anartheelf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 apartmanımızda bi yavru kedi var doğduğunda beri apartmanda kalıo (herhangi birinin deil apartmanın ve hergün bi daire süt verir flm ) nese son 4 gündür okuldan geldiğim saatte bizim kapını önünde durur ve içeri girmeye çalışıyo burdaki merakım benim hergün o satte geleceğimi bilipmi bekliyo(servisden flm saati ayarlıyo bence), içgüdüsel olarakmı bekliyo(ne demek itediğimi anlatamıcam anlayın iste) yoksa sadece tesadüf olarakmı 4 gündür aynı saate orda duruyo ve kapı şans eseri o saate açıldığı için girmeye çalışıyo
anartheelf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 daha önce hiç kedim olmadı mesala çok köpeğim oldu ve çokzeki yaratıklardı ama ne biliyim yavru ve apartmanda duran bi kedinin hergun saati ayarlaması bi hoşuma gitti bi garip etti beni, başta dikkatimi çekmemişti 4. kez olunca ilgimi çekti gözlemlerime devam etcem yarında olursa o kediyi alıp (şahsi)beslemeyi düşünüyorum çok tatlı bişi ama van kedisi del :s vandayım ama doru düzgün 1-2 tane anca gördüm oda koruma bölgeisnde, allah'ım sen neler yaratıyosun [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:25 tarihinde, anartheelf tarafından güncellenmiştir ]
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kedilere bayılırım,ama herhalde içgüdüsel olarak,ya da ona iyi davranıyorsan senin daima aynı saatte geldikten sonra ilgi göstermeni istiyordur.canlı yani...bizim kediler beni gördüklerinde elimde yemek yoksa çıldırıyorlardı.bütün gün sokaklara yemek taşımaktan 1 haldim yani.neyse pekk cevap vermedim ama olsun
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kedielr cok zeki örnegin ölen bir kedimiz vardı hiç göremedim ancak bilen her insandan duyuyorum. musluk açıp su içer, tuvalete cıkıp kaka yapan acaip zeki bi hayvanmış... 6 ssene once uyavruları dahi ben servise binerken ankarada her sabap beni beklerdi.. kediler zekidir. simdi 4 yavru kedim var kediler eve giremio çözüm buluolar eve kalorifer taktırılacak onun için açılmış bi delik kumaşla kapatılmış 4 yavru kedi beraber bunu çekip çıkarıo eve gizlice girip mutfaktaki 1 tabak dolusu dil-kelle yiyor... ohooo ne diosun sen onlar bizden zeki
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 said: kedielr cok zeki örnegin ölen bir kedimiz vardı hiç göremedim ancak bilen her insandan duyuyorum. musluk açıp su içer 0,o [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:56 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 söyle diyim ben 1 yasındayken ölmek üzereyken evden kaçmış muslukj açarken vb fotoları var. öyle anlatıym ok?
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 inanırım valla zeki hayvanlar.. meet the fockers'da tuvaleti kullanıodu kedi sifon fln çekiodu eheh
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kediler, sadece kişisel çıkarları için kafalarını kullanırlar o kadar pls. köpekler ise hem zekidir hem sadık eheyt.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ama genelleme yapmayalım 2 cinsinde gerizekalıları mevcut
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 golden cinsi bi köpek alıcam bi ev kiralasam... süper hayvan şu köpek
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bleda bizim kedi de musluk açıp abdest alırmış, sonra da namaz kılarmış. yuh artık. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 22:36 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bizim de bir kedimiz vardı ; kombiyi açar banyo yapar , yemeğine limon sıkar , coca cola içer ve johnson baby ile yıkanırdı... [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 05:33 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
perfi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bence bi yerde 24 saat pusuyo sonra servisi gorunce kedi seni bekliyo havasi yaratir.
anartheelf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 anıl; "anar arkadaşım kürtmüsün sen? " 1- vanda yaşayan herkes kürtmü, yada kürt olsam ne farkeder sonuçta burası bi forum girişinde "kürtler giremez" diye bir yazıda yok 2- türk'üm hatta "dulkadiroğulları beyliğinin" (başka bi topicde analtmıştım) beylerinden den geliyorum(inanmayan araştıra bilir bi ara bi gazete şimdi adını unuttum bu beylikle ilgili bi yazı dizisi gibi bişi yapmıştı amcamla röpörtaj flm yapmışlardı redogski arkadaş tanıyo beni ismimi flmda o söyler),bir kaç senedir babamın tayini nedeniyle burdayım 3-beni tanıdığını ve sırf muhalefet olsun diye sorduğunda biliyorum ve msn yi açtığım zaman "bak bak patide sana ne laf koydum ama" diyeceğindende adım gibi eminim
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kedi hayvanı çok iyidir bir hayvandır . bırakıyorsun kediyi taa nerelere , evinin yolunu buluyor yahu . insan bile olmadıklarını düşünüyorum bazı bazı :/ çok garipler .
Öne çıkan mesajlar