Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Power Supply

malsahibi

Öne çıkan mesajlar

power supply ımı değiştirmek istiyorum. kasa dandik bişi.kapağı açık çalışıyor o problem diil de ne alsam bozuluyor. ps ı değiştirmezsem içim rahat etmicem.
dijitalcenter a baktım orda ucuz bişi yok
sistem athlon xp1700
bi el atın koçlar:)[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir arkadaşım alacak diye THG Türkiye' den Volkan Ersoy' a danıştım. Bir çok URL verdi. Aralarından en alınabilir olan FSP güç kaynağı kullanan kasalar veya bu güç kaynağı direkt olarak. ( Gönül Vantec vs. ister ama para yok )

Nerede bulabileceğinizi söyleyeyim:

- Karizma Bilgisayar' da FSP' nin ayrı bir güç kaynağı satılıyor. 45$+KDV sanırım.

- Andromeda Bilgisayar' da bu güç kaynağını içinde barındıran A Open H600 kasa var. Fiyatı 70$+KDV idi en son.[hline]HeadShot..!

Benim Hakkımda
Sosyal ağlarda paylaş

ben T 10 kullanıyorum o bile bazen sapıtıyo bende baktım geçen gün türkiyeden almak akıl karı değil herşey 2 katı, 25 dolarlık zalman fan burda 50$ dı kafayı yedim.

www.coolpc.com.au buraya bakın orda gözüken fiyatlardan 11% indirim oluyo (au dışına vergisiz geliyo) 8$ dı yol arkadaş aldı hiç sorun çıkartmadan 1 haftada geldi[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...