muzcu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 internette bi yerde gördük pati gardaşlarımlan paylaşam dedim. öle sıradan bişi sandım ilk okuduğumda, 30 saniye bakarken bile inanmıodum bişi çıkcaana, hatta gözlerimi kapadım hala net bi görüntü yoktu, ama tam gözlerimi açacaktım ki (kapattıktan 5-6 saniye sonra) çat die çıktı, hatta gözlerimi açtım hala ordaydı, masanın üstündeydi sanki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 paintde aç renkleri ters çevir de görürsün kim oldugunu. o kadar kasmaya gerek yok. açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bilmem herhangi bir sakallı adam olabilir. hem ortadasındaki 4 noktaya bakarken bile belli oluyor resim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kendi kafamıda bu şekilde dyapıp bütün forumlarda ünlü olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hz isa bu! bizim beynimize sokmaya çalışıyodun dimi! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 way way hz.isa beni etkilemez kardeşim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 450 sene olmuştur bu şey çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bu resim gene mi pörtledi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 8972364912342 defa açıldı aynı topic öhhhe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adriana limayı gördüm. olmuş mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 la tamin ettiydim çıkmıştır diye ama 10 tane arama yaptım bişi çıkmadı ben de attım. ama paintte renkleri ters çevirince karşımıza çıkması bi anlam ifade etmiyor ki, beni şaşırtan 4 noktaya bakılması (ki orta noktadır herhalde) ve 30 saniye bakmak, gözleri sımsıkı kapamak felan ve gözlerimizi açsak bile hala görüntünün karşımızda olması felan. aslında basit örneği güneşe bakıp gözümüzü kapayınca onu hala görmemiz gibi bişi olsa gerek, neyse şaşırdım ben, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 cidden güzelmiş de 1 şey soracağım herkesin gözlerinde ya da göz kapaklarında hangi renklerle oluştu resim?bende bordo-gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 beyaz-siyah. işin ilginç tarafı gözlerimi açtıktan sonra görüntüyü monitör üzerinde oynatabildim hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 maske bu... jesus christ maskesi... ortadaki 4 nokta da çıt çıt, o zamanın teknolojisiyle o kadar yapabilmişler tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o degil de ben resme bakar bakmaz isa'yi gördüm. erdim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 oh may gaş cizisssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben darth vader ı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben baba ve kutsal ruhu da gördüm, hat-trickin ustasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 isa deil olm bu karl marx karl marx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yok be sende naptın karl marx a hiç benzemiyo. alelade bir adam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sucks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben orta 1 deyken bunun fotokopileri sınıfta dolaşıyodu. yaklaşık 7 sene önce yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 üniversiteyi kazandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 usama bin laden olmasın bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar