cabbarnuke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Warlock çok büyük bi salaklık yapmadığı sürece bi warlock asla bi shamana'a kaybedemez; hatta 2v1 bile pek zorlanıcağını sanmıyorum ;seduce ftw şimdi kimse bana yok tremor at grounding at ; şunu cast ederken earthshock koy vs vs anlatmasın class'ımı gayet iyi bir şekilde oynuyorum server'da warlock'lar dışında çok nadir duel kaybediorum ; burda sizden warlock'u yenmek için gerekli farklı ability ler konusunda tartışmak ve fikir edinmek istiyorum çünkü biliyoruzki shaman teknik olarak asla warlock'u yenemez! (ben yendim diosanız ya warlock noob'dur ; ya setiniz aşmış lock hala green item'lar la geziodur;) Engineering : Net O Matic : pet etkisiz hale getirebilmek için kullanmak olası ama mulfunction durumunda /suicide MC: Pet seçimine bağlı olarak işe yarıyabiliyor ; pet olarak fh seçiliyse patlar; mulfunction durumunda gayet güzel dot' lardan dmg alıyosunuz. Goblin rocket helmet : Pet i 30 sn stun etmek gayet etkili; ayrıca purge stun'ı bozmadığı için soullink'i purge edebiliyosunuz(nature resist wtf); pet i indirip lock'a karşı kullanıldığındada oldukça etkili ama bandage'ı unutun. Gnomish rocket boots: bunlar çalışırken fear yerseniz ve şanslıysanız bi kaç sn içinde 100 yarda kadar uzaklaşıyosunuz ; ama lock karşısındaki etkisi fantazi Mithril frag bomb: Magelerde çok etkili ama locklarda çok test edemedim Arcane bomb : sanırım bir shaman bir warlock u sadece arcane bomb kullanarak yenebilir. tabi lock" abi atma ben forfeit ediyim 15g u bana ver" de diyebilir Shadow reflector : ve evet imba lock ların deathcoil'i yansımıyor yiyosunuz . shadowbolt yansıyor ama lock dmg almıyor ; ne güzel Mithril Dragonling ve Battlechicken: Eh mage'e karşı olduğu kadar olmasada biraz etkililer. Alchemy: bilgim yok bilen varsa yazabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Shamanlar warlock yenebilselerdi orclar Burning legiona katılmazdı :P (süper acıklama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 zaten katılmadılar burning legion kimsyeye açık bi birlik deildir olmadı da orclar BL nin miniounu oldular bi shaman olarak şunu sööliim ewet yenemezler çok zor yenmesi ama yenmiş olman lockun noob olduunu göstermez yada dedğin gibi item bazında bişi diemezsin ben 2 kere WF critlersem adama ben alırım biraz şans faktörüde war we şunu sööliim yannış zamanda topic açtın zavallılar berf yedi artık 3k critleyemiolarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Korgall da bir lock var dives malee savasıyor hahaha sadece dot filanla warriorla bişe geyık yapıyor sıkıstıgı zaman atıyor o yeşilimsi şeyi sonra devam malee cok komık ya deli oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 abi adamlar aştılar zaten biraz daa nerflenmezlerse bunlar kazzak da sololar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bence warlocku yenmen 0/30/21 ile baya mumkun. ama sansına kalio o baya kısmı. ii bi silahla vurdun mu 1200/1000/900 criti rahat goruyosun wf ile. (dedim ya sans lazım die). bunu gorunce gerisi kolay fear yeme, bir iki spellini de absorb ettimi grounding yenebilirsin bence. su anda en guclu class bence de warlocklar ama benim yenemedigim veya en cok zorlandıgım druidler. mana yetmio ya onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 shamanken her türlü full epic warlock u yendim.çok iyi oynayan bir shamanı yenebilecek bir class yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ehem fw de ab yaparken kesemediğim shaman yoktu bilenler bilir wassup mıydı onun gibilerini çok indirmişliğim var deathcoil çıktığından beri pek zorlanmıyorum shamanlara karşı warlock>shaman şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 t1 setle 7k + pet buffı ile 7.5k hpye çıkan adamı üzerinde o kadar dot warken, deatcoile karşı resist şnsın bile yokken( shadow prot düşüren curse attığını düşünürsen) tremor üzerindeki fearı alana kadar ef set +10 yrd radius bonusu olmasına rağmen totem radiustan çıkıp aptal aptal koşuşturuken, üzerindeki dotlar hp, mananı bitirirken warlockun elinde bi oyuncaktan farksız shamanlar.. Şimdi gelip bi wf koyarım, resistlerim 1-2 büyüsünü, yenerim mavalını okumayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Death coil + Seduce = gg oyun bu kadar arkadaşlar hadi hepinize geçmiş olsun bekleyelim bakalım 1.11 i noolacak bizim talentlar bloodlust gelmezse halimiz harap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 @claim: yenerim mavalı okumuyoruz. dedigim gibi en guclusu suan onlar ama uber olmayan bi silahla bile dehset wf lere ulasılabilio. daha sana vuramadan oldurebilme sansın var. bu arada adamın ustu bası epicse zaten sansın kalmio o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 abi haklısın bi WF critle mage de aldım ama sorun şu WURAMION tek şansın war sen yaklaşana kadar adam seni görmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ya eger onlar ilk atagı yaparsa zaten sansın cok azalio. orası öle. bize guzel skiller gelmesi lazım. shaman nerf die die digerlerini bufflayarak bizi nerflediler. aslında ben halimden memnunum ama sıkıldım hep aynı skill=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 lol cok komik oluyor boyle tarti$malar,ba$ka yapcak i$ yokmu arkada$lar hergun yeni bi class vs class topic acilior ba$ka $eyleri payla$saniza insanlarla mesela arget dawn ne i$e yarar kasilan reputation nereye gider ne olur gibi daha verimli olmaya cali$saniza neymi$ shamani alcak class yokmu$ warlockda 7.5k hp warmis recep tayyip erdoganda mage warmi$ 5k duz fireball atmi$ abdullah gule birakin arkada$lar bu i$leri turklere oyunculara daha faydali olucak $eyler yapalim.