ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet 51 warrior olarak stv de heavy leather kasıyordum.thorium brotherhood a rep için inanılmaz bir lag vardı ama moblar üzerinize çullandığı için pek önemli değildi.taki 44 rog dan gank yiyene kadar. evet buraya kadar herşey normal olaylar dizesi bundan sonra başlıyor eleman dibime geliyor dodge geçiyor atağım ve overpower a asılmaktan parmaklarım kırılıyor ama inatla o atağı yapamıyorum adam önümde görünüyor ama bana yanlış yöne baktığımı yada mesafemden çıktığını bildiriyor.en son ölünce çıldırdım / reslendim aynı olay klavyenin ortasına öyle bir yumruk attım ki sinirden :@ çıldırdım ve çıktım oyundan.şimdi o rog kendini pro falan sanmıştır :d onuda geçtim bu tt bizi test mi ediyor yoksa gerçekten bir boktan çakmıyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 çok kötü baglantılar ben artık sinirimi bozmaktan vazgeçtim sen de takma ya oynama ya da alliance ile karsılasabilecegin bi yerlere gitme sabah erken ya da gece geç saatlerde oyna ve ayrıca turk telekomu bu hale getirenlerin allah belasını.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adem bende suphelenmeye basladım artık..sabah 9 dan aksam 7 ye kadar internet yok aksam 7 den sonra da 10k nın ustunde oynanıyor..telekom maytap mı gecıyor yoksa ne bılıyım yanı olaylardan mı anlamıyor anlamak gercekten guc..bu yurtdısı cıkıslarıda yalama oldu bozula bozula bır an once bı care bulsalar cok ıyı edecekler..pahalı ama uyduruk ınternet memnun olmamak elde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 boyle bir durum olursa surekli geri yuruyerek attack yapmaya calis :) strafe cilere ve lag e karsi guzel bir cozumdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ceti dediğin taktik tüm roglar için geçerlidir biliyorum ama öyle bir lag varki atmosfer grafik için giriyoruz pvp yalan 30 lvl bile keser yani öyle diyeyim sadece bakıyorsun ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 boşver olur arada sinir yapıp keyfini kaçırmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lol o rogue bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 şaka yaptım ama hiç tepki vermedin nese salakçaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sende lag yokmu ya nasıl olmaz asalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 afferin sana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sadece tepkisini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 keşki sen olsaydın shippy... en azından anlatabilirdim hehe :) neyse arkadaşın adını not ettim illaki bi yerde karşıma çıkar :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 2 ırk la aslanlar gibi savaşıyorum horde ve tt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 haha sen 2 kişile ya ben? alliance tt cam açanlar down yapanlar p2p kullanalar arkamda hıyar gibi beni seyredenler önemli bi anda yardım isteyenler zamanla vs vs :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 charge bug'ı olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hayır mirage kesinlikle tt bug'ı :p charge bug ı i.ö. idi ben bi daha hiç görmedim yeni patchlerde ayrıca o bug a girdiğiniz zaman mob lar dahil hiç bir şeye atak veremiyordunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 geri sol yada geri sag yaparak yuru. eger etrafinda donuyorsa dondugu yonun aksine dogru.vurushlarinin buyuk bolumunu yaptirmassin ve sen op spamlarsan vurush acisina geldiginde vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim arkın da lvl 35 mage'ini 2-3 tane 60, resskill'e bağlamış. stvnin yarısını hayalet olarak geliomuş herifler 5 dakka onu bekliomuş. tokatlık bunnar :d ad3m, allah sabır versin. hem gankcılar hem de lvling için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar