LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 düşününce en çok isteyeceğim grup sanırım audioslave olur.. hem ratm şarkılarını chris cornell'den dinlemek süper olur ki küba konserinide seyrettikten sonra oldukça gaz insanlar olduklarını iyice anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 queens of the stonage.queens of the stoneage var. allahım allahım dualarım kabul oldu. 1 şarkılarını dinliyim sonra çekip gideyim. anketi spamlama vakti gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 linkin park gelsin koşa koşa ilk gunden alcam bileti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oha queens of the stone age gelirse giderim valla sırf onların çıktığı gün. kaçmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kim gelirse gelsin. hiç bi festivale konsere gidememek ne kadar kötü :'((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 rammstein gelse ne güzel olur ya ! [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 20:21 tarihinde, asterix tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 lan kimse metallica'nın üstünde durmamış. laan olay olur!!! uçarak giderim. nostalji yaparız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Şov olur direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 we are m'tallicaaaa and this is what we do best motherfucker diye bağırsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 taaa kaç sene önce limp bizkit konserini izlemiştim(tv) süper bi sahne performansları vardı keşke gelse, bi faith bi nookie ardından house of painden bişiler :/ nedense aklıma bu geldi ztn ii bişiler getirirler tahminim bu senede.. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 23:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaşlar qotsa diyorum audioslave diyorum.... bi tepki verin laan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Metallica rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu saatten sonra metallica konseri gençlik hayallerinin yıkılıp gitmesi gibi bişi olur be.. olsun ama gelirse gidilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 metallica gelse cadırımı alırım gelırım walla =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ne zaman açıklanıyordu kimlerin geleceği vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nah gelir metallica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 metallica sux.. adamlar nu-metallica olalı seneler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ustaya saygi diye birsey vardir ama metallica '91 öncesinin köpegi olurum, bi sarki bile calsalar yeter [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:56 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya birak, christina aguilera gelse kosa kosa gidecek durumdasin yeditepeli yetersiz sevgili adayinla penth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nası metalica sux ya, no leaf clover forever.orcehstral metal löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 duymus bır yerden konusuo işte.peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 christina gelse gitmem demedim ki zaten orda delacim, biricik malim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 him gelirse memleketimdeki him özentileri kat be kat artacaktır , fanatiği olarak gelmesini kesinlikle istemem zaten yurtdışına gidip izleyebilirim . özenti tikky gençlik him dinlemeye himciyim demeye başladıkça benim seri katilliğe doğru giden yolda hızlı adımlarla ilerlemem kaçınılmazdır . artı him gelirse herhangi bir yerde müzikten zerre anlamayan insanlar gaymetal oley diye daha çok bağırmaya başlayarak kötü sonuçlar doğuracak eylemlerimin tetikleyicisi olacaklardır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet him gelmesin. yoksa tr'deki(bazi) cakma him fanlerine karizma yapamam , ''ben him konserine gittim , sen gidemedin eühüe$'' seklinde. ve ayrica tüm wanna be gothicler dolusur oraya , ville valo diye yirtinirlar, join me in bed derler ben de katil olurum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ilk post doğruysa gitmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar