Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ediyorum...

only_devil

Öne çıkan mesajlar

üniversite ortamı güzel,hocalardanda memnunum çok güzel yönlendiriyorlar,yardımcı oluyorlar ama kendi adıma daha kpss ve kpds sınavı var önümde onları geçtim mi bu seferde mülakatlar var offff offf valla üni sınavı bunların yanında çook daha kolay,asıl önemli olan mezun olduktan sonrası...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarımın ve akrabalarımın bir çogu üniversitede ve kesinlikle daha zor oldugundan yakınıyorlar ama tek farkı ailen sana daha fazla özgürlük tanıyor v.s tabi bunlar bir insan için ne kadar yeterli bilmiyorum ama asıl önemli olan üniversitenin senin geleceginde ne kadar yararı olucagıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

önunde belırlenmiş bir yol olduğu için stresın azalıyor össde ne olacağın belli olmadığı için gelecek stresı de tasıyorsun.ünide sorumlulukların artıyor kesınlıkle ama daha cok bilinçlenıyorsun sewdiğin mesleği secersen özellıkle çalısmak yorulmak daha eğlenceli gelebılıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

yalan!külliyen yalan!rahat olan hiçbişy yok!!140 kişilk sınıfta ders dinlemeye çalışıyorsun!aptal insanlarla uuraşmak zorundasın!not ortalamanı bimem kaçın üstünde tutmak zorundasın!lisedeki gibi ulaşılabilir değil üstelik hocalar!randevu alıyorsun bi soru sormak için!sabaha kadar ödev yapıp tez yazıp uykusuz finallere girmek zorundasın!tavsiye et-mi-yo-ruuuuuuuuuuuum!! oh be döktüm içimi.

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 00:17 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...