Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi müsaade et de vuralım kardeş

sertur

Öne çıkan mesajlar

dün akşam arathi basindeyim. lvl 47 druid'im var. genelde memnunum karakterimden zaten bu ilk karakterim oyuna başlayalıda 2 ay oluyor.
stable'a geldim bayrağa dokunup neutral'a çevireceğim. undead rogue'nun teki geldi arkadan 48 lvl vur allahım vur yaw bi stundan çıkıyorum diğerine giriyorum kardeş bi müsaade etsen de ayıya dönsem diycem yok eleman bırakmıyor abi olmaz karpuz kesmeden bırakmam diyor. neyse sonra bi ara ayıya döndüm bi stun'da ben yaptım ona 5 sn sonra benim stun geçti bu yine döndü bana stun serisine başladı bıraktım mouse'u klavyeyi elemanı izliyorum ulen ne güzel doğruyor diye. en son bir arkadaşının gelip "ooo parti var burda yaw" demesiyle fear'ı yemem bir oldu oracıkta öleeceğime 10m ilerde öldüm :)
nedir ya bu rogue, alem buysa...
Sosyal ağlarda paylaş

hiç misslemesse sen dodge fln atamassan stundan çıkarmayabilir.
sora trinket de var.
ama ztn çıktığın an pataklarsın sen yeterki ayıdan vazgecme
yarı health olsa yeter frenzied regen kullan bide

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 10:20 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

trinket kullandım ama 3 dk cooldown adam rahat vermiyor ki bir kere bash ile stunladım o kadar. o da 5 sn sürdü ayı'dayken armor tamam da damage dealer değilizki elemana dmg verelim.
bana nasıl stun veriyor arkamda mı olması lazım yoksa hiç farketmiyor mu arkada önde olması?
mesela benim cat arkadan stealth ile gelip stunlayabiliyor ama bir kere sadece. bu eleman ise nefes aldırmadı bana...
Sosyal ağlarda paylaş

dwarf ve orc warriorlara nerf laizm
dwarf desen daggerken rapture verip açılim stealh edeyim diyorsun mesafeyi açtiğin gibi stone form bandaj veyadalgınken blind atiyorsun kafana tokmagi yiyorsun
orc desen ironwill varsa kusuyorum böle ekrana.

allahdam şimdi combatimda geçiş geçiş tepikliyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

bi mage aliyosun yanina, all attack diyosun kesiyolar :). stun lock'ta tutabilmesi icin uzun sure tek basina kalmis olman lazim yoksa tirsip kacarlar. cheap shot'lari var, kidney shot'lari var, gouge'lari var. cheap shot acilis icin; 2 combat point veriyo ve 5saniyeydi sanirim stun'liyo. bu sure icinde genelde sinister strike vurup bi combat point daha alirlar. ama talent'lar sag olsun, genelde bu asamada 4 cp birikmis oluyo.. sonra sen stun'dan cikmadan gouge vururlar, bu da talent sayesinde 5sn'dir. ancak gouge sirasinda adam sana dmg veremez. ayrica gouge sadece onundeyken vurabilir. bu sirada energy regen eder. 5cp'yi tamamlayinca kidney shot kullanmistir ki bu finishing move; 5 cp oldugundan 5 saniye daha stun. energy dolu oldugu icin allah ne verdiyse saldirmistir burda. sonra vanish olup aynilarini tekrarlamistir...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir stunlock eğer karşıdaki warrior değilse veya stundan çıkaran trinket kullanmazsa çoğu playerı öldürebilir. fakat en azından classını biraz bilen birisi stundan çıkar gerisi de gelir zaten :)

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 17:00 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

elemanın beni kesmesi zaten bi 30 sn'yi buldu o sırada etrafta kimselerde yoktu bayrak için savunma pozisyonundaydım diğerleri diğer bayrakları almaya gitmişlerdi.
bu da sanırım adamın ne kadar sabırlı old. bi göstergesi zira stunlock olayı hakikaten işe yaradı.
zaten beni bıraksa havada hobala hobala zıplar pençe manyağı yapardım onu...
şu druidlere de fear verseler şöyle bi kükreyinde herkes korksa, kaçsa, ayuu geliyor kaçınnn deseler... hatta kanatlanıp uçsak ayı-pegasus gibi neyse bu kadar fantezi yeter...
ehhm ne diyorduk...hah.. rogue'lara nerrrffff :p
Sosyal ağlarda paylaş

kendi gözlerimle bak bu iki gözle gürdüm tf+chromotic temperedli rogue'un biri kafaya yeşil göz bantı takip marshal setli bi warriorlı şaklaban etti üzüldüm warriora..

ha warrior'un aptallığı tutulmus +5 mace +5 sword'a miss gibi stoneskini almamış ezik olmuş e cüce olsa kral olurdu tabi.

mesela rogue cuceydi actı stoneform'u attı vanishi deepwoundsdur renddir takmadı kral tabi.

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 09:17 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...