Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kız seni çok seviyor, çok iyi davranıyor , hep alttan alıyor 3 aydır cıkıyosunuz ve sizde sıkılma gibi durumlar başlıyo ve ayrılmak istiyosunuz ama ayrılamıosunuz daha dogrusu yüreginiz bu duruma el vermiyor. ne yapardınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kızada söyleyip belli bir süre mesela 1-2 hafta ayrılık yaşardım, çünkü sevgi ayrılıkla ateşlenir, nasılki ateşi körüklerler, sevgiyi de bazı bazı ayrı kalarak alevlendireceksin(eğer seviyorsan tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hiç bişi bilmiorum vala ama canım cok sıkılıyo beynim ayrıl kalbimde ayrılma diyo öyle işte pffff ps: quamen ne alaka simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 önemli olan beyin değil ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ayrılıcaksın bi şekilde bu arkadaştan bulucaksın şöyle eli maşalı bi peynir hatun süründürücek seni ondan sonra böyle karakterli düzgün kızların kıymetini anlıcaksın,ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @whiskey sende haklısında ilişkiyi sürdürüp daha çok bağlanmasından korkuyorum yani ona bunu yapmak istemiyorum çünkü o çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o zaman ikimiz içinde en iyisi ayrılık de severek ayrılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ilişkiler boledir; senin sevdini o sevmez ,seni seveni sen sevmezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ilginç ben her zaman beni böyle seven birisinin olmasını istemişimdir,belki oldu ama ben fark etmedim gerçi ama birşeyi anladımki bir taraf sevinde diğer taraf sevmiyor neyse sizi sevenin değerini bilin diyorum,sizi ancak sizi seven mutlu eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kardeş telefoncuya git 2 tane n-gage al sonra netten worms indir korsan olarak birlikten bluetooth tan kapışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 çok klişe bir durum zira oldukça fazla yaşanıyor bu olaylar. bir taraf çok üstüne düşünce diğer taraf cabuk sıkılır. denge kurmak lazım ki uzun sürsün. cidden sıkıldı isen bir şekilde ona söylemen lazım üzülecek diyorsun ama şimdide sen yeterli karşılık göstermeyince ve ilişkiyi dahada uzatınca ileride dahada cok yıpranacak. ama zor bir durum ve bitirme işini karşına alıp uzun uzadıya konusup anlatman lazım. ki soru işaretleri kafasından kalksın ve üzüntü daha az tesir le geçsin. tavsiye olarak da söylemen gereken çok fazla ilgi olunca bıkkınlık olabilecegi ve buna göre davranması gerektiği. o noktada belki tamam bundan sonra oyle yaparız bitmesn diyebilir. belkide en güzel çözüm bir müddet ara verme teklifi. 1-2 ay veya kendinize uygun gelecek bir süre boyunca göüşmeyin. bitmiş gibi. daha sonra sende tekrar eski duyguna kavuştugunu anladıgında tekrar denersiniz. ama olmazsa olmaz öneri ona bir şekilde fazla üste düşmenin ikili ilişkilerde diğer tarafı sıktığı ve ilişkiden soguttugudur. bu cok sık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 can yelekleri koltuğunuzun alt kısmında . üfle şişsin , sonra gümlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ondan habersiz baska birileriyle takil. sararsa devam et, kizdan da ayril. `yok onun yerini tutmuyor miyk miyk.` moduna girersen hic bozuntuya verme. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sağolun arkadaşlar cok yardımcı oldunuz kararım da bu sıkılmaları üstümden atabilirsem ilişkiyi sürdürmek olacak eğer geçmezse wissy'nin dediğini yapcam tuttum o fikri heh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 genç zihinleri böyle zehirliyorlar işte. cık cık. satanist işi bu internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ahaha biz hala birlikteyiz biliyomusun ajanlar off katıla katıla gülüyorum su an bu yazdıgıma 2 yıl olacak nerdeyse nazar değmesin şeytan kulagına kursun alta amin yazanların ask hayatı benim gibi düzgün olur inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kız saan iyi davranıyor diye. kız seni bi kere üzsün bak mumla ararsın sonra. değerini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ?! nası ya .... işler değişti demek :) ne mutlu sana o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hep böyle devam etsin o zaman. Senin adına sevndim. Şimdi tepkimi veriyorum. Oha lan Usta_Ash patideymiş!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 iyimiş yaf hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hemen hesabıma 10 dolar yatırmazsan bu topiği kıza gösteririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 tebrik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar