tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 mahallede okulda fln farketmez çok sarkan basa bela olan bakıslarıyla herseyiyle rahatsız eden bi kız. ee kız istiyo ama belki siz istemiyceksiniz çirkin veya istemediginiz bi kız olabilir. o kızdan nasıl kurtulunur.benim başıma bi kere lisede başıma gelmişti çirkin bi kız bela olmuştu ben başka bi kızla ilgileniyomuş gibi yapıyodum kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 çıkarmısın benimle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 güzel kardeşim sen ananın karnından playboy olarakmı çıktın. bak dünyada kızlardan başka şeylerde var. çiçek var. böcek var. hep bana hep bana kız istiyorum olmaz ki. sen tikkysin. cemalsin. ve şu ana kadar "fakemi değilmi" şüphesini bende en kuvvetli oluşturan insansın. aslansın. bırak kızları. git gay ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yaa nassı kurtulunur ölle insandan bana da söleyin bulursanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sorry başlık için hıyar iyi niyetli bi hıyar ordaki.. banlanmayım boşuna saçlarımı arkadan taradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 çirkin bir kız başına bela olmuşsa bundan cümle aleme ne ? şuraya bişeyi tartışmak için gelin kendinizi olmadığınız karakterlerle bağdaştırıp ''ben buyum , ben şuyum'' demeye değil . Eyhter sıkıldım sizin triplerinizden . Hale bak tikkycemal . BANANE ARKADAŞIM SEN KURTULMUŞSUN BANANE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bab o yıllar önceki bi olay ben sizin başınıza gelse ne olur die sordum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 çirkin kız yoktur, az çirkin kız vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 call 1-800 - d-e-l-a for your local hero pls . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 555 klişesi ulan 1 800 nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 müstehcen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eh bulmuşsunuz zaten birbirinizi, niye kurtulmaya çalışıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 b@b k3nk çık benimle asılıyorum sana. bi git çay koy gel cemal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 @xaenin, peki ne tür konular açmamız gerekiyor buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yalnız varya bu adamın yukardakilerle bağlantısı var.bence karajediyle akraba falan.yoksa bukadar uzun süre kalamazdı burda.. yok yok kesin bi iş var ama çözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya bu cemalin konuları hep antimodes52 nin konularına benziyor.hayırdır inşallah...yani sadece kız içerikli olanları gibi duruyo ama yanılıoda olabilirim. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 22:12 tarihinde, c_a_p_t_a_i_n tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 =))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 karakedinin bodrumda zincire vurduğu yapışık ikizi o. 19 yaşında kadar kız görmediği için şu an bu durumda arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bonepart yazmış zamanında, neymiş kişisel? "1)ask, mesk, bazen piskolojik, ya da fizyolojik, genellikle ergenlik sorunlarınızı anlatacagınız bizimde hmmm bak bi abi olarak bak bi abla olarak modunda cozum bulma moduna giriceğimiz ortamdır. " sorun yok o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 aynaya baktım biraz önce ve aynadaki dabbe'm ile konuşmam şöyleydi: -selam dabbe abi -selam genç -bu tikicemal şakamı abi? -yok o gayet mantıklı ve akıllı bir pati -peki abi o kadar patinin arasında bir akıllı o mu? -siz ondaki cevheri keşfedemiyorsunuz aslında o sordugu sorularla sizin ufkunuzu açmayı amaçlıyor... -hmm peki abi acaba neresine dikkat etmem lazımki?(iletiniz karşıdaki kullanıcıya ulaştırılamadı) tam bu konuşmayı yaparken dabbe'nin bağlantısı kesildi o kadar dabbe olmuş hala dial-up kullanıyo kaç kere dedim adsl al die ne diyorum ben ya!!!!!!! hastalıktan olsa gerek takmayın beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tikky cemal anlıyorum seni bütün kızlar peşinde bide şu beceriksiz insanlara öğret nası kız tavladığınıda öğrensinler.. saygılar sevgiler...... (ölmeden önceki son istediğim... tikky git burdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 onu bulamıyan da var, nimet bu nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tıkky ok efsanesın abı hadii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tikkycim bi tiktir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar