Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç dostum yokmuş

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

söliyebilceğm çok şey yok aslında. 2 yıldır dost bildiğim insanlar. kendimden çok sevdiğim insanlar. meğer ne kadar az değerim varmış. 40 yıl düşünsem, aklıma bni bölle bırakacakları gelmezdi. herkesden beklerdim de cnmdan çok sevdiğim insanlardan......hiç arkadaşım kalmadı. hepsi ii gün dostuymş.
ii niyetli olmak ne kadar anlamsızmış. insanları çok sevmek. artık insanları sevmiorm. ne diyceğimi bilmiorm...yanınızdaki insanların her zmn yanınızda kalocaklarını sanıorsunz. çok seviorsnz, dost oluorsnz. her kötü gününzde yanınızda oluorlar, "yalnız değilim aslında, onlar var!" derken bir gün, hiç bi neden yokken, sanki kaybolup gidiveriorlar, nedenini soramıorsnz bile.
peki..bunu daaşarım bn, sevicek kimse kalmadı ztn, bekleyin bol gülücüklü günler ben geliorm! bi sürü arkadaşım var bnm, hep eğlendiğimiz...bi sürüler...bu kdr.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten insanlardan çok bişey beklememek lazım. benim mesela iki tane dostum var, senelerdir dostum dediğim. biliyorum ki her zaman güvenebilicem onlara. ama her zaman dayanamam ikisine de. çünkü onlar da insan, onların da zayıf anları olur.

o yüzden iyi seçmek önemli, zaman önemli, falan.
Sosyal ağlarda paylaş

saeros inan daha önce biri bölle bi topic açsa bnm cvbım da aynı sennki gbi olurdu. bnm de iki tane dostum vardı ve hep güvenebiliceğmi biliodm. zor günlerde de birlikteydik. dosttuk! gerçekten..
nesse umarım sennki çok daha "gerçek, iyi ve doğru" bi dosluktur..:)
Sosyal ağlarda paylaş

valla kavga etmiştim bi arkadaşımla. çok uzun süredir dosttuk. doğum günü geldi geçti. ben kutlamadım. 3 aydır konuşmuyoduk. sonra benim doğum günüm geldi. adamlar party falan şettirmiş. ne diyeceğimi şaşırdım. çok kötü oldum falan. uff kötüydü. dostların değerini bilmek lazım. kendimden utandım resmen ya.'
Sosyal ağlarda paylaş

bana cok oluodu böle arada bir gömüyodu bişeyler bi arkadaşım durup dururken satıyodu benı ulan anasını satıyım ne gereksiz bi dünya bu diyip intahar modlara giriyodum bi cengizden unutulan bide orhan gencebay dan dertler benim olsun ne gam kalıyo ne kasvet sora cıkıorum dısarı böyle hiç ummadıgım sıradan bir ark olarka bildigim insan bana destek verio böle gel kanka yemek yiyelim şurda kafan dagılsın diyo alıyo benı götürüyo sen canını sıkma bişey olmas yarın cıkar birisi aa noldun ya gel konuslım der anlatırsın herseyını ayy cnm der o zaman bişeyin kalmaz dert etme :) yada bi orhandan dertler benim olsun hemen koş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...