malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 üni neydi fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hala öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 biz de onu yapanlar atılıo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 akd. uni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 üniversite ortamı güzel,hocalardanda memnunum çok güzel yönlendiriyorlar,yardımcı oluyorlar ama kendi adıma daha kpss ve kpds sınavı var önümde onları geçtim mi bu seferde mülakatlar var offff offf valla üni sınavı bunların yanında çook daha kolay,asıl önemli olan mezun olduktan sonrası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaşlarımın ve akrabalarımın bir çogu üniversitede ve kesinlikle daha zor oldugundan yakınıyorlar ama tek farkı ailen sana daha fazla özgürlük tanıyor v.s tabi bunlar bir insan için ne kadar yeterli bilmiyorum ama asıl önemli olan üniversitenin senin geleceginde ne kadar yararı olucagıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 önunde belırlenmiş bir yol olduğu için stresın azalıyor össde ne olacağın belli olmadığı için gelecek stresı de tasıyorsun.ünide sorumlulukların artıyor kesınlıkle ama daha cok bilinçlenıyorsun sewdiğin mesleği secersen özellıkle çalısmak yorulmak daha eğlenceli gelebılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 guzel bir okula girersen gercekten her sey cok kolaylasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 boğaziçiliyim diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lutfen, liselilere sormamis arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yalan!külliyen yalan!rahat olan hiçbişy yok!!140 kişilk sınıfta ders dinlemeye çalışıyorsun!aptal insanlarla uuraşmak zorundasın!not ortalamanı bimem kaçın üstünde tutmak zorundasın!lisedeki gibi ulaşılabilir değil üstelik hocalar!randevu alıyorsun bi soru sormak için!sabaha kadar ödev yapıp tez yazıp uykusuz finallere girmek zorundasın!tavsiye et-mi-yo-ruuuuuuuuuuuum!! oh be döktüm içimi. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 00:17 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 siz okumayı bilmiyosunuz ozmn jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 lise 3 hariç, lise yıllarıma geri dönmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 teşekkürler herkese....şu anda lise2de olduğum halde tüm sınıftaki stres bana da bulaştı.nedense bana da fazla toz pembe geliyordu ünv.de rahalayacaksın durumları,neyse en azından gerçeği biliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 beybin nesini tavsiye etmiyosun anlamadım ki, lise diplomasıyla dürümcü mü açalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 saeros +1 =)) [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:31 tarihinde, Famy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar