MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 söliyebilceğm çok şey yok aslında. 2 yıldır dost bildiğim insanlar. kendimden çok sevdiğim insanlar. meğer ne kadar az değerim varmış. 40 yıl düşünsem, aklıma bni bölle bırakacakları gelmezdi. herkesden beklerdim de cnmdan çok sevdiğim insanlardan......hiç arkadaşım kalmadı. hepsi ii gün dostuymş. ii niyetli olmak ne kadar anlamsızmış. insanları çok sevmek. artık insanları sevmiorm. ne diyceğimi bilmiorm...yanınızdaki insanların her zmn yanınızda kalocaklarını sanıorsunz. çok seviorsnz, dost oluorsnz. her kötü gününzde yanınızda oluorlar, "yalnız değilim aslında, onlar var!" derken bir gün, hiç bi neden yokken, sanki kaybolup gidiveriorlar, nedenini soramıorsnz bile. peki..bunu daaşarım bn, sevicek kimse kalmadı ztn, bekleyin bol gülücüklü günler ben geliorm! bi sürü arkadaşım var bnm, hep eğlendiğimiz...bi sürüler...bu kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben boyle anlarda hep 2 gokhan ozen çakıyorum kendıme gelıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 duşa gir iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kendine dikkat et senin için zor günler var bilesin çünkü onlara kızsanda sende büyük bir boşluk olcak bilesin dikkat et kendine dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 amaan biri gider biri gelir,çok dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya zaten insanlardan çok bişey beklememek lazım. benim mesela iki tane dostum var, senelerdir dostum dediğim. biliyorum ki her zaman güvenebilicem onlara. ama her zaman dayanamam ikisine de. çünkü onlar da insan, onların da zayıf anları olur. o yüzden iyi seçmek önemli, zaman önemli, falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 saeros inan daha önce biri bölle bi topic açsa bnm cvbım da aynı sennki gbi olurdu. bnm de iki tane dostum vardı ve hep güvenebiliceğmi biliodm. zor günlerde de birlikteydik. dosttuk! gerçekten.. nesse umarım sennki çok daha "gerçek, iyi ve doğru" bi dosluktur..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dost diye birşey yoktur, no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Dost diye bir şey vardır , yes . Sadece ''dost'' bulmak lazım . k3nk değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 no. =(((88. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 off off...kankam diildi onlar bnm! bnm çok kankam var! bunlar dosttu, anlatamıorm..nesse gözlerim şişti ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yes ulan yes :((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 3-5 arkadaşım 3-5 dostum vardır. dostlar bulunduğuzu zman asla kaybedilmemesi gereken şeyler. en çok değer verdiğim şeylerden biri doostlarıödır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla kavga etmiştim bi arkadaşımla. çok uzun süredir dosttuk. doğum günü geldi geçti. ben kutlamadım. 3 aydır konuşmuyoduk. sonra benim doğum günüm geldi. adamlar party falan şettirmiş. ne diyeceğimi şaşırdım. çok kötü oldum falan. uff kötüydü. dostların değerini bilmek lazım. kendimden utandım resmen ya.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bana cok oluodu böle arada bir gömüyodu bişeyler bi arkadaşım durup dururken satıyodu benı ulan anasını satıyım ne gereksiz bi dünya bu diyip intahar modlara giriyodum bi cengizden unutulan bide orhan gencebay dan dertler benim olsun ne gam kalıyo ne kasvet sora cıkıorum dısarı böyle hiç ummadıgım sıradan bir ark olarka bildigim insan bana destek verio böle gel kanka yemek yiyelim şurda kafan dagılsın diyo alıyo benı götürüyo sen canını sıkma bişey olmas yarın cıkar birisi aa noldun ya gel konuslım der anlatırsın herseyını ayy cnm der o zaman bişeyin kalmaz dert etme :) yada bi orhandan dertler benim olsun hemen koş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gecici bir ruh hali bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 2 yılda kimse kimsenin dostu olmaz.ilk cümleden okudum ve bıraktım yazını.onlara arkadaş diyebilirsiniz sadece.7 sene olur 17 sene olur hep berabersindir o zaman dost dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eğer 2 sene içinde başına gelmedik kötülük kalmadıysa ve o arkadaşı yanındaysa her kötü gününde, dosttur yine. blöe bişi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok öle bişey sabrina. 2 sene çok az dost kavramı için. insanın en iyi dostu ... fildir fil. fil özverili hayvan,insan öle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 allah herkeze benimkiler gibi "dost" versin.her kötü günümde destek oldular.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 boyle olaylar hayata karşı güçlü durmamızı sağlıyor sanırım. bir yerde gerekli bunlar.bir yerde de üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 anarchist cookbook oku googledan arat bulursun edit : link üşenmedim buldum http://emmaf.isuisse.com/anarcook/indanarcook.html [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 19:49 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar