sertur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dün akşam arathi basindeyim. lvl 47 druid'im var. genelde memnunum karakterimden zaten bu ilk karakterim oyuna başlayalıda 2 ay oluyor. stable'a geldim bayrağa dokunup neutral'a çevireceğim. undead rogue'nun teki geldi arkadan 48 lvl vur allahım vur yaw bi stundan çıkıyorum diğerine giriyorum kardeş bi müsaade etsen de ayıya dönsem diycem yok eleman bırakmıyor abi olmaz karpuz kesmeden bırakmam diyor. neyse sonra bi ara ayıya döndüm bi stun'da ben yaptım ona 5 sn sonra benim stun geçti bu yine döndü bana stun serisine başladı bıraktım mouse'u klavyeyi elemanı izliyorum ulen ne güzel doğruyor diye. en son bir arkadaşının gelip "ooo parti var burda yaw" demesiyle fear'ı yemem bir oldu oracıkta öleeceğime 10m ilerde öldüm :) nedir ya bu rogue, alem buysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 says the druid.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 vall aben basıyorum cheap de trinket sorna acıyorum berseker'ımı ne gouge yiyorum ne bişey blindmı? da ne cuce adama yok öle blind falan taş gibiyimdir, adeta bi afrodit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 benimde mage karakterim var, allah nazardan saklasın abileri. geçende un'goro'da quest yapıyorum. bir mage geldi yok efendim frostbolt, frost nova, blinkiydi silence tı derken öldü. bu mageler ne biçim class öyle yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hiç misslemesse sen dodge fln atamassan stundan çıkarmayabilir. sora trinket de var. ama ztn çıktığın an pataklarsın sen yeterki ayıdan vazgecme yarı health olsa yeter frenzied regen kullan bide [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 10:20 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 stunlock'ta tutarken cok dmg veremiyor yalniz rogue'lar,bu gercegi de belirtmek istedim aniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 trinket kullandım ama 3 dk cooldown adam rahat vermiyor ki bir kere bash ile stunladım o kadar. o da 5 sn sürdü ayı'dayken armor tamam da damage dealer değilizki elemana dmg verelim. bana nasıl stun veriyor arkamda mı olması lazım yoksa hiç farketmiyor mu arkada önde olması? mesela benim cat arkadan stealth ile gelip stunlayabiliyor ama bir kere sadece. bu eleman ise nefes aldırmadı bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Druidlerde bu duruma geldiyse, vay bizim halimize :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sen yine bear form a dönüşebilmişin walla dün zulfarrak kapısında bi arkadaşa yapdık adamın ağız burun kaydı kidney shotda. adam tam kitlendi cin çarpdı resmen elemanı. spirit healer olmasa bide nası crit koyduumu göstericekdim. haydi hayırlı thrashlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dwarf ve orc warriorlara nerf laizm dwarf desen daggerken rapture verip açılim stealh edeyim diyorsun mesafeyi açtiğin gibi stone form bandaj veyadalgınken blind atiyorsun kafana tokmagi yiyorsun orc desen ironwill varsa kusuyorum böle ekrana. allahdam şimdi combatimda geçiş geçiş tepikliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 travel form+taban+heal+geri dön+combat tekrardan başlasın... stunlock olayını druide yapan adam cidden çok sabırlı demektir, dier classların 3-4 katı zaman harcamak gerekio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sen gene ayu oluyorsun garibim priest ne yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 fear atıo oda =) sonra pis pis embrace atıo canı bıtmıo delı edıo adamı ehjeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 iyi de fear immune herkes artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bi mage aliyosun yanina, all attack diyosun kesiyolar :). stun lock'ta tutabilmesi icin uzun sure tek basina kalmis olman lazim yoksa tirsip kacarlar. cheap shot'lari var, kidney shot'lari var, gouge'lari var. cheap shot acilis icin; 2 combat point veriyo ve 5saniyeydi sanirim stun'liyo. bu sure icinde genelde sinister strike vurup bi combat point daha alirlar. ama talent'lar sag olsun, genelde bu asamada 4 cp birikmis oluyo.. sonra sen stun'dan cikmadan gouge vururlar, bu da talent sayesinde 5sn'dir. ancak gouge sirasinda adam sana dmg veremez. ayrica gouge sadece onundeyken vurabilir. bu sirada energy regen eder. 5cp'yi tamamlayinca kidney shot kullanmistir ki bu finishing move; 5 cp oldugundan 5 saniye daha stun. energy dolu oldugu icin allah ne verdiyse saldirmistir burda. sonra vanish olup aynilarini tekrarlamistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 feara nerede immune herkes ya pvp trinket sürekli kullanıldıgı icin battlegroundlarda fear manyagı ediyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 shamanlar feara hiçbişi deil, bide runnerları tutamıoruz. buff shammy pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 iyi bir stunlock eğer karşıdaki warrior değilse veya stundan çıkaran trinket kullanmazsa çoğu playerı öldürebilir. fakat en azından classını biraz bilen birisi stundan çıkar gerisi de gelir zaten :) [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 17:00 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya outdoor pvpde stun lock iyi güzelde pvpde stun lockla kesene kadar yardım geliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 elemanın beni kesmesi zaten bi 30 sn'yi buldu o sırada etrafta kimselerde yoktu bayrak için savunma pozisyonundaydım diğerleri diğer bayrakları almaya gitmişlerdi. bu da sanırım adamın ne kadar sabırlı old. bi göstergesi zira stunlock olayı hakikaten işe yaradı. zaten beni bıraksa havada hobala hobala zıplar pençe manyağı yapardım onu... şu druidlere de fear verseler şöyle bi kükreyinde herkes korksa, kaçsa, ayuu geliyor kaçınnn deseler... hatta kanatlanıp uçsak ayı-pegasus gibi neyse bu kadar fantezi yeter... ehhm ne diyorduk...hah.. rogue'lara nerrrffff :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 seal fate rogue guzel yapar o işi. zaten cheap shot 2 cp sonra backtab kesin critler oda 2 cp sinister sonra kidney sonra backstab vsvsvsvs rogue vardı bıtane rank 14 seal fate, rank 14 warrior fln alıyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kendi gözlerimle bak bu iki gözle gürdüm tf+chromotic temperedli rogue'un biri kafaya yeşil göz bantı takip marshal setli bi warriorlı şaklaban etti üzüldüm warriora.. ha warrior'un aptallığı tutulmus +5 mace +5 sword'a miss gibi stoneskini almamış ezik olmuş e cüce olsa kral olurdu tabi. mesela rogue cuceydi actı stoneform'u attı vanishi deepwoundsdur renddir takmadı kral tabi. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 09:17 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ama işte misslememek lazım =) sap bile dodgelanabiliyor su salak oyunda -aa abi yere para dusmus alim bari derken rogue arkadan sap atar dodge tek mantıklı acıklaması bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ne var belki adamı radyoaktik ömürcük ısırmıştır (öff rezaletimsustum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @suark muhahaha aman poposuna "sap" lama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar