Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kimileri der ki örümcek şeklinde olacak kimileri insan boyutu kimileri insandan kat kat büyük insan boyutunda sakallı biri olacağı söylenir , tek elinde kur'an diğer elinde tokmak . o tokmakla bi yere vuracakmış . sonra herkes gg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 saygı duydum ne diyim...:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 valla okulda dın hocasına sorduk bu hafta..insanlıga zarar vermeyecek dedı..ole fılmdekıyle alakası yok dıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 elmalılı hamdi yazır , ı yla. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 elmalili hamdi nin adini agziniza alirken saygiyla alin. Elmalili hamdi nin eseri olan kuran i kerim meali halan piyasadaki en iyi meallerden biridir. ve cumhurite yonetimi tarafindan onaylanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dabbe tül arz = internet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben de dinciye sordum kıyameti getirecek olan şey dedi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yahu birde kımsenın dikkatini çekmemiş gördüğüm kadarıyla; filmde televizyonda haber gösterilirken şuna benzer bir alt yazı; amerika'da intihar sonucu ölen kişi sayısı 1337'ye ulaştı. şimdi 1337'nin anlamına bilmeyenlere komik gelmeyebilir ama ben bunu gördüğümde kahkahalarla gülmeye başladım, kendi arkadaşlarımda dahil yan kesim baktılar tabi. şimdi bu l33t'i buraya kasti mi koymuşlar yoksa şakamı gerçekten merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 fıstan sana uzak konular uzak dur bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 d@bbe, filmde k3nk olmu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 fistan son noktayı koymuş işte daha ne konuşuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Dabbe = Yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben islam ansiklopedisinde okudum biraz komik geldi :p. bu dabbe, 60 arşın boyundaymış. kaplan gözlü, gil kulaklı, koç boynuzlu, geyik kuyruklu, zürafa boyunlu vs.vs. bir yaratıkmış. boyu göklere kadar uzanırmış, 2 boynuzunun arasında fersahlar varmış. bir elinde hz. musa'nın asası, öteki elinde hz. süleyman'ın mührü olacakmış. asa ile mü'minlerin yüzünü aydınlatacak, inanmayanların ise yüzünü mühürleyerek inanan-inanmayanı birbirinden ayıracakmış. ayrıca kur'an'ın bazı yerlerinde dabbe'den hz. süleyman'ın asasını yiyen böcek olarak bahsedilmiş. ha bir de ansiklopedide yabancı kaynaklarda dabbe'den beast, dragon, leviathan vs. olarak bahsedildiği belirtiliyor. son cümle harbiden muhahahahahauaahuauhauhauhuhahua lık yani. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 muhallebi, bence kasti (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 dabbe benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 prudent gibi okudum ben de. bi de yeryüzünde yürüyen hayvanlara dabbe denirmiş. kal'ın 20 yıllık efsane dincisi apo: "dabbe yeryüzünde yürüyen hayvancıklara denir, hepimiz dabbe'yiz!" diyerek yine öğrencilerini dumur etmeyi başarmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bak sölemiştim.. dabbeyim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 korku die bişi yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bence bzm dinci apo son noktayı koydu...adam eet şimdi dabbe konusuna gelelm dedi..ben de dabbe die baardım..adam oğlum işte dabbe sensin dedi..aslında hepimiz birer dabbeyiz apoya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar