıum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 neyse edit al ukte ver ukte tencere götlü kel ukte çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 endless ol kanka :] poli ye sor marlonnun fr nasil die :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 taliamı giyiyon yoksa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yok be teke tekde talia mi giyilir :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 niye oyle bir kuralmı var xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 falla giyersek isime gelir :] 380+ fr oluo :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o kadar resist neyden geliyo sorması ayıptır xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 meslek sirri :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 0_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 marlo-0n doru söle sen patlattın demi topiği :d:d ( insann adı çıkacağına canı çıksın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 auhuha falla ben dunyayi ele gecircez dedim sonra patlamis :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o__o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar