heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga susmalıydım tutamadım kendimi bi canım var feda etsem sevdamı bilemezsin bi acım var anlatsam ömründe göremezsin herkes unuttu gitti bende unuttum herşeyi bari bari sen unutma beni bir sabah boş evinde üşüyerek uyuyacaksın titrek kalbini eski mektuplara saracaksın ben senle bir günü bir ömre kıyaslarken sen benden bi haber başka kollarda uyuyormuşsun olsun avuçlarımda ben boynumda benim kokum ben seni çoktan unuttum sen beni unutamıyacaksın j'assume les raisons qui nous poussent de changer tout, j'aimerais qu'on oublie leur couleur pour qu'ils esperent beaucoup de sentiments de race qui font qu'ils desesperent je veux les portes grandements ouvertes, des amis pour parler de leur peine, de leur joie pour qu'ils leur filent des infos qui ne divisent pas changer sen hiçbir zaman dost olmadın hiç hiçbir zaman destek olmadın yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden onurlu bir yabanci gibi lütfen artik çik git bu evden rahmetli barış mançoyu huzurlarınızda saygıyla anıyorum bu 4 lük hayır parçasından alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 you re bitch alright you re fucking bitch alright. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 move bitch get out the way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hey you, hey you, this won't hurt a bit this won't hurt a bit, this won't hurt says who? says who? i'm not the timeless bitch i'm not the timeless bitch, i'm not the time! just let me be between you and them things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 the thoughts from yesterday forgotten i like the way this new skin feels bring me splinters of tomorrow collect the parts where i win against the grain against the odds i'll rise and i won't trip again the dawn of a new day never looked as good as this concrete breath and dust filled tears a one way ride to inner peace i never thought i'd join the others those who use the dice to solve against the grain against the odds i'll rise and i won't trip again against the grain against the odds i'll rise and i won't trip again the dawn of a new day never looked as good as this in flames_dawn of a new day [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 18:15 tarihinde, DeviLisH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 uhn tiss uhn tiss uhn tiss baby uhn tiss uhn tiss uhn tiss.... kizin sesi cok gusel =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lay down your soul to the gods rock n roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 we believed we'd catch the rainbow, ride the wind to the sun, sail away on ships of wonder, but life's not a wheel, with chains made of steel, so bless me, bless me, come the dawn, come the dawn... rainbow-catch the rainbow [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 19:35 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 my last sunrise the lamb, the rose the don't exist the lamb, the rose they don't exist these are my last words i need to rest in fear and anger i'll lay down my head a faithless spirit in a broken man everything is burning rotten flesh keeps burning it's my last sunrise in fear the grail's in pieces all the bliss is gone the rose has dried out and the lamb got slaughtered long ago the hope became another lie like the nonexisting father god i'll close my eyes, goodbye don't wait for me on the other side everything is burning rotten flesh keeps burning it's my last sunrise in fear don't wait for me on the other side golgotha - had seen nothing else but a carpenter's death golgotha - not more maybe not even that suffer, grief and pain have driven me insane can't you see there's nothing real but you and i and i say goodbye hear no evil, speak no evil see no evil, feel no evil dream no evil, fear no evil touch no evil, taste no evil all i see and hear is evil all i think and feel is evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ".. öhhöm ehheömm.... you gonna burn in hell!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 i try to breathe memories overtaking me i try to face them but the thought is too much to conceive i only know that i can change everything else just stays the same so now i step out of the darkness that my life became 'cause i just needed someone to talk to you were just too busy with yourself you were never there for me to express how i felt i just stuffed it down now i'm older and i feel like i could let some of this anger fade but it seems the surface i am scratching is the bed that i have made so where were you when all this i was going through you never took the time to ask me just what you could do staind-fade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 şarkı sözü diyor öheheaa şarkı demiyor :d ufak bi bölümü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 cinayeti kör bir kayıkcı gördü ben gördüm kulaklarım gördü igrencim demi bilmeyenlere bu sarkıyı ahmet kaya söylüor sen hiç 'hiç' oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? wallahi bu aralar bunu cok dinliorum [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 20:28 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 i haven't really ever found a place that i call home i never stick around quite long enough to make it i apologize that once again i'm not in love but it's not as if i mind that your heart ain't exactly breaking it's just a thought, only a thought but if my life is for rent and i don't lean to buy well i deserve nothing more than i get cos nothing i have is truly mine i've always thought that i would love to live by the sea to travel the world alone and live my life more simply i have no idea what's happened to that dream cos there's really nothing left here to stop me it's just a thought, only a thought but if my life is for rent and i don't learn to buy well i deserve nothing more than i get cos nothing i have is truly mine while my heart is a shield and i won't let it down while i am so afraid to fail so i won't even try well how can i say i'm alive if my life is for rent... dido - life for rent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 where did we come from? why are we here? where do we go when we die? what lies beyond and what lay before? is anything certain in life? they say, life is too short, the here and the now and you're only given one shot but could there be more, have i lived before, or could this be all that we've got? if i die tomorrow i'd be allright because i believe that after we're gone the spirit carries on i used to be frightened of dying i used to think death was the end but that was before i'm not scared anymore i know that my soul will transcend i may never find all the answers i may never understand why i may never prove what i know to be true but i know that i still have to try dream theatre - the spirit carries on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kurban-insanlar yok gözlerin görmez olmuş neden ağlarsın boş yere dünyanın aklı durmuş söylenenler yalandan yere zorbaya hak verenler, yüceltenler şimdi nerde söyleyin şimdi nerde hiç gören yok hiç bilen yok sevgimiz dünde kalmış ağıt yakmış, ağlar bize insanlık çekip gitmiş kimse bilmez şimdi nerde söyleyin şimdi nerde hiç gören yok hiç bilen yok yok daha en az 30 - 40 şarkı var lirikleri çok hoşuma giden. en sevdiğim diyebilceğim bi şarkı yok. zamanla geri kalanınıda koyarım (: [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 21:04 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 rimi rimi rey ley rimi rimi rey hey heyyyyyy......... ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kurban-insanlar birisi susmuş, küsmüş, niye diğeri der ki, her şey zevkte biri de durmuş sadece bakar öteki kafayı bozmuş yemekle güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler insanlar görmezler insanlar bilmezler insanlar duymazlar ne yapsın insanlar geceye doymuş şu dünyada yürü de düşme, şansın varsa en iyisi oyalan sen kendinle kimseyi yorma boş derdinle verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler insanlar görmezler insanlar bilmezler insanlar duymazlar ne yapmış insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 blind guardian - bard's song (çeviri by me=) [spo id=4553121] ozanın şarkısı ------------------------------- bilirsiniz şimdi hepiniz ozanlar ve şarkıları saatler geçtiğinde kapayacağım gözlerimi uzaklardaki bir dünyada buluşuruz belki tekrar lakin duy şarkımı şimdi gecenin gelişine dair heyhat söyleyelim ozanların şarkısını yarın alacak bizi uzaklara evden de uzaklara bilmeyecek isimlerimizi kimseler lakin kalacak ozanların şarkıları yarın alacak bizi uzaklara günün şerri gitmiş olacak şarkılarımızla yalnız tek bir şarkı aklımda kalmış olan cesur bir adamın hikayeleri uzaklarda yaşamış ve biter ozanların şarkıları zaman ayrılma zamanıdır sormayacak kimseler sana adını hikayeyi anlatanın yarın alacak bizi uzaklara evden de uzaklara bilmeyecek isimlerimizi kimseler lakin kalacak ozanların şarkıları yarın herşeyi gösterecek ve yalnız değilsin korkma heyhat soğukta ve karanlıkta zira ozanların şarkıları kalacak hepsi kalacak rüyalarımda ve hayallerimde aklımda her zaman onlar hobbitlerin, cücelerin, insanların ve de elflerin bu şarkıları kapa gözlerini görebilirsin onları sen de [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nightwish-know why the nightingale sings by sabrina(en sevdigim sarkıyı cevirdigi icin tesekkür ediyorum) özgürce düşme hissi nasıl? sorar gözlerinde kıvılcım biten bir çocuğa neden nighingale şarkısı? herşeyin cevabı mıdır sınırsız bir dünyaya adım atış hayallerim döner durur tüm dünyada yerçekiminden kurtulmuş yemin ederim ki cennet benim zenginliğimdedir dans ediyorum göğün ruhu ile bu berrak ve açık okyanuslarda yukarıdaki tanrılara yaranıyorum bakire'nin bu cesur yolculuğunda iniyorum güvenlice mavi sahillere bilmiyorum bu ay dünyanın mı yaşama sevinci artık bir maske değil bulduğum cennet sonsuza kadar olacak göç ediyorum kuğularla sonunda huzura kavuştu ruhum sorun değil olmayan kanatlar duyduğum sürece nightingale şarkısını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sözler sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bir taş attım pencereye bir taş attım pencereye tık dedi anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay inanmazsan gel yukarı bak dedi armutu dalda kız balkonda sallanır vay vay şeker yemiş dudakları ballanır vay vay atalım mı arap kızı atalım mı vay vay senin için onbeş sene yatalım mı vay vay rakıyı da şaraba katalım mı vay vay demirciler demir döğer ocakta şimdi ki kızlar ne hoş olur kucakta vay vay öpüşürken yemek yandı ocakta armutu dalda kız balkonda sallanır vay vay şeker yemiş dudakları ballanır vay vay atalım mı arap kızı atalım mı vay vay senin için onbeş sene yatalım mı vay vay rakıyı da şaraba katalım mı vay vay demirciler demir döğer tunç olur altın yüzük parmağıma güç vay vay sevip sevip ayrılması geç olur armutu dalda kız balkonda sallanır vay vay şeker yemiş dudakları ballanır vay vay atalım mı arap kızı atalım mı vay vay senin için onbeş sene yatalım mı vay vay rakıyı da şaraba katalım mı vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 buena vısta socıal club- chan chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cocuk musun, degil misin, kararini ver cocukluk harcanmamis paralar kumbarasi yetiskinlik de aradigin kucuk tebessumlerin bulusma noktasi kuvvetli olmak kendine besledigin sevginin en buyuk kaniti somut bir beden ilelebete yolculuk eden sen ben esittir insanlik ... denen rehinen denen rehinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 she cuts my skin and bruise my lips, she's everything to me. she tears my clothes and burns my eyes, she's all i want to see. she brings the cold and scars my soul she's heaven sent to me... brmc - love burns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar