Kalitzburg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 merhabalar; öncelikle simdiden yardım elestiri vesaire cevaplar icin tesekkurler. arkadaslar lise son ogrencisiyim ve ufak (deil) bi sorunum var.2 senedir bi kızla cıkıorum yani cıkıp cıkıp ayrılıorum flan ama bu son 5 aydır birlikteyiz.birlikteyizde acaba benmi birlikteyim yoksa 2mizmi anlamadım.kendimi tanıtim once.cok yakısıklı deilm once onu soyliyim ama sonuc olarak kızlar benden hoslanır cunku komik bi yapım var ve onları güldürmeyi basarıyorum cevremde iyi oldugu icin baya bi kız arkadasım oluyo ve hepsinden memnundum su ana kadar.fakat bu sonuncusu canıma tak etti artık.kızla hicbisi yapamıorum yani beni sewdginden eminim artistlik olarak algılamayın ama eminim iste adım gibi.fakat kızın ilk cıktıgı oldugumdan dolayı zorlanıyorum.ne adam akıllı sarılabiliorum ne öpüsebiliorum.cogunlukla sadece ben öpüyorum ki bu cok onur kırıcı bisi yani yastıkla öpüsmek gibi falan oluyo ve cidden hos deil.kızı bi türlü bastan cıkartamıyorum.eve getirdim kac kere ev bombostu yani yanlıs anlamasın kimse kotu bi niyetim yok ama dedigim gibi hicbisi yapamıyorum kız cok tepkisiz.sorun bendemi diceksiniz deil cunku daha once 3 4 kızla daha cıktım hicbirinde bole bisi olmadı yani sorun kızda.ama bunu nasıl cozebilirim ? bildigim herseyi uyguladım ama kızda tık yok.yani anlayamıyorum nerdeyse 2 sene oldu ama elini bile zor tutabiliyorum.aile yapısı olabilir ama 2 seneye o bile dayanamaz sanıyorum.simdi cevapları tahmin edebliyorum sapık flan die ama durumu anlayanlar anladı ve onların cevap vermesi yeter.buraya yazılan uygulanabilecek makul cozumleri uygulicam eger ise yararsa o cozumu yazana yemek ısmarlıcam en kral yerde gecede eglenceye goturcem hersey benden ustune para bile vercem ama nolur bi yardım edin cıldırcam artık ayrılmak istemiorum yani ama soguyorum giderek.bana bi yontem soyleyin belki kızlar vardır okuyan onlar daha iyi bilirler aman yarebbim cıldiraciimmm :( :(
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Çek kenara konuş . Her ilişkide taraflar belli bir güven oluştuktan sonra bazı aşamaları geçmelerini gerektiğini söyle . Eğer bu durumun tersi söz konusu olursa aynı monoton ilişki insanı farkettirmeden sıkar ve istemeden ayrılığa götürür diye anlat . Sormadın mı ki neden böyle olduğunu o 2 yıl boyunca . 2 yıl sabretmişsin ona da helal . Kız 2 yıl sabretmiş ona da helal . De yani mantıklı sebepler göster . Olmadı afrodizyak artık napalım .
Kalitzburg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ahaha gülesim geldi yanlıs anlama ama 2 senedir bu dediklerin ve daha birsuru cesitli seyler denedim o yüzden bana daha bilimkurgu bisiler lazım bence :d
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hay allahım ya kınıyorum seni
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 neyi yanlış anlamayacaz.o zaman boş eve niye getirirsin a güzel çocuk ha?
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 şimdi sana niye bunları söylemek istediğimi bilmiyorum ama söyliycem.senin zorun ne?nie hep sen?2 sene olmuş bırak o çabalasın biraz öpmeyiver ya!ağır takıl biraz. ha bide kötü ihtimal var o da kendi gerçeğini kapatmak için seninle çıkıodur.ne dedim ben ya???
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 cinsel soğukluk vardır , hacıya hocaya gotur iki okut uflet olmadı kendisine anlatmaya çalış bunları , gerçi denemişsindir heralde. hala olmuyorsa kimyanız uyuşmuyodur , ya da kafa yapınız
Kalitzburg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eet o kendi gercegi kısmını anlayamadım :) ayrıca bos ev mevzusna gelince sole bisey dusundum yanlıs olabilir yani kendini daha rahat hisseder falan die dusundum. . . ama ole olmadı :) nese bekledigim cevaplarda gelio onlarda ii tabi belki siz haklısınızdır gorucez iste :)
Famy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya her sey elını tıtmak öpmek mi ya ben anlamıyorum bu erkekleri...ne war yani sen kız yaklaşmıorsa cok normal bence.2 sene bazı seylerı aşmak için uzun bır sure dııl ki...sapık demıcem wardır senın de kendıne gore düşüncelerın ama karsındakıne de saygı goster,sungerle öpustuğunu dusunosan opme kardeşim ya...
Kalitzburg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 haklısın famy bisi demicemki :) bi nevi kendi yanlısımıda gormek icin yazdım topici ama bi care bulunursada fena olmaz :) ama emin ol benim durumuma dusmus olsaydın bole konusmazdın neyse genede tesekkurler :=)
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 iki sene yeterince uzun diiiil mi? aşk bazı şeylerı yaşayınca cok daha guzel bence , arkadaş ben çatır çatır bişiler yapmak istiyorum demiyo , eli elime değsin dudağının tuzunu hissediyim diyo ki bence cok normal. hemen playboy yaptınız cocugu
Kalitzburg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 iste yeto saol canm kardesim demek istedigim oydu yanlıs anladılar yada ben anlatamadım yani bi sorun var ve o cinsellik deil cinsellikle alakası yok olayın tamamen yetonn dedikleriyle alakalı.
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bariz 2 senedir kızın peşinden koşuyorum vermedi diyor.
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kıza kadınlığını hissettir belki kız kadınlığının farkında deildir(ne dedim ben:))valla anlayan anlar:)
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2 senedir birlikte olduğun insanla bunları rahat konuşanbilmen lazım bence. yani git onunla konuşla bizimle değil =)
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2 senedir bir kızla çıkıyorsun ve elini bile zor tuttun hmm bu durumda kızı çok seviyorsun demektir bu çünkü kendimden biliyorum gerçekten sevdigim kız harcinde ilk sevgilisi olıyım veya olmıyım ilk buluşmada öpüşmüşümdür (hava atmak gibi algılanmasın lütfen) neyse ilişkinizin boyutunu ilerletmek istiyorsan acele etmemen lazım gerçi 2 senedir sabrediyorum daha ne acelesi diyebilirsin ama öncelikle yavaş yavaş kıza konuyu hissettirmen lazım biraz daha yakın olmak istediğini söylemen lazım,genelde ilişkileri ilerletmek için eğer zorlanmadan söyliyebiliyorsan seni seviyorum,seninle şunları hayal ediyorum gibi cümleler kullanabilirsin arada(ben kolay kolay söyliyemedim hiçbir zaman :) ) bu konuda gayet kararlı gibisin ama bir tavsiye istersen ilk tepkilerin kızdan gelmesini bekle o zamana kadar küçük çıtlatmalar yap kıza ama ilk olarak bu tür tepkilerde sen bulunursan kız biraz çekingen birisi anladıgım kadarı ile senin artık ona karşı birşey hissetmediğini ve bundan sonra onunla sadece yiyişmek için çıktıgını falan düşünebilir o yüzden sen ilk adımı atma derim ben ama onun ilk adımı atması için küçük çıtlatmalar yapabilirsin... p.s. : nazlı kızlarla uğraşmaya değmez,çünkü bütün nazını siz çekersiniz bir başkası gelir açılmış çiçeği rahatça koklar :s( iyi birşey söyledim galiba :p)
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 senin derdin yiyişmek ise kızı harcama. git kaşarize bul.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 2 sene geçmiş ve hala füfü... başlığa yarıldım bi de. :9
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ödüllü ama ödülü kendi alıyo arkadaş :p
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 neyse benim fikirlerim işe yaramıştır kesin (megalomanlık hat safada) ödülüm nerde :p
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 belli bi süre mesafeli ve soğuk davran ,ona olna sevgin azalmış izlenimini uyandır .seni sevdiğine gore sevgini tekrar kazanmak için kendi de çabalamaya başlar ,senin ona yapmaya calıştığın olayları bu sefer o sana yapmaya başlar . sonra da bu yatıklarının normal olduğunu o da anlar ve bi daha da aynı sorunu yaşamassın . yemeği hallederiz bi ara ;) :p
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu arkadaşın kızı yemek istediğini sanmıyorum , çünkü ben olsam öyle bir amacım olmaz ama her zamanki gibi kendisi kız yeme amacına sahip kişiler bu arkadaşı da saf bir kızı yemeye çalışmakla suçluyor insan karşısındakinde kendisini görür , ama çok değişkeniz aksi olamaz diye düşündüğümüz herşeyin aksi bolca var , geniş bakalım ''ben yemek istiyosam o da istiyo ; ben yemek isteömiyosam o da istemiyordur'' değil olay , arkadaş onun sapık olmadığını varsayarak birşeyler yazmanızı istemiş.sapık olduğunu varsayan da var tabi . of ne diyorum ben ya bunaldım , abi sen de ne biliyosan onu yap ne bilelim biz senin ne yaptığını durumunun ne olduğunu kusuyorum galiba
Dela Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kizi seviyosan baska care yok, umrunda degilse servise gotur. motor gaz yemiyodur belki, pistonlar sıkısmıstır. olmadi baska alternatifler de var piyasada.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oha sapik. =p [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 07:34 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar