Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya çok kötü hissediyorum

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

ahahaha gecenin bu saati güldüm saolun.

konuyu açan arkadaş da rapor verir gibi maşallah. "titredim vs tamam".. "uyudum geldim tamam".. derdini anlat arkadasım. topic komedi olmus.

x:çok kötüyüm saldırdılar, titriyorum
a:evet doru çok kötü
b:evet saldırdılar
c:psikologa git
e:kim saldırdı?
f:fake lan bu

mayhemi bekliyorum ben ama : )
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Gorilla strikez back!
Burnuna kadar gelen saçlarını geriye atar,duyduğu çıtırtının ne olduğunu idrak edebilmek için pür dikkat kesilir,o sırada odaya 5 tane silahlı adam saldırır.arkasına saklanmakta olduğu kapıyı birinin yüzüne çarpar.Belinden çıkardığı bıçağını kafasına vurduğu adamın karnına geçirerek arkadakine uçan tekme atar.Adamlar ne olduğunu anlayamadan 2 kayıp vermiştir.Arenda nın anlayamayacağı bir dilde bağırmaya başlarlar.Ancak karizmatik kızımız zaten anlayamadığı için aptallarla tartışmaz.O sırada adamlardan biri kızımızın zayıf noktasını farkeder;günişığı! eli perdeye doğru gider ancak son gördüğü şey havada uçan bir bıçak ve boğazından püsküren kan olur.Kalan 2 adam dehşetle birbirlerine bakarlar ancak kızımız silahsız kalmıştır.Ancak adamların bilmediği birşey vardır.Oda arenda nın evileydi kullandığıdır.Çok rahat hareket edebilen kızımız geri doğru koşar duvar yürüyüşü yapar adamların arkasına iner ve adamlar ne olduğunu anlayamadan cesetten çıkarılan bıçaklar tarafından biçilir.
Kızımız şöyle fısıldar:
Asla aptallarla tartışma! Onlar,seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra seni tecrübeyle alt eder.
Ve..gün batımına doğru yürümeye başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...