Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock'n coke 2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düşününce en çok isteyeceğim grup sanırım audioslave olur..
hem ratm şarkılarını chris cornell'den dinlemek süper olur ki küba konserinide seyrettikten sonra oldukça gaz insanlar olduklarını iyice anladım.
Mesaj tarihi:
taaa kaç sene önce limp bizkit konserini izlemiştim(tv) süper bi sahne performansları vardı keşke gelse, bi faith bi nookie ardından house of painden bişiler :/ nedense aklıma bu geldi ztn ii bişiler getirirler tahminim bu senede..

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 23:03 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
ustaya saygi diye birsey vardir ama
metallica '91 öncesinin köpegi olurum, bi sarki bile calsalar yeter

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:56 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
him gelirse memleketimdeki him özentileri kat be kat artacaktır , fanatiği olarak gelmesini kesinlikle istemem zaten yurtdışına gidip izleyebilirim . özenti tikky gençlik him dinlemeye himciyim demeye başladıkça benim seri katilliğe doğru giden yolda hızlı adımlarla ilerlemem kaçınılmazdır . artı him gelirse herhangi bir yerde müzikten zerre anlamayan insanlar gaymetal oley diye daha çok bağırmaya başlayarak kötü sonuçlar doğuracak eylemlerimin tetikleyicisi olacaklardır .
Mesaj tarihi:
evet him gelmesin. yoksa tr'deki(bazi) cakma him fanlerine karizma yapamam , ''ben him konserine gittim , sen gidemedin eühüe$'' seklinde.
ve ayrica tüm wanna be gothicler dolusur oraya , ville valo diye yirtinirlar, join me in bed derler ben de katil olurum!
  • Yeni Oluştur...