xaty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Kamp işlerinde tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum; çok hardcore kamp yapcağımız falan yok ama yıllarca kullanabileceğimiz uyku tulumu alcaz. Arada sırada sağa sola kampa gitcez. Öyle everest'e falan çıkmicaz tabi ki, karda falan ilerde kamp yaparmıyız bilmem ama çok zor koşullarda yapmayız tabi. Uzun lafın kısası, Türkiye için uygun nasıl bir uyku tulumu önerirsiniz? Sanki min.-5'te falan konforlu olcak bir şey yetecektir(?) Bir de marka/model öneriniz var mıdır? Husky, Loap, Vaude falan bakıyoruz, iyi midir bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 husly al asla pişman etmez en iyilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 alpiniste bakin. fi tarihinde toros kendi uyku tulumunu yapip satardi.2006 da 1 tane almistim.aktif bi sekilde magaracilik yaptigim donemde 6 sene kendim kullandim.ustune kuluple ilgilenememeye baslayinca kulube birakmistim hala kullaniyolarmis.cogu uyku tulumu bu sekilde aktif olarak kullanilinca zaman icinde carsafa doner.isi tutma kapasitesini kaybeder.fakat o tulum yillara meydan okuduydu. bu arada tulumun ic dolgusu elyaf olsun.kus tuyu tulumlar nemde falan cabuk topaklaniyo. alpinist turk mali diye biliyorum.toros gibi imal ediyolarsa iyi birsey cikma ihtimali yuksek olur.onu sorusturun arastirin. tulum alirken cift olarak kullanma ihtimaliniz varsa birini sagdan otekini soldan fermuarli alabiliyosunuz. tulumun extreme degerleri icindeki adami o extreme degerde bir kac saat ayik tutacak deger.extremeden ziyade bide konfor degeri olur ayni etikette.ona dikkat edin.extreme i -5 olan tulumu alip pisman olmayin sonra.mumya tipi olmasina dikkat edin. X( tulumun icinde cebi olsun bide.fermuarli yada velkronlu. bayaa guzel oluyo. dipnot uyku tulumu katlanmaz, gelisi guzel tikilir.eger katlanirsa, katlandigi yerdeki dolgu malzemesi zamanla ezilir ve isi kayiplari baslar. uzun sureli saklama esnasinda da duvara 2 civi cakip ayak tarafindaki askilardan asmak dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 konforu -5 civarı bakıyoruz aslında, textreme -15/-20 falan olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 xaty said: Kamp işlerinde tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum; çok hardcore kamp yapcağımız falan yok ama yıllarca kullanabileceğimiz uyku tulumu alcaz. Arada sırada sağa sola kampa gitcez. Öyle everest'e falan çıkmicaz tabi ki, karda falan ilerde kamp yaparmıyız bilmem ama çok zor koşullarda yapmayız tabi. Uzun lafın kısası, Türkiye için uygun nasıl bir uyku tulumu önerirsiniz? Sanki min.-5'te falan konforlu olcak bir şey yetecektir(?) Bir de marka/model öneriniz var mıdır? Husky, Loap, Vaude falan bakıyoruz, iyi midir bunlar? nerden biliyosun yaaa çıkarız belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 geçen yaz birisinde bir çadır gördüm. alışmışız yüksekliği bir metre çadırlara. bu içinde sandalye konulup oturunca bir metre boşluk kalacak yükseklikteydi. heralde çok yer kaplıyodur dedim çantasını gösterdi benimkinden küçüktü. alırken yüksek tavanlı bişeyler bakın bence çok rahat olur. onun çantasında and outdoor yazıyordu. çadır sormamışsın gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 askerden geldikten sonra actigim thread necrolanmis aklim cikti. bu thread neticesinde aldigim tulumu hala kullaniyorum. tulum gibi degil yorgan gibi gerci. yahut altima sermek icin kafama gelen yerde vs. cok faydasini gordum. mattir tulumdur falan seyler dekatlonda 3 kurus paraya indi gerci o zamandan bu zamana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ben rakınkokta çadır alıp kuramayıp yorgan olarak kullanmıştım hiç unutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 kamp için mat almak kadar saçma bir şey yok. 2 kişilik çadıra 2 kişilik şişme yatak tam sığıyor hatta yer kalıyor. rahatlık olarak kıyaslama bile yapmıyorum. 10tl fazla verin şişme yatakla gidin kampa/çadıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 mat hiç bir işe yaramıyor. 1/10 yere evsiz gibi yatmaksa mat 2/10 ama şişme yatak 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 deniz yatağı alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 tulumun altını niye şişirilebilir yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 patlar diye heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Voys said: kamp için mat almak kadar saçma bir şey yok. 2 kişilik çadıra 2 kişilik şişme yatak tam sığıyor hatta yer kalıyor. rahatlık olarak kıyaslama bile yapmıyorum. 10tl fazla verin şişme yatakla gidin kampa/çadıra duzgun pompa bulursan ok. arabasiz dedigin imkansiz. boru + pompa ayri canta yapman gerekir diger turlu. top sisirmiyorsun zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Goering said: Voys said: kamp için mat almak kadar saçma bir şey yok. 2 kişilik çadıra 2 kişilik şişme yatak tam sığıyor hatta yer kalıyor. rahatlık olarak kıyaslama bile yapmıyorum. 10tl fazla verin şişme yatakla gidin kampa/çadıra duzgun pompa bulursan ok. arabasiz dedigin imkansiz. boru + pompa ayri canta yapman gerekir diger turlu. top sisirmiyorsun zira yatak dediğin 3kg pompa dediğin plastik zaten 1 kilo yoktur. tamam mata göre daha ağır ama akla kara değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ayak pompasi disinda yatagi sisiremezsin, o da cok yer kapliyor. https://www.decathlon.com.tr/ime-kamp-yatai-ayak-pompasi-id_8214434.html 10 gunde 4 tane kamp attim gecen yaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar