mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bügün hürriyet aldıysanız pazar ekinin en orta sayfalarına bakın yine mmorpgleri uyuşturucu gibi birşey ailelerin yıkılma sebebi felan gibi gostermişler. ailem okumadan yoketttim gazeteyi yoksa wow'u bıraktırırlar. özellikle wow ve ogame e yönelik bir yazı olmuş. yazı ile ilgili yorumum saçmalık oldugu, zaten şimdi mail atıyorum bu saçmalığı yazanlara. mailleri: [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 mail atsan ne olacak . her zamanki gibi biz ordan sorduk burda oyle yazi vardi vs gibi salla pati cevaplar gelecektir ve medyanin serefsizligi kutsal bir kavramdir dokunulamaz buna . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 annem gazeteyi kafama fırlatana kadar farkında deildim o yazinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çok sinirlendim hadi ben yazıyı yok ettim ama bir arkadaşımın ailesi okuduğunda oyunu bıraktırabilir ki çocugun ruh halini duşunemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sacma sapan bir yazi ama uyari babinda dogru, gercek payi tabiki var, asosyallestirdigi vs. tabiki dogru ve kisiligi gelismemis kisilerde cok büyük hasarlari var bence. ha yaziya gelince, bana en cok wowda bedava sunucu reklami yapilmasi batti, sacma sapan bilgiler falan eklemisler ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yazacak haber kalmıyor,saldırmaya başlıyorlar yeni kaynaklar elde etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 zamanında ultima oynamasaydım şimdi ortamlara akıyo olurdum, hepsi mmorpg'lerin suçu, elveda zalim dünya =/ * kendini reskill'e vurur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 baya uzun bi mail attım level'a. onun kısası niteliinde bi şeyler yazim. bi ara pokemon davası vardı, bilirsiniz. veledin biri "pikachuu!!!!" diye balkondan atlamış; güya uçacak. medya böyle dedi de, her bölümünü izleyen çocuk mu bilmiyo pikachu'nun uçmadıını; yoksa bi tarafından bi şeyler uydurma meraklısı medya, en tanınmış pokemonun ismini mi kullandı? nolursa olsun; çocuğun ve ailenin salaklığını, medya, çizgi filmin hatası gibi gösterdi ve pokemon gösterimden kalktı. kurtlar vadisi yayına girdikten sonra çeşit çeşit yaratıklar türedi; bunlar perşembe akşamları izlediklerini, ertesi günlerde uygulamaya bayılan zavallılar. izledikleri şeyin kurgu olduunu anlayamayan bu organizmalar; dizidekiler gibi giyinip "kabadayılar" ve "delikanlılar" olmak üzere iki kola ayrıldı. bunlardan birine dahil olan 13 yaşındaki velet gitti adam vurdu. sonra suçlu dizi oldu; çünkü çok etkileyici. şimdi de oyunlar. oyunda gittik dragon kestik, level atladık; ama ailemiz yıkıldı. neden? çünkü saatlerce başında durduk. hatta oyun yapımcıları gerçek amaçlarına ulaştı; "türk aile yapısını bozmak". bu medya bi garip. hele hürriyet iyice saçmalamış; çin'de oyunların yasaklanması konusunu örnek göstermiş. psikologlarla falan konuşmuş. allah aşkına ya, bi şeyden etkilenip saçma sapan hareket eden insan mı suçlu; o şey mi suçlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gördüm bende yazıyı.sen çok üstüne almıssın.adamlarda istatistikler var.saçmalamıyorlar.ve evet bağımlılık yapıyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 *casts spell: power word:kill* etkileniyom ben oyunlardan ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bende demin gazetede gördüm,kendimi kötü hissettim 1milyon kişiymişiz türkiye'de. http://www.hurriyet.com.tr/pazar/3954871.asp?gid=59 çok ilginç yorumlar var kaçırmayın. lineage 2 pc oyun içeriği sebebiyle knight online’a benzetiliyor. ko’dan daha gelişmiş karakter ve hikaye yapısıyla bu oyundan sıkılanlar lineage’i tercih ediyor ağırlıklı olarak. (burası benim favorim) oyunda 80 bölüm (level) bulunuyor. hepsini atladığınızda oyun bitmiş oluyor. 