SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Resmi Açıklama: Proje 'Hükümran Senfoni' Proje Hükümran Senfoni, Céiron Alternatif Gerçeklik kurgusuna dayanan temelleri ve tasarımları eşliğinde, Céidot Dijital Oyun Tasarım stüdyosu bünyesinde geliştirilen bir bilgisayar oyunudur. Elektronik eğlence sektörüne yönelik bir ürün olarak nitelendirilebilir. Hükümran Senfoni (aynı zamanda proje 77 kod adıyla da anılır) ilk bilgisayar temelli oyun projemizdir. Rol yapma oyunu olarak planlanmıştır; içerisine girebileceğiniz ve kurgunun/yaratılan dünyanın karakterlerinden biri olabileceğiniz kurgusal bir alan ve senaryo sağlayan oyun çeşididir. Açıkça, Hükümran Senfoni Türkiye'nin tek potansiyel uluslararası oyun projesidir ve dünya pazarında da şansını deneyip söz sahibi olmayı planlayan ilk oyundur. Rol yapma ve strateji oyunları en çok tercih edilen elektronik eğlence çeşitleridir. Kurgumuz Céiron için en uygun oyun tarzı, rol yapma oyunları ya da strateji oyunlarıdır. Bu noktada iki oyun stilini birleştirerek yeni bir alternatif oyun stili yaratmaya karar verilen Hükümran Senfoni projesinde; temel kurgusunda (Céiron) olduğu gibi, oynanış tarzında da eşsizlik hedeflenmiştir. Hükümran Senfoni oyun projesi, aynı zamanda Playstation 3 ve Xbox 360 için de hazırlanması planlanan bir projedir; (Ancak bu durum daha çok anlaşılacak oyun yayıncısı ile varılacak bir anlaşma ile ortaya çıkacaktır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yeniceri dizaynlari cidden cok hos(herkesin belirttigi gibi) biyiklarin hareketi atin kafasinin ve kuyrugunun hareket etmesi filan,cok emek harcanmis,umarim basarili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kerem beyit'in çizimler ne öyle ya oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 77 kod adıylada anılıyomuş ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 isim bende hicbi etki yaratmadi, bi anlami var miymis hukumran senfoninin, ben bisey anlayamadim... cizimler sahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 "hükümran senfoni, oyunun geçtiği dönemi anlatan bir benzetme. o dönemde bir çok kültür, imparatorluk ve devlet hükmetmek için çalan birbirlerinden farklı çalgılar gibidirler. ancak hepsi aynı şey için, hükmetmek için çaldıklarından, farkında olmamalarına rağmen aralarında ilginç bir uyum, ahenk; sanki bir orkestral birliktelik oluşmuştur. céiron gezegenindeki sorién kıtasında yer alan bu kültürlerin hem kitaplar, hem de oyun serisinde yaşadıkları dönemde yarattıkları etkiler, onları hükmetmek için çalan bir senfoniye dönüştürmüştür. isim bu nedenle hükümran senfoni olarak konmuştur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 gerçtekten harika bir şeye benziyor bekliyelim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 isim bende hicbi etki yaratmadi, bi anlami var miymis hukumran senfoninin, ben bisey anlayamadim... hükümran egemen demekmiş eski türkçede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 eskiden içinde olduğum bir olusumdu ceiron. biraz kuşkulu yaklaştım bu projeye. umarım başarılı olurlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ofis fotoraflarına baktım baktımda almışlar macleri dizmişler g5lşeri ohh miss umarım itiriler bizde alır ynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çizimler müthiş! kerem bey aşmış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 beyler ben en çok yeniçeri,sipahi,lağımcı ve azapı sevdim.bu dördü eğer tek bir ülkedeyse hep o ülkeyi oynayacağım biliniz ki.:);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu oyundan 10 tane falan almak lazım. hatta paticik bünyesinde para toplayıp bağış yapsak ne güzel olur. adamların parası yok. oyun sektörümüz gelişsin ve böyle muhteşem bir oyun tozlu sayfalarda kaybolmasın. di mi ama? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 öyle bişey olsa ben para veririm seve seve :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 umarım proje düşmez. sonuna kadar giderler ve bizde gururla oynarız bu oyunu... bakarsınız bir gün devasa online bi oyun olur çıkar.kim bilir? :) başarılar dilerim hepsine.çok başarılı bi oyun. hele çizimler çok hoş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 parası yok dediğimiz 400.000 YTL sermayeleri var şu an hala da finansman ariyorlar :) maddi yardımdan çok bu işlerin herhangi bir kolundan anlayan arkadaşlar varsa aramızda fiilen yardım etmemiz lazım örneğin texture artistlere çok ihtiyaçları varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 eh keske olsa,yetenek olsa yardım etmeyi isterdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya benim anlamadığım bu kadar para nereye gidecek? yani neye lazım bu kadar para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bugün 17:05 sularında başlayan bilişim rüzgarı (trt2) programında sizlerle buluşacağız. céiron'un 6.yıldönümü kutlamaları çerçevesince sitemiz aracılığı ile düzenlediğimiz etkinliklerin devamı olarak, her iki programda da ayrı ayrı 6'şar talihli izleyicimize muhteşem posterler armağan ediyoruz. bizi izleyin ve kazanın! programları izleyen izleyicilerimiz, çeşitli organizasyonlar sonucu toplam 6'şar adet muhteşem poster kazanma şansına sahip olacak. organizasyon detayları için oyun stüdyosunu ve bilişim rüzgarını kaçırmayın! ayrıca asıl sürprizimiz, bu programlarda céidot ekibinin iki muhteşem projesi olan hükümran senfoni ve sonsuzluğun rüyası kısa animasyon filmi ile ilgili hiç bir yerde görmediğiniz görsellerle buluşacaksınız! animasyondan önemli sahneler, ilk defa yayımlanacak olan görseller ve en önemlisi oyun içi test görüntüleri ile karşınızda olacağız, görüşmek üzere... kaçırmamak lazım belki bi poster kaparız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 24 şubat yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 teknoloji televizyonundaki program için 24 şubat yazıyor. o dündü trt2 deki program bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aa evet sağol =) dün unutmuştum en azından bugün izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 teknotvde izledim dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya benim anlamadığım bu kadar para nereye gidecek? yani neye lazım bu kadar para? sırf alacakları oyun motorunun rakamı milyon dolarları bulur. zaten şu anda piyasadaki en iyi oyun motoru üreticileriyle görüştüklerini söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben hala söylüyorum paticik bünyesinde para toplayalım ufacık da olsa katkımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar