Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman vs warlock

cabbarnuke

Öne çıkan mesajlar

Warlock çok büyük bi salaklık yapmadığı sürece bi warlock asla bi shamana'a kaybedemez; hatta 2v1 bile pek zorlanıcağını sanmıyorum ;seduce ftw

şimdi kimse bana yok tremor at grounding at ; şunu cast ederken earthshock koy vs vs anlatmasın

class'ımı gayet iyi bir şekilde oynuyorum server'da warlock'lar dışında çok nadir duel kaybediorum ;
burda sizden warlock'u yenmek için gerekli farklı ability ler konusunda tartışmak ve fikir edinmek istiyorum çünkü biliyoruzki shaman teknik olarak asla warlock'u yenemez!
(ben yendim diosanız ya warlock noob'dur ; ya setiniz aşmış lock hala green item'lar la geziodur;)

Engineering :

Net O Matic : pet etkisiz hale getirebilmek için kullanmak olası ama mulfunction durumunda /suicide

MC: Pet seçimine bağlı olarak işe yarıyabiliyor ; pet olarak fh seçiliyse patlar; mulfunction durumunda gayet güzel dot' lardan dmg alıyosunuz.

Goblin rocket helmet : Pet i 30 sn stun etmek gayet etkili; ayrıca purge stun'ı bozmadığı için soullink'i purge edebiliyosunuz(nature resist wtf); pet i indirip lock'a karşı kullanıldığındada oldukça etkili ama bandage'ı unutun.

Gnomish rocket boots: bunlar çalışırken fear yerseniz ve şanslıysanız bi kaç sn içinde 100 yarda kadar uzaklaşıyosunuz ; ama lock karşısındaki etkisi fantazi

Mithril frag bomb: Magelerde çok etkili ama locklarda çok test edemedim

Arcane bomb : sanırım bir shaman bir warlock u sadece arcane bomb kullanarak yenebilir. tabi lock" abi atma ben forfeit ediyim 15g u bana ver" de diyebilir

Shadow reflector : ve evet imba lock ların deathcoil'i yansımıyor yiyosunuz . shadowbolt yansıyor ama lock dmg almıyor ; ne güzel

Mithril Dragonling ve Battlechicken: Eh mage'e karşı olduğu kadar olmasada biraz etkililer.

Alchemy:

bilgim yok bilen varsa yazabilirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten katılmadılar burning legion kimsyeye açık bi birlik deildir olmadı da orclar BL nin miniounu oldular bi shaman olarak şunu sööliim ewet yenemezler çok zor yenmesi ama yenmiş olman lockun noob olduunu göstermez yada dedğin gibi item bazında bişi diemezsin ben 2 kere WF critlersem adama ben alırım biraz şans faktörüde war we şunu sööliim yannış zamanda topic açtın zavallılar berf yedi artık 3k critleyemiolarmış :(
Sosyal ağlarda paylaş

bence warlocku yenmen 0/30/21 ile baya mumkun. ama sansına kalio o baya kısmı. ii bi silahla vurdun mu 1200/1000/900 criti rahat goruyosun wf ile. (dedim ya sans lazım die). bunu gorunce gerisi kolay fear yeme, bir iki spellini de absorb ettimi grounding yenebilirsin bence. su anda en guclu class bence de warlocklar ama benim yenemedigim veya en cok zorlandıgım druidler. mana yetmio ya onlara.
Sosyal ağlarda paylaş

t1 setle 7k + pet buffı ile 7.5k hpye çıkan adamı üzerinde o kadar dot warken, deatcoile karşı resist şnsın bile yokken( shadow prot düşüren curse attığını düşünürsen) tremor üzerindeki fearı alana kadar ef set +10 yrd radius bonusu olmasına rağmen totem radiustan çıkıp aptal aptal koşuşturuken, üzerindeki dotlar hp, mananı bitirirken warlockun elinde bi oyuncaktan farksız shamanlar..

