malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 power supply ımı değiştirmek istiyorum. kasa dandik bişi.kapağı açık çalışıyor o problem diil de ne alsam bozuluyor. ps ı değiştirmezsem içim rahat etmicem. dijitalcenter a baktım orda ucuz bişi yok sistem athlon xp1700 bi el atın koçlar:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 yeni çıkan everest kasalar 450w lık power supply ile çıkmış die duydum ama emin diilim bi araştır istersen hem dandik kasanıda yenilemiş olursun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Ben bir arkadaşım alacak diye THG Türkiye' den Volkan Ersoy' a danıştım. Bir çok URL verdi. Aralarından en alınabilir olan FSP güç kaynağı kullanan kasalar veya bu güç kaynağı direkt olarak. ( Gönül Vantec vs. ister ama para yok ) Nerede bulabileceğinizi söyleyeyim: - Karizma Bilgisayar' da FSP' nin ayrı bir güç kaynağı satılıyor. 45$+KDV sanırım. - Andromeda Bilgisayar' da bu güç kaynağını içinde barındıran A Open H600 kasa var. Fiyatı 70$+KDV idi en son.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 değiştirdim power supplyi rahatım[hline]I am QAOSbringer! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ben T 10 kullanıyorum o bile bazen sapıtıyo bende baktım geçen gün türkiyeden almak akıl karı değil herşey 2 katı, 25 dolarlık zalman fan burda 50$ dı kafayı yedim. www.coolpc.com.au buraya bakın orda gözüken fiyatlardan 11% indirim oluyo (au dışına vergisiz geliyo) 8$ dı yol arkadaş aldı hiç sorun çıkartmadan 1 haftada geldi[hline]MAN WHO WALKS ALONE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ne almıştı ki?? Bazı ürünlerde gümrük felan olduğundan problem çıkartıyordu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 fanla, artic silver 3,bide kasaya pencere açmak için kit.gümrük sorunsuz[hline]MAN WHO WALKS ALONE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.