Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marvel karsilasmalari

bejawe

Öne çıkan mesajlar

tah33 said:

wolverine-conan(yapılmıştı bi sayıda ve conan babamız kaybetmişti:( )
magneto-gambit(bence gambit)
sabretooth-ıceman
kull-conan(keşke olsa)
red sonya-thor
punisher-pyro

not:buriş lii-van dam(bruce lee her yerde her şartta jean claude van damme'ı döver:d:d)

gambit nasi magneto'yu yenicek abi allahini seversen...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
batman tarihin en mary sue karakteri.

superman'i aikido ile "senın gücünü sane karsi küllendim!!!" diye dövmüşlüğü var. bak kriptonik falan değil, bileğinden tutup savurdu supermani sağa sola.
dünyanın en zerki en süper en bilmemen insanı işte batman. geciniz batmani.

spidey fantastiği döver.
hulk herkezi döver.
yeminimi bozdum diyen thor hulk ve herkezi döver.
johhny storm bobby drake'i döver (birine alias diğerine isim yazmısın..)

Feamer said:

marvelde böyle olaylar var sen galactus diye bir şey yaratıyorsun adam kahvaltı niyetine gezegen yiyor, sonra kalkıp fantastik 4 lüye dövdürüyorsun, o dörtlü sonra sucrullardan dayak yiyor

galactusu kimse dövmüyo, silver surfer'ı kanka edip ikna ediyolar tehdit ederek bilmemne ederek. dünyadan alıcağı enerjinin fazlasını expand etmesi gerekiceğini anlatıyo mr fantastic eğer hem ff ile hem silver surferla savasırsa, üstünede heraldını kaybediceğini. galactusta sizinelemi ugrasıcam lan diyip gidiyo. osursa osurtucağı gezegen dünya.

galactusun dayak yediği 2 sey falan var yanlıs hatırlamıyosam 50 yıllık tarihinde.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ciddiyim var öle bi sahne şimdi cıkmam lazım, aksam gelince bulup sayfaları koyarım.

mantılı bir cözüm bulamaıdklarında ki genelde bulamıyorlar, batman yazarları direk "zaten batman bu olasılığı düşünmüş ve bir hazırlık yapmıstı!!! işte marslı hayat enerjisi güdümlü antibody ürettirmiyen uyusturucu zehirli batarang!!!! ve evet bu kemerindeydi!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Cidden Batman ne ya?

batman = sherlock holmes + leonardo da vinci + douglass fairbanks
sherlock holmes burda zeki, obsesif ve düşmanın gücünü kendisine karşı kullanan dedektifi karşılıyor.
leonardo da vinci kendi icatlarını kendisi üretebilen ve polymath bir araştırmacıyı temsil ediyor.
douglass fairbanks ise eğitimli bir dövüşçüyü ifade ediyor.

baya zevkli bir karakter aslında.

Ayfon said:

Cüce bilgine az cok güvenirim. Batman konusunda ciddi misin yoksa saka mi yapiyosun?
Ben hem inanamiyorum hem inanmak istemiyorum.

çizgi roman yazarı ne isterse o an senaryoda o olur.
cucenin dediğine niye şaka gözüyle bakıyorsun ki?

hem aikidoyla gayet mümkün öyle bir şey.
saf güçten ziyade eğitimin önemi de büyüktür.
mesela marvel dünyasında da birçok karakter saf güç olarak kendisinden kat kat büyük karakterleri aldıkları eğitimle alt edebiliyor.

öte yandan superman fanları batman'i hiç sevmez. çünkü superman gibi saf güç olarak olağanüstü durumda olan bir karakter ile batman ile sıradan bir insanın aynı ligte takılmasını kaldıramazlar.
ancak atlanılan nokta, superman'in çok daha absürt, çok çok daha absürt vukuatları var.
mesela bu adam ilk başlarda "kurşundan hızlı, treni durdurabilen, bir zıplamasıyla gökdelenleri aşabilen" bir adam olarak gösterilirken,
daha sonradan tanrı boyutunda güçler kazandırıldı. mesela sırf dünyanın etrafında uçarak zamanı geri çevirebiliyor, öldüğü zaman komaya girip geri diriliyor, all-star superman serisnde ise tam olarak tanrı konumuna geliyor felan filan.
absürtlükte sınır yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...