Şimdi gelip bi wf koyarım, resistlerim 1-2 büyüsünü, yenerim mavalını okumayın..
Sosyal ağlarda paylaş

lol cok komik oluyor boyle tarti$malar,ba$ka yapcak i$ yokmu arkada$lar hergun yeni bi class vs class topic acilior ba$ka $eyleri payla$saniza insanlarla mesela arget dawn ne i$e yarar kasilan reputation nereye gider ne olur gibi daha verimli olmaya cali$saniza neymi$ shamani alcak class yokmu$ warlockda 7.5k hp warmis recep tayyip erdoganda mage warmi$ 5k duz fireball atmi$ abdullah gule birakin arkada$lar bu i$leri turklere oyunculara daha faydali olucak $eyler yapalim.$u anki acilip tarti$ilan topic i 3 4 ay once gene yapilmi$ti sonuc ne hic.Kim faydalandi hic kimse.Lutfen daha gundemde olan $eyler olsun artik $u paticik forumlarinda insan actigi zaman "aaa ulan ben bunu bilmiyordum dur okiyim"
desin.Acikcasi bunu bi kac arkada$ yapiyor yeni $eyler yaziyorlar ama geri kalan hesaba vursan %89'u ayni $eyleri yazioyor ayni $eyler uzerine tarti$ip dedigim gibi hicbir$ey oluorlar.Lutfen ilgi...

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 17:16 tarihinde, bejawe tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol bu tip threadlar çok komik oluyor kagıt üzerinde savaş rofl
bende diyorumki hiç bi warlock mademki 1 vs 1 konuşuluyor şamana bi halt yiyemez.
şunu ögrenemediniz bu oyun itemden specden çok oyuncunun yeteneklerine bakiyor ha iki crit koyar gömersin adami vs

şaman gördü lock u tremor spemliyor açiyor double trinket elem mastery veriyor 3k chainlightning i kafasina warlock şaşiriyor veyahut warlock a veriyor okkali bi 3k wf gene warlock şaşiyor veya warlock yasliyor 3k shadow bolt şaman şaşiriyor dot spam conf vs ama kesinlikle x class y class i kesemez yok o pwnz bu rule boş tamamiyle saçma.

tamam şamanlar ezikkaldı şu dönemde ama casterlere karşı hala çok güzel iş yapiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

su anda shamanin krali gelse(bendeniz) soullink warlocklari yenemior.eh birde 3800 frost bolt atan magelerimiz var artik.one shot yapiorlar.shamanlari restorationdan kurtarmasi lazim blizzardin.ns i 11 e cekip 21 e mana tide y ada tam tersi yapilmali.ya da manatide normal shaman spell i yapilmali.

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 17:08 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"kim 500.000 istemez ki?" adlı dünyanın en çok kazandıran ve izlenen yarışmasında final sorusuyla karşı karşıyayız.

sulfurası olan bir şaman, warlock ile duel ederken, wf + hoj ve sulfuras proclar ise ne olur?

a) shaman kazanır.
b) warlock /forfeit yapar.
c) warlock duel arenasından kaçar.
d) warlock healthstone, ndb, tuber ve major mana kullanır.
Sosyal ağlarda paylaş

bende tuf un daha iyisi var yeterli verimi veriyor ama ama %2 sansla.baya yüksek yani.(wf+1 crit).bi warlock görünce vay be diorum %2 sansim var bu adama 1000 vurmak icin.hemen daliyorum.:d

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 03:59 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

asdasd

çok saçma bi topic olmus hala anlıyamadınızmı olay classlarda degil oyuncuda topic i acan arkadas saymıs sayıstırmıs söyle yenemez böyle yenemez çok güldüm ya sadece güldüm
bilmiorum karsınıa nasıl bir shaman cıktıda böyle bi düşünceye kapıldı

topic i acan arkadas eger bl deyse bi zaman versin o saat de karsısına 2 shaman dikicem

1.elemental
2.enchament

güzel kardeşim bi şeyden habersiz halbuki
guild de olan herhangi bir shaman asla pvp talentleri basamaz çünkü kurallar var ve o kurallara uyup raid için resto yapmak zorunda karsısına resto bir shaman cıkıartıp yemişsin belli ki
ama sana bişi diimmi 7 k hp li bir warrior u 2 vurusta öldüren bi shaman gördgünde napcıcagını cok mrk ediorum
ona benzer bi video da var hatta daha zayfı bu video daki adam

warcraftmovies.com syth 3 indirin izleyin

sonuç olarak demek istedigim hala olayı kapamamıssınız
topic i acan adam sadece egosunu tatmin etmek için açmıs
eh malum zamanında paticik de cok shaman mevzusu oldu shaman en iyi vs vs zoruna gitcek olcakki shamanlara has bi
tavır sergilemiş

iyi class yokdur iyi oyuncu vardır cümlesini neresini anlıyamdıysan söyle anlatırım paşam asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...