$u anki acilip tarti$ilan topic i 3 4 ay once gene yapilmi$ti sonuc ne hic.Kim faydalandi hic kimse.Lutfen daha gundemde olan $eyler olsun artik $u paticik forumlarinda insan actigi zaman "aaa ulan ben bunu bilmiyordum dur okiyim" desin.Acikcasi bunu bi kac arkada$ yapiyor yeni $eyler yaziyorlar ama geri kalan hesaba vursan %89'u ayni $eyleri yazioyor ayni $eyler uzerine tarti$ip dedigim gibi hicbir$ey oluorlar.Lutfen ilgi... [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 17:16 tarihinde, bejawe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lol bu tip threadlar çok komik oluyor kagıt üzerinde savaş rofl bende diyorumki hiç bi warlock mademki 1 vs 1 konuşuluyor şamana bi halt yiyemez. şunu ögrenemediniz bu oyun itemden specden çok oyuncunun yeteneklerine bakiyor ha iki crit koyar gömersin adami vs şaman gördü lock u tremor spemliyor açiyor double trinket elem mastery veriyor 3k chainlightning i kafasina warlock şaşiriyor veyahut warlock a veriyor okkali bi 3k wf gene warlock şaşiyor veya warlock yasliyor 3k shadow bolt şaman şaşiriyor dot spam conf vs ama kesinlikle x class y class i kesemez yok o pwnz bu rule boş tamamiyle saçma. tamam şamanlar ezikkaldı şu dönemde ama casterlere karşı hala çok güzel iş yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 su anda shamanin krali gelse(bendeniz) soullink warlocklari yenemior.eh birde 3800 frost bolt atan magelerimiz var artik.one shot yapiorlar.shamanlari restorationdan kurtarmasi lazim blizzardin.ns i 11 e cekip 21 e mana tide y ada tam tersi yapilmali.ya da manatide normal shaman spell i yapilmali. [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 17:08 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 "kim 500.000 istemez ki?" adlı dünyanın en çok kazandıran ve izlenen yarışmasında final sorusuyla karşı karşıyayız. sulfurası olan bir şaman, warlock ile duel ederken, wf + hoj ve sulfuras proclar ise ne olur? a) shaman kazanır. b) warlock /forfeit yapar. c) warlock duel arenasından kaçar. d) warlock healthstone, ndb, tuber ve major mana kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 her shamanda sulfuras var tabi.wf de zaten proclayip birde crit vuracak.her zaman oluor zaten.bende 3 sulfuras var hepsi ayri enchentli mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sulfuras a gerek yok tuf de yeterli verimi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende tuf un daha iyisi var yeterli verimi veriyor ama ama %2 sansla.baya yüksek yani.(wf+1 crit).bi warlock görünce vay be diorum %2 sansim var bu adama 1000 vurmak icin.hemen daliyorum.:d [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 03:59 tarihinde, xrex tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şamalar kızmayın ama içimde kalmasın diye söyliycem; bi kesemediğiniz warlock olsun bari not: bugün 1vs1de warlock kestim acaip mutlu oldum ^^ [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 04:14 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oyun 1 v 1 olmadigi icin cok sorun degil. dotlarin hepsi kaldiriliyor zaten etraftaki support tarafindan. onun disinda biniyorsun kafasina silahinla. kesiyorsun sarkan etleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sam oku oku bak senin yüzünden shaman'a ne oldu :/ shaman bu hallere düşecek class mıydı yaw :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 asdasd çok saçma bi topic olmus hala anlıyamadınızmı olay classlarda degil oyuncuda topic i acan arkadas saymıs sayıstırmıs söyle yenemez böyle yenemez çok güldüm ya sadece güldüm bilmiorum karsınıa nasıl bir shaman cıktıda böyle bi düşünceye kapıldı topic i acan arkadas eger bl deyse bi zaman versin o saat de karsısına 2 shaman dikicem 1.elemental 2.enchament güzel kardeşim bi şeyden habersiz halbuki guild de olan herhangi bir shaman asla pvp talentleri basamaz çünkü kurallar var ve o kurallara uyup raid için resto yapmak zorunda karsısına resto bir shaman cıkıartıp yemişsin belli ki ama sana bişi diimmi 7 k hp li bir warrior u 2 vurusta öldüren bi shaman gördgünde napcıcagını cok mrk ediorum ona benzer bi video da var hatta daha zayfı bu video daki adam warcraftmovies.com syth 3 indirin izleyin sonuç olarak demek istedigim hala olayı kapamamıssınız topic i acan adam sadece egosunu tatmin etmek için açmıs eh malum zamanında paticik de cok shaman mevzusu oldu shaman en iyi vs vs zoruna gitcek olcakki shamanlara has bi tavır sergilemiş iyi class yokdur iyi oyuncu vardır cümlesini neresini anlıyamdıysan söyle anlatırım paşam asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 adam zaten şaman, ben warlockları nasıl yenicem diye soruyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar