Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asılan hıyar bi kızdan nasıl kurtulunur ?

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

mahallede okulda fln farketmez çok sarkan basa bela olan bakıslarıyla herseyiyle rahatsız eden bi kız. ee kız istiyo ama belki siz istemiyceksiniz çirkin veya istemediginiz bi kız olabilir. o kızdan nasıl kurtulunur.benim başıma bi kere lisede başıma gelmişti çirkin bi kız bela olmuştu ben başka bi kızla ilgileniyomuş gibi yapıyodum kurtuldum.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel kardeşim sen ananın karnından playboy olarakmı çıktın. bak dünyada kızlardan başka şeylerde var. çiçek var. böcek var. hep bana hep bana kız istiyorum olmaz ki. sen tikkysin. cemalsin. ve şu ana kadar "fakemi değilmi" şüphesini bende en kuvvetli oluşturan insansın. aslansın. bırak kızları. git gay ol.
Sosyal ağlarda paylaş

çirkin bir kız başına bela olmuşsa bundan cümle aleme ne ?
şuraya bişeyi tartışmak için gelin kendinizi olmadığınız karakterlerle bağdaştırıp ''ben buyum , ben şuyum'' demeye değil . Eyhter sıkıldım sizin triplerinizden . Hale bak tikkycemal .

BANANE ARKADAŞIM SEN KURTULMUŞSUN BANANE ?
Sosyal ağlarda paylaş

aynaya baktım biraz önce ve aynadaki dabbe'm ile konuşmam şöyleydi:

-selam dabbe abi
-selam genç
-bu tikicemal şakamı abi?
-yok o gayet mantıklı ve akıllı bir pati
-peki abi o kadar patinin arasında bir akıllı o mu?
-siz ondaki cevheri keşfedemiyorsunuz aslında o sordugu sorularla sizin ufkunuzu açmayı amaçlıyor...
-hmm peki abi acaba neresine dikkat etmem lazımki?(iletiniz karşıdaki kullanıcıya ulaştırılamadı)

tam bu konuşmayı yaparken dabbe'nin bağlantısı kesildi o kadar dabbe olmuş hala dial-up kullanıyo kaç kere dedim adsl al die

ne diyorum ben ya!!!!!!! hastalıktan olsa gerek takmayın beni...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...