Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock'n coke 2006

scarface_x

Öne çıkan mesajlar

simdi love metal diye bir iddialari yoktu adamlarin. böyle kulaktan dolma bilgilerle , kalkip yorum yapmak olmuyor hani. tamam müzik hosuna gitmiyordur da gay metal ne hakkaten ? beyaz tenli , bebek yüzlü hos bi adam görünce niye gay diye bok atiyosunuz? erkek dedigin sahin k gibi mi olmali yani. e adamin tipine bakilip , müzigi de adamin tipiyle bagdastiriliyorsa o adamin düsünceleri ve anlayisi biraz gaydir, ville valo diil.
Sosyal ağlarda paylaş

gay metal diyorsunuz . bana bir tane örnek verin bu tezi kanıtlayacak . bir tane şarkı sözü verin , aha burda hemcinslerine olan ilgisini belirtmiş açık açık diyin tamam diycem . aksi takdirde benim gözümde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışan insanlarsınız , ne düşünürseniz de düşünün ne derseniz de deyin ama bence müzikten zerre kadar da anlamıyorsunuzdur bana bir açıklamayla gelmediğiniz sürece . benim fikrim tabi ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilip bilmeden müzikten anlamıyorsunuz demiyorum baps .
Bilip bilmeden bir grubun yaptığı müzik türüne gay metal diyorsunuz , bu durumda ben de sizin müzikten anlamadığınız sonucuna varıyorum . Dediğim gibi öyle bir düşüncesi olan insanın elinde o düşünceyi ispatlayabilecek somut delillere ihtiyacı vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

neden rock'n coke 2006 topiğini "him gay metal mi?" tartışmasına çevirdiniz?
him nedir ne değildir bilemem, 2-3 şarkısını dinledim. ama madem bu kadar kuyruk acınız var fanları olarak açın bir topik dökün argümanlarınızı susturun milleti.

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:29 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pazarlama diyoruz o olaya biz . vokalin yakışıklı ses rengi değişik , neden kullanmayasın ?

ha him in ville valo olarak geçmesi doğru mu bence değil . yani bir grubu grubun bütün elemanları oluşturur , biri düşse o grup başka bir grup olur . ville'nin ön plana çıktığı doğru ama o sadece şarkı sözlerini yazıyor bestesinde katkısı çok fazla yok . her şekilde diğer elemanların desteği gözle görülüyor , ama az , ama çok , sonuçta görülüyor . bakmasını bilmek lazım sadece .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...