10 günde bitiren de var, bir ayda bitiren de. wow oyunu satın alıp, bilgisayarınıza kuruyorsunuz. fiyatı 100 ytl. siz istediğiniz sürece sürüp gidiyor. türkiye’de ağırlıklı olarak internet üzerinden bedava sunucularda oynanıyor. grup kurma=yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 burjuva medya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 uo yüzünden kaç kişi sevgilisinden ayrıldı,kaç kişi sınıfta kaldı,kaç kişi telefon faturalari yüzünden ailesiyle papaz oldu...tabiki doğru bunlar ama 5 yıl önce yaşadım bunları..atlattık çok şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abartılmış olsa da haklılık payı var yazının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bazı kisiler oyun ile gercek hayatı birbirinden ayıramıyor arkadasında dedigi gibi haklılık payı var ama aklı basında bir adam icin onemsiz bir yazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 saeros dogru demişin bende zamanında uo oynamasaydım şimdi ünideyim ahhh ahhh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yazının doğru yanları da var. uyuşturucu gibi etki yaptığına ne kadar yalan diyebilirsiniz ki. sabah kalktığınızda, akşam yatarken, öğlen yemeğinde canınız o oyuna girmek istemiyor mu heh. ben de eskiden uo oynuyordum ordan bilirim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya mantıklı adamı bi yerden sonra bayıyor oyun... ani wow 2-3 ayda bir 3 ay ara vermek lazım. ben mesela sıkılıyordum böyle saatlerce oynayınca. haberi daha okumadım babam eve gelsin gazete ile okuyacağım ama baştan saalama olduğu hissi var bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sancar saran 19/02/2006 - 10:47 ne bekliyordunuzki ? sıradan insanlar için bu dünyada ne var ? sıkıcı bir iş, sıkıcı bir patron belki sıkıcı bir evlilik, bu insanlar ne yapacaklarki kendilerini değerli hissetsinler. medya bütün şunun veya bunun ne kadar muhteşem olduğundan bahsediyor. peki sıradan insanlara ne kalıyor ? bunlar iyi günler, beş yıl sonra evinize gigbit bağlantı gelip bilgisayarlarınız şimdinin 100 katı daha güçlü oyunları oynatmaya başladığında insanlar bu dünyayı reddedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dünyanının sonunu getirecek olan teknolojide, bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak benimde parmağımın olacağını bilmek ne kadar acı versede haklı bir gurur içindeyim, ilerde kalmayacak bir tarih sayfasına adım common olarak yazılıcak.. heey hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 böyle kültürsüz, sırf para almak için yazı yazan gazetecileri gördükten sonra insanın "gazeteci" kavramına olan saygısı da bozuluyor. okuluna gitmek yerine internet cafeye kaçmayı kafasına koymuş biri eğer cafe olmazsa sinemaya, kahveye, gezmeye kaçar yani. oyunlar hakkında verilen bilgiler yanlış, yazı çok abartılmış, yok boşanmalar bilmemneler. ha olmuyor mu? oluyordur ama az sayıda olan bu olayları tüm oyunculara, tüm community'ye mal etmek aptallıktır. zaman gittikçe kötüleşiyor, şahsen benim çocuğumun sokakta gezip, uyuşturucu içilen barlarda gezmesini, sigara içen arkadaşlarıyla sokakta sürtmesi yerine evde oturup oyun bağımlısı olmasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yazıyı okumadım ama başlığını fln gördüm kapak sayfasında. bence adamlar sonuna kadar haklı. burda da birsürü oyun bağımlısı asosyal insan var. belki gecikmeden bazı şeyleri size göstermiştir. o yazıyı kimseye değil, size yazıyorlar ki bazı şeyleri anlayın diye. hayattan iyice kopmayın ve dışardan bi gözün sizi nasıl gördüğünü iyice belleyin diye bunların hepsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 can yazıyı oku bence :) saçmalığın daniskası. dünyadaki eğlenceli herşey bağımlılık yapar, bunlar mmoları çok özel bağımlılık ürünleri gibi gösteriyolar, tabi saçmalık ve yanlış bilgiler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kesinlikle %90 sanı doğru bir konu. zamanında bende bağımlıydım ama bırakılınabiliyor. hatta uo yüzünden istedğim liseye giremedim. bence doğru bir haber başlığı. ailelere uyaarı niteliğinde yinede bazı konular çok abartılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 herkesin kendisini evine kapattığı, ağzından salyaların aktığı teknolojinin oyuncağı olduğu dönemler yakındır, ama bu yazılan yazlar hiç bi türlü kurtaramıcak dünyanı biz ele geçircez, yazicam manyaklar gibi program hepinizi mahvedicem niahha çay koyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar