thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diğer başlık alıp başını gittiği için yeni bir tane açayım dedim :) umarım o başlıkta daha önce verilmemiştir bu karikatürün linki. edit: o topicde bahsedilmiş ama resim koyulmamış :D koydum hemen. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:41 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ausdhuash yakışır.. :)) [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:41 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2. kapak oluyo bu(penguen'in) :p =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 haha süper. yeni bir dava çıkar mı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ooo bu dava 4 yıl sürer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mauahah kapak kapak üstüne kapak başım üstüne fes başıma başım fese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bunu da dava ederse "bu ne yaman çelişki" demez miyim? derim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yine de biraz yusuf yusuf atılmış bir başlık.. validenizi alıp gidebilir misiniz? ananı al git diyerek başbakanın seviyesine inmemişler inememişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aldım bu sayıyı ama daha okumaya fırsat olmadı,efsane kapak olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 adam kendini rezil ediyo ya sürekli : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ewet sabah vapura girerken patladım millet de salak salak bakakaldı zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 helal olsun bu adamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 haha süper kapak off ya bir ara penguen'i hiç kaçırmazdım ilk 46 sayı galiba elimde var ama bir hafta alamadım yazlıktaydım oraya gelmiyordu sonra nedense hiç alma olayına girmedim :d bu sene yazlıkta 5 hafta kaldım 5 sayı aldım o birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi yarıldım 2. sayfada da dewam ediyo muhabbet uzaylı:selam dünyalı biz dostuz tayyip:ananı da al git burdan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kapak budur olsun başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yarın bu sayıyı alıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 penguen 3 kez vurmus kapakta bır dehanın ornegı bu kapak bence ılk oalrak mahkemeye verılmedıgını soylemıs ve caaaat sokmus lafı ıkıncı oalrak basbakanın tarzıdna ahdı bak mahkeme tutmadı uza bakkım moduna gırmıs ucuncusu ıse basbakandan daha kıbar yazmıslar kı gızlıden basbakana su bodur penguen kadar olamadın mesajı var co ktuttum ben bunu tayyıpler alemını sevmsıtım bıde onu herkes bılıyor baska sevdıgım 3 kapak daha avrkı onnarda cok yaratıcı bence sonuncu kısısel favorımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ehehehe evet, eski sayılar bunlar... darth vader olduğu kapak zaten inanılmaz güzellikte, roketlisini görmemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 akıllara zarar bir kapak olmuş dağıldım burda =) "cuk" oturmuş valla tam anlamıyla "kapak" olmuş ehaeuahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi artık penguen alıcam bunlar ne guzelmıs bole ya =) helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gelişine vurmuşlar ve rte 90 lardaaaaaaa keşke ananı al git yazsalardı açık açık dava açmaya da yemezdi. eh böyle terbiyeli de iyi olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kapak resmi kapak olmuş hafiften. devam penguen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 klasik penguen kalitesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 amcamlar kral :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahah olaya bak madaralıktır bu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar