malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 power supply ımı değiştirmek istiyorum. kasa dandik bişi.kapağı açık çalışıyor o problem diil de ne alsam bozuluyor. ps ı değiştirmezsem içim rahat etmicem. dijitalcenter a baktım orda ucuz bişi yok sistem athlon xp1700 bi el atın koçlar:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 yeni çıkan everest kasalar 450w lık power supply ile çıkmış die duydum ama emin diilim bi araştır istersen hem dandik kasanıda yenilemiş olursun
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Ben bir arkadaşım alacak diye THG Türkiye' den Volkan Ersoy' a danıştım. Bir çok URL verdi. Aralarından en alınabilir olan FSP güç kaynağı kullanan kasalar veya bu güç kaynağı direkt olarak. ( Gönül Vantec vs. ister ama para yok ) Nerede bulabileceğinizi söyleyeyim: - Karizma Bilgisayar' da FSP' nin ayrı bir güç kaynağı satılıyor. 45$+KDV sanırım. - Andromeda Bilgisayar' da bu güç kaynağını içinde barındıran A Open H600 kasa var. Fiyatı 70$+KDV idi en son.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 değiştirdim power supplyi rahatım[hline]I am QAOSbringer!
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ben T 10 kullanıyorum o bile bazen sapıtıyo bende baktım geçen gün türkiyeden almak akıl karı değil herşey 2 katı, 25 dolarlık zalman fan burda 50$ dı kafayı yedim. www.coolpc.com.au buraya bakın orda gözüken fiyatlardan 11% indirim oluyo (au dışına vergisiz geliyo) 8$ dı yol arkadaş aldı hiç sorun çıkartmadan 1 haftada geldi[hline]MAN WHO WALKS ALONE
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ne almıştı ki?? Bazı ürünlerde gümrük felan olduğundan problem çıkartıyordu.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 fanla, artic silver 3,bide kasaya pencere açmak için kit.gümrük sorunsuz[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Öne çıkan mesajlar