aramil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 öpün bakalım kreese abinizin elini! kendisi aşmış, hepimizden farklı, tek bir arkadaşı olmayan, kendini herkesten olgun sanan, 14 yaşında ve "iq'su hepimizin toplamından fazla" olan bir ergen. sorumluluğun anlamını bilmeyen, egosunu tatmin edememiş, dışarda insanların nasl yaşadığından habersiz, ebeveyn himayesinde yaşayan, zavallı ve yalnız bir insan. sana tek birşey söyleyebilirim bu tavırları bırakıp kendine bir "dost" edinmen. yoksa çok yakında asla tırmanamayacağın dik bir yokuşa gireceksin. sonra birde bakmışsın ki hala yolun başındasın, yazık daha ufaksın, aklını başına al... ayrıca aptalca konuşmaktanda vazgeç, madem o kadar zekisin, ispatla... ergen sorunsalları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Üstün zekalıysan biz ne yapalım ? Depresyondaysan ne gibi bir yardım bekliyorsun ? Arkadaşın yoksa biz mi seninle arkadaş olalım ? İlaç kullanıyorsan bundan bize ne ? Neden bağıra bağıra söylüyorsun ? İlaç kullanmayı marifet mi sanıyorsun ? Depresyona girmek kolay mı zannediyorsun ? 14 yaşında ölmek istiyorum diye bağıran bir tek kendin olduğunu mu düşünüyorsun ? Burda yaptığının , yazdığının seni komik duruma düşürdüğünü görmek için daha kaç kase nesquik yemen lazım ? Azıcık gidin okuyun araştırın . Ergenliğe giriş dönemi diye bir olayımız var bizim . Onun sonucu bunlar , ama işte asi gençlik , anlatamıyoruz . Okulda pankart açıp ''sorunluyum ben , ilaç kullanıyorum'' diye gezmek sizin için cezbedici bişey . Bir bireyin yaşını baz alarak konuşmak hiç benim hoşlandığım bir şey değil ama senin durumunda kusura bakma söyleyecek başka söz bulamıyorum . İlaç kullanan insan sorunludur , ben de kullanıyorum ama buraya topic açmıyorum bunun yüzünden . Üstelik 14 yaşında da değilim . Süper zekaysan kafanı yaptığın işten kaldır biraz ki git dışarda arkadaş edin . Kendini farklı sanıyorsun , süper zekayım ben cin gibiyim diyorsun , ama insanların seninle aynı kafa yapısında olmalarının bir zorunluluk olmadığını , öyle olmayanlarla da ilişki kurabileceğini kafana sokamıyorsun . Burdan ne sonuç çıkardığımı söyleyeyim : Süper zeka değilsin , depresyonda değilsin ; arkadaş edinemiyorsun , yalnızları oynayıp büyüyünce melankolik takılmak istiyorsun , insanlar seni gotik bilsin istiyorsun . Ben sıkıldım yani kendini farklı sanan bu 14 yaşındaki gençlerden . Hiçbiriniz farklı değilsiniz ve böyle farklı olduğunuzu iddia ettiğiniz sürece benim ve benim gibi düşünenlerin gözünde bir kaç zayıf karakterli bedenden başka hiç bir şey olamayacaksınız . Bilmem anlatabildim mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 herkez farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 biz burda farklıları pek sevmeyiiiz! fezaya iyi bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 abi valla boş boş konuşuyosunuz hala takılın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 go get a life m8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 farklıyım veya değilim biri olsun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=172835 sanırım bunu da ben açmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dünyaya ,ona,bana bi faydan dokunmadıktan sonra ne işe yarıcak senin "aşmış zekan" git adam ol her insan bir diğerinden biraz farklıdır. onun dışında bir farklılığın yok, sadece kıçın kalkmış. çocukça düşünceler. +1991 saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yazılarını okudukça tüylerim diken diken oluyo. istedimiz kişilerin postlarını görmeme gibi bi özellik var mı? varsa çok mutlu olcam. herkes rahat oldukları yerden, "takıldıklarından". rahatsızlık duyan tek rahatsız sensin, takılcak şey bul kendine ki insanların sinirlerini ayaa kaldırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sana benzeyen biri daha var kreese.kıçım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 zuhauahaha ya bırakın bebe kendı capında eglenıyo.. gıt barbi'lerinle oyna sen.. ayrıca zekı oldugunu ıddıa edıyosun bı ornekle kanıtla bıze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tamam yazdıkları doğru olmayabilir şımarıklık göstergesi de ne afacan fistan canlı formunun kıçım demeye ne de barbilerle oyna diyip aşağılamaya da lüzum yok.abartmayın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hay ben boyle konu açan cocuğa da, cocuğa hakarete varıncaya kadar eleştırene de, saçma sapanbır konuyu 4 sayfa tartışanlara da ne dıyım!!!! yuh [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 15:58 tarihinde, Famy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 famycim senin yaptığın farklı mı şuan? neyse arkadaşa önerim zamana bırak herşeyi. ben herkesten farklıyım diyebilmen için 14 sene yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 benim 17 sene geçti mesela, ben farklı olduğumu anladım çünkü hem iki kulağımı birden, hem de sadece sağ kulağımı tek başına oynatabiliyorum! 17 senelik disiplin, azim, irade. =p [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 17:18 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hahahhah =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 krustycım ben hakaret ettığımı sanmıorum sadece uğrasılan konuyu açan ve bu konuyu tartışılanlara hayretlerımı belırttım herhangı bı saygısızlık yağtığımı sanmıorum yaptıysam da kusura bakmayın keyfınıze bakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 14 yaşında klişe olaylar sanırım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @saeros bende yapıyorumda, sağ değil sol kulağımı oynatabiliyorum tek başına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi yere kadar ciddiolarak okudum... 14 yaşında olduğunu öğrenene kadar... çok gülünç doğrusu 14 yaşında "depresyona girdim" diyebilmesi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kırasti, bu dünya ikimiz için dar.. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 farklısın da nasıl farklısın onu anlayamadım ? tek elinle bir arabayı kaldırıp atıyor musun ? uçuyor musun ? 3 gözün 15 kulağın falan mı var :) insansın işte illa birine mi benzemen gerek birine benzeyip benzememek ne zaman farklılık unsuru oldu öeaaah dağılın =p [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 00:18 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çocuk farklı işte, basit basit konuşma kingpin yeaa. ben de basitim ama napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kendimi nasıl görüosam öleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar