Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 harbi ha 14 iken böyle girdiysen olaya ilerde işin sakat söyleyeyim. takıl, hayatını yaşa, "kafana takma" derim ben, tabi söylemesi kolay yapması zordur biliyorum. ama dene en azından, daha iyi hissettirir. ilerde daha ne problemlerin olacak, bunun lgs'si var (var mı bilmiyorum), öss'si var ki aman, sonrasında üniversitesi bütü falanı filanı var ki aman aman (bu evredeyim ben), sonrası da var da gerek yok şimdi çok var sonrasına :p salla sen salla evet, bünyene yazık valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eh bak diceklerımın aynısını griswold the bs söylemiş mesela. ama şöyle bir durum var, bazı insanlara söyle takma falan diye, onlar yinede takar. bu tamamen kişilikle alakalı birşey bence. takan var takmayan var taktıran var.mesela.yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lgs deli gibi bunaltıyor. fakat öss nin ve lisenin yanında günlük stresiniz gibi toplam bir yıllık lgs stresi. o yüzden şu vaktinin kıymetini bil bak sana daha o evreyi atlatalı 2-3 yıl olan biri olarak söylüyorum. şimdi biz arada bir o yıllara dönebilsek diyoruz. (yanlış lise tercihi filan değil ya o dönemki arkadaşlıklar hava filan çok farklı) ama halimizdende memnunuz çok şükür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pegasus_end: yeni ogrendigin seylerle vakit gecir pratik yap hayatin zevkini cikar sen anladin ;)) -------------------------------------------------- yapmayın etmeyin çocuğu wanker yapıcaksınız bu yaşta.. cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 said: Muhallebi: @clymor; yanında ki çocuk kim :) ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bence paticiği bırak. bu yaşta zararlı olabilir. not:şaka değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 olm clay alınmadın değilmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 unac'a katılmamak elde değil yani. en azından kişisel'e girme diyebilirim rahatlıkla şu zamandan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eyp +1 (unac) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 küstürmüşünüz lan elemanı.. hibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hyr küsmedim saolun ama bir etkisi olmadı hala kendimi kişiliksiz hissediyorum kankamla bile kavga ettim işlerim düzgün gitmiyo ok kötü durumdayım bunaldım [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 20:15 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 clymor. senin yaşın daha çok küçük, olum hızlı yaşayıp erken mi ölüceksin. biraz bekle hele git basketbol oyna, ders çalış. 4 yıl sonra bir daha ugra buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yaw çocuğum manyak mısın yaw yaşın kaç başın kaç uleyn senin ha?olm bak bırak bunları şimdiden sonra ilerde daha fazla olur işin içinden çıkamazsın söyliyim.benim yaş 19 bende de öle sorunlar var aşalık kompleksi gibi vs vs.ama ben 19 um sen daha 14 sün senin şimdiden böyle şeyleri takmaman lazım.çünkü senin yaşıtındakiler böyle deil.bırakmaya çalış boşver salla gitsin daha küçüksün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kuşunla konuş . ona daha cok ilgi göster erkenlikte kuş çok önemli olur mauahahdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 işin zor şimdiden böyleysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bi kere kendini öyle hissettirtiyorsun sen. sen aslında alıngan filan değilsin. kişiliksiz de değilsin hayatında kötü gitmiyor. bunları kafana sok. sen hiç nlp diye bişi duymadın mı çocuk? seçenekler vardır hayatta ya iyiyi ya kötüyü seçersin ya mutlu olup dünyaya "carpe diem!" diye bağırmaya çalışırsın ya da kendi evhamlarında boğulur ve şu fani dünyada birşey yapamadan, dünyaya tek bir faydan dokunmadan ölür gidersin. unutma hayatı seçimlerin yönlendirir. yani sen. öyle komplekslere yapay depresif durumlara girme. ki yaş 14 daha. bırak 3-5 yıl sonra depresyonların alâlarını yaşarsın ya (ki onlarda geçici :p) seçim senin. ya bu oyunu (yanlış anlaşılmasın herkesin problemleri vardır. ama kendi elindedir bunları çözmek) sürdür kendince, ya da mutlu ol. ps: benim gibi değilsen bu postu umursama. belki de kendime yazdım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben 13 yaşımda NLp ve hızlı okuma kursu aldım ve başarıyla bitirdim ama bi işe yaramıyor rahatlamaymış yok meditasyonmuş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 2pac gayet komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 cly olum tipine bakınca ne salak gibi duruyorsun, ne de başka birşey gibi. aksine şimdiden hayata erken dalmışsın akranlarından ilerdesin bile sayılır. takma kafanı rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bence nlp zaten deli işi birde meditasyon çok farklı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 nlp konusunu kursla saçmalık olduğunu anlarsın ancak. nlp saçmalıktır bana görede ama işe yaratanlar var o yüzden dedim. hayat dediğini yavaş yavaş öğreneceksin. ama ileride bu topicine bakıp güleceksin emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yaştan kaynaklanıyor canım.....son bi iki ayda geçti bende o alınganlık....bende 14 bitirdim daha yeni.....öğreniceimiz çok şey var...yaşicamız çok şey var ...(anam anam psikolog gibin konuştum :p) herneyse geçio sora bekle...bi gün her bi boka alınmanın ne kadr aptalca oldunu anlıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 şimdiki ufaklıklar dahamı erken olgunlaşıyor bu internet,pc yüzünden.bende 14 yaşlarında çok mutluydum sabahtam akşama kadar danalar gibi koşturup,acıkınca evden salçalı ekmek almaya giderdim peheeeyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla ben 15 yaşındayım. yani hebe hübe oleee salça ekmek olayında değilsem bile, kendimi kişiliksiz hissetme gibi sorunlarım yok (:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Salçalı ekmeksiz bir çocukluk...Yitip gitmiş senin çocukluğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar