Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 konunun ciddiyeti bir yana, atılan mesajları okurken çok eğlendim:). herkese teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yaa ben nie hep bu hataya düşüom:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 darlandım havok, sıcak bastı terledim havasız bir ortam var zaten pek dumanaltıyız.açıcam pencereleri camları hasta olcaz senin yuzunden edit: ama itiraf etmeliyimki her mesajını heyecanla bekledik [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 00:21 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yazık yahu yeter yüklenmeyin daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ok ok arkadaşlar fazla çöp oldu konu normale dönsün ben vanille hanımefendi hazretlerine mesaj çakarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ne oluyor len burdaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ahahaha gecenin bu saati güldüm saolun. konuyu açan arkadaş da rapor verir gibi maşallah. "titredim vs tamam".. "uyudum geldim tamam".. derdini anlat arkadasım. topic komedi olmus. x:çok kötüyüm saldırdılar, titriyorum a:evet doru çok kötü b:evet saldırdılar c:psikologa git e:kim saldırdı? f:fake lan bu mayhemi bekliyorum ben ama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yazık cidden patimiz ne hale gelmiş cx cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 pegasus_end bu adam nie yörünge dışı oldu anlamdım onun kadar havok denen kişi de hakediyo yörünge dışı olmayı bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 forumu msn niyetinde kullananlarda hakediyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 :( geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @-pinkmartini : hımm aferim ama neden bu topici arayıp upladın anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yeni gördüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oda güzel tabi kaç sayfa öncelere bakıyorsun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 birazdan bicaklar konusur bu topikte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ben aradım da bulamadım sen nası çıkardın :(888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 one of a kind topic omgwtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Gorilla strikez back! Burnuna kadar gelen saçlarını geriye atar,duyduğu çıtırtının ne olduğunu idrak edebilmek için pür dikkat kesilir,o sırada odaya 5 tane silahlı adam saldırır.arkasına saklanmakta olduğu kapıyı birinin yüzüne çarpar.Belinden çıkardığı bıçağını kafasına vurduğu adamın karnına geçirerek arkadakine uçan tekme atar.Adamlar ne olduğunu anlayamadan 2 kayıp vermiştir.Arenda nın anlayamayacağı bir dilde bağırmaya başlarlar.Ancak karizmatik kızımız zaten anlayamadığı için aptallarla tartışmaz.O sırada adamlardan biri kızımızın zayıf noktasını farkeder;günişığı! eli perdeye doğru gider ancak son gördüğü şey havada uçan bir bıçak ve boğazından püsküren kan olur.Kalan 2 adam dehşetle birbirlerine bakarlar ancak kızımız silahsız kalmıştır.Ancak adamların bilmediği birşey vardır.Oda arenda nın evileydi kullandığıdır.Çok rahat hareket edebilen kızımız geri doğru koşar duvar yürüyüşü yapar adamların arkasına iner ve adamlar ne olduğunu anlayamadan cesetten çıkarılan bıçaklar tarafından biçilir. Kızımız şöyle fısıldar: Asla aptallarla tartışma! Onlar,seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra seni tecrübeyle alt eder. Ve..gün batımına doğru yürümeye başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ahauahuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Arendanın bıçaklarıda girdap gibi dönüyomudur acaba. (bkz: drizzt do'urden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Pinkmartini---21-04rrfgq Hadi gel çocukluğuna dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aslında o bir shadow dragonun insan vücuduna dönüşmüş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kız gitti şanı yürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: Yeto demiş ki: black_angel strikes back revenge of black_angel bi de black_angel ırak vb. aadsf 2. accountla gelir canım sorun olmaz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Oh be. Bu topiği bir daha okudum ya kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar