Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cakma himin cakma fanlari eheh gurbetcilerimizin akillarini böyle gaylerle karistiriyorlar iste, görüyorsunuz türk halki. bu gencecik kizin ne sucu var sorarim size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dejenere ve ıslaksın ilke ama metalci çoraplarını seoorum ben :)))))))9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pentullah yallah jnms!!1 sen de niye diger cakma metalciler gibi , him'e bok atip duruyorsun ? baska isiniz mi yok arkadasim , cakma bi sekilde gay muhabbeti aciliyo her seferinde.sıkılmadiniz mi bu kli$elikten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ville'ye gay diyor , çünkü ville meşhur , çekemiyor . soruyor hep kendine , allaim ben de gayim neden meşhur olamadim yahu ? diye . sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vallahi bok atmıyorum ama him'in yaptığı müzik çok klişe benca. love metalmiş. gay metal o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Gay metali birazcık açar mısın bana rica etsem o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu an durumu belirsiz bir ex-mod olarak him ile ilgili penth e benzer düşünmekteyim ben de. atmosferik çakma gay metal : ) haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gay metal nedir bana onu söyleyin benim istediğim o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 simdi love metal diye bir iddialari yoktu adamlarin. böyle kulaktan dolma bilgilerle , kalkip yorum yapmak olmuyor hani. tamam müzik hosuna gitmiyordur da gay metal ne hakkaten ? beyaz tenli , bebek yüzlü hos bi adam görünce niye gay diye bok atiyosunuz? erkek dedigin sahin k gibi mi olmali yani. e adamin tipine bakilip , müzigi de adamin tipiyle bagdastiriliyorsa o adamin düsünceleri ve anlayisi biraz gaydir, ville valo diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 senin matematik hocan gibi olmali arkadasim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gay metal diyorsunuz . bana bir tane örnek verin bu tezi kanıtlayacak . bir tane şarkı sözü verin , aha burda hemcinslerine olan ilgisini belirtmiş açık açık diyin tamam diycem . aksi takdirde benim gözümde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışan insanlarsınız , ne düşünürseniz de düşünün ne derseniz de deyin ama bence müzikten zerre kadar da anlamıyorsunuzdur bana bir açıklamayla gelmediğiniz sürece . benim fikrim tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 penth arkadaşım daha iyi bir açıklama getirecektir ama. böyle genel olarak kızlara ve gaylere hitap eden müzik b@@bında. yani bi şarkıya ön sıralarda 100 lerce kız sözleri değiştirerek join me in bed diyorsa bir problem vardır ortada lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 iyi de böyle bilip bilmeden müzikten anlamıyorsunuz falan ayıp oluyor babs.yani alındığımdan değil de, him dinleyen de gay diye düşünenler varsa onların görüşüdür mesela o zaman da ayıp olabilir buna da karşıyız yani biz aslında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 penth seni 3 tatlı kaşığı una bulayıp tersli yüzlü kızartırım . kdmnizmrlsi :))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Bilip bilmeden müzikten anlamıyorsunuz demiyorum baps . Bilip bilmeden bir grubun yaptığı müzik türüne gay metal diyorsunuz , bu durumda ben de sizin müzikten anlamadığınız sonucuna varıyorum . Dediğim gibi öyle bir düşüncesi olan insanın elinde o düşünceyi ispatlayabilecek somut delillere ihtiyacı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sevgili penth ,matematik hocam him dinlerken yatislara geldi. oda ville valoya gay yakistirmasini yapmisti. gone with the sin yani . =((((88888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gone with the sin=verdim çocuğu , yolladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 neden rock'n coke 2006 topiğini "him gay metal mi?" tartışmasına çevirdiniz? him nedir ne değildir bilemem, 2-3 şarkısını dinledim. ama madem bu kadar kuyruk acınız var fanları olarak açın bir topik dökün argümanlarınızı susturun milleti. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:29 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 onlar başlattı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ne metali ne müziği? hiçbiriniz müzikten anlamıyosunuz babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 him bi kere, hangi him, direk karşıdaki erkeğe seslenen bir grup adı zaten nesini tartışacaz hakkaten =) silverchair, queens of the stone age gelse yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olmadı pardon sallayın [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:33 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 geçen sefer mali olumsuzluklardan dolayı gelemedim ama bu sefer iki elim kanda olsada gelicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 işte ya queens of the stone age istiyorum ben, a perfect circle istiyorum, bunlarla gelin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pazarlama diyoruz o olaya biz . vokalin yakışıklı ses rengi değişik , neden kullanmayasın ? ha him in ville valo olarak geçmesi doğru mu bence değil . yani bir grubu grubun bütün elemanları oluşturur , biri düşse o grup başka bir grup olur . ville'nin ön plana çıktığı doğru ama o sadece şarkı sözlerini yazıyor bestesinde katkısı çok fazla yok . her şekilde diğer elemanların desteği gözle görülüyor , ama az , ama çok , sonuçta görülüyor . bakmasını bilmek lazım sadece . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar