oper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 auahuh okumuştum bu haberi. zaten kalbin oyle olması pek de akla mantıga sıgmayan bişe.. kitaplarda da var resimleri.. ama benim merak etttiğim benim gordugum resimde tanga vardı ve ona benzetiliyordu..kalp bu deniliyordu daha dogrusu.. şimdi babacanlar o kalp olayı cıktıgında ortalıkta tanga var mıydı acep?? ben bunu merak ediyorum.. :d yoksa arkadas resmi sallamısmı bana gonderirken :))
elvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 valla got istiyosanız kylie minogue var taş gibi kıvırıyor sallıyor eviriyor ceviriyor.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Zaten eski yunan ve roma'da erotizm gayet önemli bir parçası hayatın. Hatta ilk çağlarda saf erotizm mevcutken, aşk gibi kavramlar sonradan bu denli önem kazanıyor.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu saatten sonra 31 olsa çekilmez lafıvardırya buna uyuyor. yani bu saatten sonra aşkın sembolünü nulsanız nolur bulmasanız nolur.insanların beynine kazınmış artık kalp ile aşk. Hoş aşkın ne olduğunu hala çözemediler o da ayrı bi muallak.
Pearl Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 haklılar abi 1 erkek 1 kıza aşık olur nesine aşık niye sever niye severim der amacı 1 tek erkekler farkeder....
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu bilimadamının başka işi gücü yok muymuş, "o kalp değildir, g.ttür" diyen adam olsa olsa kahvede okey oynayan biridir "Şefik abi allasen bi bak, hiç kalbe benziyo mu, bariz g.t bu be!"
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yanlız adam da ayrı bir komikmiş. "Sembol kalbe benziyo ama değil popo. Çünkü kalp hiç o kadar kırmızı olmaz." Ne yani popo o kadar kırmızı mı oluyo?
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 belki fetisisttir. vura vura kızartmıstır? =)
Warhero Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sonuçta bu bir "sembol" isterlerse kadın poposundan özenmişler olsun, isterlerse inek kafasından özenmişler olsun... sembollerin insanların bazı şeyleri simgeleştirmek için kullandığı şekiller değil midir? şu tuhaf "aşk" sembolunu gördüğünüzde aklınıza öncelikle aşk, kalp ve sevgi mi geliyor? yoksa bardak, kalem gibi alakasız şeyler mi geliyor? hangi ülkeye gitsek bu sembol "aşk" anlamına gelecek. aynı şekilde yıldız örneğini verebilirim. sizce yıldız sembolünün şekli, uzaydaki yıldızların gerçek şekilleriyle alakalı birşey mi? değil. ama nasıl aşk sembolü kalbin şekline "benzemesi"nden dolayı hazırlanmışsa, yıldız sembolü de, yıldızların parlama şekline "benzemesi"nden dolayı hazırlanmıştır. istediği kadar gerçek yıldızın şekline benzemesin. insanlar bunu bu şekilde sembolleştirmiştir. sembolerin benzediği nesneler, o sembolün anlam ve ifadelerini değiştirecek mi? değiştirmiycek. kalp sembolü popoya benziyormuş, e yıldız sembolü de kar kristaline benziyor.... eee?
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o sembollerin ortasından geçirdiğimiz oklar hep popomuzdan mı geçti yani O_O [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:07 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ahaha. ortadan ikiye ayrılmış göt de iyimiş o zaman.
Öne çıkan mesajlar