Masteis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yurt disinda yasayan adam karisina bir mail gonderiyor: sevgili karicigim, bu ay maasimdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. sen benim bir tanemsin. kocan allen karisi da ona cevap veriyor, sevgili askim, gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. masraflar söyle; 1- sütçü bir aylik süt için 2 öpücügü kabul etti, 2- elektrikçi 7 öpücükten sonra anlasmaya razi oldu, 3- evsahibi kira için hergün 2-3 defa ugruyor, 4- bakkal sadece öpücüge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim, 5- diger masraflar toplam 40 öpücük... beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayi çikarabilirim. gelecek ay için de ayni yönde mi plan yapmaliyim? lütfen bilgi ver. sevgili karin josephine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 olsada olur olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 okumuştum daha önce :d güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 :d lol baska ne diyebilirimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 e amma masraflı kadınmış yahu, öpücük yetmemiş üstünede vermiş veriştirmiş. halbuki adam 100 öpücük yollamış. kadınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ehüeüühühüjjjjjj öpüjüq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Yukarıda fonksyonlarla kafayı bulan , cosinusle sinüsü karı-koca zanneden genç bir kızcağızımızın acı dolu hikayesini gördünüz . Yazık bu gençlere lütfen . Yatacaklar yakın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lütfen =((((((((((88888eyteyt öpüjüq ama yaaağğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 mujka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 emrahhhhh kooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 emrah koş borsa düştü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 pöç karı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sütcü ve bakkal mı varmış cozefinin kasabasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 iste elestirilen turk sinemasinin aslinda ne kadar ilerigoruslu oldugunu gorebiliyoruz yillar once islenen konular daha yeni dile getirilmekte. ayrica opucukle karin doymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 karıya bak ula öpücüğü aşmış başka şeyler de vermiş vay utanmaz:).o karıdan bi pok olmaz daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Lem bir an kendimi türk dialoglarından birini okuyor sandım ama türk işi olabilir yabancıların aklına gelmez böyle şyler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ii etmiş kadın:) adamda para yollasaymış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 0_o o da gusel buyuk harf please [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 05:40 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 cocuk, annesi ile bakkal'ı evde görür ve şöyle der; -bakkal amca senin bizim evde ne işin var ? -size yiyecek getirdim. o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hoş bir hikayeymiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar