FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kardesim paran warsa konusursun olay bitmiştir kimseye karısamaz!!!!!kimseye hesap soramazsın!!!! kimseyi neden reel para ile item alıosun die sorgulayamssın!!!!!!! bence cok gereksiz bi topic olmus.birilerini karalamak adına acılmıs bi topic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 fc sende uctun xd 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bunların dışında k2 nin çok berbat bir yazılımı olduğunuda unutmamak lazım database hacklerinin yaptığı editler tabiki silinir :) olay ne boyuta geldi be pe :) neyse sallayalım gitsin bu konular çok konuşuldu bunu herkez biliyor adamlar zorla oynatmıyor istemeyen gitsin diyor kardesim birazda suçu kendimizde arayalım memnun olmadığımız okula gitmemeyi biliyoruz bundada irademizi kullanmamız lazım dediğim gibi memnun olmayan gitsin mantığında adamlar kimseyi zorlamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yeşim sen böle salaklarla kafanı yormak bırak bu tur insanlar başarıyı cekemeyen insanlardır kıskanan insanlardır tabiki bırak budaki böle ezikleri ezik insannnnn senii patriot sevmiyosan sevme ama hakaret etme!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 walla benim düşüncem bu bilader:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 mustafa cok asikarki bu konunun basligi diger basliga karsilik misilleme olarak acilmis afaki bir baslik icindeki suclamalarda afaki. d iger bana soru soran arkadaslara da cevabim su: bunu nasil yaptigini bilmiyorum. buradan cok sey yazarim konu cok yere gider dallanir. ama bildigim sey su bunu adminler bilmiyo. bu kadarini soleyebilirim. zaten benim burdaki davamda su: 1. ben hakkimi ararim sikayetimi yaparim. bir sahisin hic haftalik np kazanmadan 22 gunde nasil 2 lvl ve ayni zamanda 550 k np aldigini sorarim. banlayan banlar inceleyen inceler. 2. sucluysa banlar. benim bilmedigim seyler varsa o bu is yapililabiliyosa bu is legitse banlamaz. anlasildimi? he o zamanda sorarim onlara neden bunu herkez yapamiyo yada nasil yapilabiliyo? ben ko ya binlerce dolar para odeyip hizmet almak icin kendimden bile baska dolu ınsana premium alirken neden bole bir hizmet almiyorum? neden web sayfasinda nation transfer su kadar para yaziyoda np transfer bu kadar para yazmiyo ? bu insanlar nasil np ekletebiliyor? o zaman cevaplarimi alir buradan size de yazarim hepimiz ekletiriz!! [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 15:30 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lol son konuşmalarda jade yada patriot ismi kapandıki :) o konu bitti bile :) jade sonuna kadar haklı :) yalandak polemik için açılmış bu topic bizde zaman geçirioz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eziq dedigin yada soyledigin lafları genel soyleme kişi ismi soyle yesim ablandan biraz konusmayı ogren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 takma jade oynayan oynar oynamayana bye bye hakkını ara cvbını almak sana kalmış burdaki kimseyide ilgilendirmez herkes hakkıını arasın ama yalan karalama yaparak değil belge ile konuşun hak arıyosanızda diğer şekilde adamlar beğenmeyene bye dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 endles katılıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben jadeyle 1-2 kişi yzuunden cok takıstım ve tartıstım ama hiç bir zaman kufur etmedim hakaret etmedim sonucda bayan ama sen oyle genel konusma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 :))))) bircogunuz zaman gecsin diye yazi yaziyor dimi buraya :))) hem sikayet ediyorsunuz biktik bu jade den picodan patriottan ottak mottan diye ama hoşunuzada gidiyor bence .. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 pico beni biliyosun zaten xd ben bıktım gibi bisey soylemedim ama her jade-picı topicinde yazmakdan cok okumak hosuma gidiyo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tamam hadi patlatalim o zaman :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 xd pico ementral pendat bakcantın varmı biseyler xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 jade real, senin yaşça büyük olmandan dolayı sindirebileceğini filan mı düşünüyosun? hayır yani yaşına hürmet edilcek bi tarafın kalmamış, bu son mesajından bunu anladım. düzgün şekilde yazılan yazılara verdiğin cevapların içeriği ne yazık ki benim yazdıklarımdan(!) daha boş olmakla birlikte "nereye saldırsam da olay çıkarsam" teması içermekte. bana öyle ünlemli cümleler filan yazıp şekil yapma yani. boş konuşuyomuşum da bilmem neymiş de. level kasmak = zaman işi ( parayla alınınca haksızlık) np kasmak = zaman işi (parayla yapılınca haksızlık) item yapmak = zaman işi ( ama nedense itemları parayla alınca sorun olmuyor) madem ilk ikisi haksızlıksa, üçüncüsü de haksızlıktır. bu bağlantıyı anlayamıyosan bu senin sorunun, beni ırgalamaz. selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla ben anliyorumda senin gibi anlama guclugu cekenlere laf anlatmaya calismak hatam olabilir. bence sen bu 5 sayfa forumu birkac kez daha oku anladiginda haber veririsin murtaza.. akil yasta degil bastadir keske sen de de olsa :) :) :)hani yas biraz tecrube kazandirir ama akil kazandirmaz. en azindan sende ikisinden birisi olsa fena olmazdi ehehehe [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 16:05 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 elemental pendant var di sanki birinde ama kimde vardi hatirlamiyorum. ya o kadar cok item söyluyor ki millet. bak satilik su var aklinda olsun diye yaziyolar ama unutuyorum valla kimde ne oldugunu :) bi sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 +1 murtaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @jade, hah, senin akıl yaşına uygun mesajı yazmışsın yine. :):):):):):):):)): kk [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 16:00 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ahahahah yaslananlarin ortak avunma yontemi tucrubeliyiz uehue hic kasmayin yakinda dunyayi biz ele gecircez *kotu adam kahkahasi atar* x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 anladin yani he murtaza? akil yasimi kuculttum biraz anlasilsin die senin icin :)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bir jade topici daha patladı xd nice jadeli topiclere xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gecen bi kedi aldim o da cok şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar