Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan terbiyesizlik yapma!

reyou

Öne çıkan mesajlar

geffen aynı şeyleri savunuyoruz ama sen bi ton gereksiz cümle kurup halkın kafasını bulandırıyosun bi farkımızda burda.aynı muhalefet yapmayı beceremeyen siyasi partiler gibi.
milyonlarca kelime konuşurlar hepsi ama hepsi doğrudur bana göre mükemmel muhalefettir ama gel gör ki halk bundan sıkılır az ve öz konuşana gider atar oyunu bilgisizce.türk milleti böledir.yıllardır elinin altında hiç iktidara gelmemiş alnı ak adamlar dururken hakkında bir sürü iddialar bulunan şaibeli bi adamı daha 1 yıl bile olmamış kurulmuş partisiyle birinci parti yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mecbur muyum konuya her yeni zıplayana bir daha derdimi anlatmaya..
ben sadece orda densiz başbakan! tayyipin muhattabı olan adamın da çeşitli zamanlarda başka bakan yada başbakanlara dadanan bir sistemin adamı olduğu bilgisini vermek istedim anladın mı amacımı? amacım tayip haklı ya o adam kadrolu provakotor, lan diyebilir izin verdim demek değil. hem biraz seviyeli ol, düzgün cümleler kur. tvden öğrendiğin türkçe ile laf sokma insana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben köylüyüm diyen eleman da provakotorun onde gideni çıkmış. yavşak tansu çillere de baykala da zamanında bu tip dallamalıklar yapmış. ama tayyeap yine de akılcı davranabilirdi.

said:
abso adam provakotor.. provakotor değilim (tok oluyorum) adam provakotor (aç) bu şekilde mi ilerliyor senin deyimin?
herifin işi gücü yok bu tip saçmalıklar yapıyor.. belki de işi gücü bu tip saçmalıklar yapmak, birileri tarafından bu tip şeyler yapması için besleniyor adam.

işte benim de bahsettiğim hadise bu. medya orda o adamın geçmişte yaptığı "protesto"ları çıkıp "provakatör bu, asalım, keselim, daha önce de yapmıştı" diye ilan etmeseydi, kimse bu adama provakatör demezdi. çünkü orda provakasyon yapmıyor.
şimdi iyi düşün cevap ver :) sen bu adamın geçmişte yaptığı eylemleri duymasaydın, yine de böyle bir şekilde "adam provakator" der miydin?

adam belki çiftçi arkadaşlarının sesini duyurmak için seçtiği bir kişi. belki o yüzden birden çok kez ekranlarda gördük bu adamı? belki gerçekten sorun yaratan olaylarda tepkisini duyurmak istemiştir?
yok yani illa herkes evinde poposunun üstünde oturup "he he, çok güzel, herşey enfes" diye kendi kendini tatmin mi etmek zorunda? bu adamları millet seçmedi mi? iyi o zaman millet bunlara tepkisini duyurmak istediğinde neden "provokatör" ilan edilirler hemen?

said:
adam orda ne provakate etti? hakkı olan ve odenecegi soylenen ururunun parasını sordu. kufur mu etti hakaret mi etti? ama karsılıgından hakaret yedi bir ton da sopa yedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkede yaşıyorsanız biliyorsunuzki demokrasi ile yönetiliyoruz.Sayın başbakanımız seçimle gelmiştir göreve.Seçimi kim yaptı tabiki halkımız.Peki sen oy atmadın ona diye hakaret etme hakkınıda nerden buluyorsun.Başbakanımız burda haksız da olsa haklı da ona bu şekilde hakaret edilemez.Suçluysa cezasını da verecek olacak halkımız ödülünüde verecek olan halkımızdır.

Doğru kendine olmasada makamına pek yakışmayacak sözler söylemiştir.Gerçi konuyu sadece MEDYA gözüyle gördüğümüzü kabul edelim.Ben şahsen Türk medyasına hiç ama hiç güvenmiyorum.Yalan konusunda politikacıları geçmek üzereler demiyecem çünkü açık ara fark bile attılar.

Arkadaşlar bunlar tartışılacak şeyler fakat unutmayınki burada tartıştığımız bizim ülkemizin Başbakanı.Lütfen söylemlerimize dikkat edelim.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...