_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 benim ağzıma ''Acımız Büyük'' diye bişi takıldı sizde yazın takıldıysa ağzınza:)(Bu topic tutmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kral da benim padişah da benim, 1000kere ölsem yine gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bişeyi bilemeyince "ben bilmem beyim bilir" çok kullanıorm. millet gay sanmaya başladı sdfuhsd. bide otaboka "bişe olmas" diodum biara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "Vay be", "vaaaaay"; en alakasız yerlerde bile kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 App Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "Ali atif nirdee, Ali atif nirdee" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "kodumunun" , "korkuyorum" ve "paşam" çok kullanıyorum bu aralar bunları.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kukumav yavrusu, melaba ve madafaka yi en gereksiz yerlerde kullanmaya basladim hele dun melaba iiice cilkindan cikmisti >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 anasının kitabesi. evet dedim bunu ben baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 obaaaaaaa!!!! salla be yauw boşveeeeeerrrrr.... eee nolmuş yani??(özellikle bu sürekli kullandığım bir laftır.bazen ciddi konulardada kaçıyor ağzımdan ozaman çok kötü oluyorum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mışıldak, aa pardon bunu ben diom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Sus Lan iT ! agzıma takıldı bi arktan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 cinayeti kör bir kayıkcı gördü ben gördüm KULAKLARIM gördü bu sarkı sürekli agzımda [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 22:33 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 oo bende çok var mesela, yanlış anlama ama.. bilaaeeeee tarzım değil yanlz küçük bi problem var olm sen gerizekalımısın? bide şiize meeeniaaaak çok takılmıştı biara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o diil de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "pezarakondipteresikergötekarpuz" mesela bu zülküf'ün lafıdır. "pleax, plüx" bunlar "pls" den türeme. "babs" baba --> baps--> babs . Buda cs dili "bap t3h g3nk pls"den gelir. l337 yani "ohaçüküsikimua" hiçbir fikrim yok. " Atingen gezer şaft" başta ...ingen'deki ... kısmına istediğiniz herşeyi ekleyebılırsınız. Buda öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Geri dönüşüm kukusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bööö. Bide Beeei . Bide Hede. Bide hödö. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 12:53 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bolmu geldi diye bişi takılduı bugün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 kime sinirlensem kakh git diom bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 "ümbürügakka kuşu" takıldı bneim dilime busıralar. bide arada sırada geyik olsun diye "damarlarım çatlıyoooooooooooooooooo" diye bağırdıktan sonra "dabeeeeeeee" diye böğürüyom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 "bitti! nokta!" wallaha heryere oturan bi laf. suyuna gitmek istediniz biri varsa dinlemeden bile bunu kullanabilirsiniz. [kendimden biliom] ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eskiden olmuş bi olaydan bahsederken 'teeeee ne zaman' demeye başladım ,nerden buldum böle bi kullanım şekli var mıdır bilmiyorum , ama tüm arkadaşlarım sölediğim anda alay etmeye başlıor :/ ve resmen ağzıma yapıştı kurtuluşu yok =) bi de 'kışkırdım' derim bişey hoşuma gittiyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 YAVREEEEEM...? ve -Bohemsin ya. takıldı ağzıma [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 01:14 tarihinde, _Mikael_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 2 bira çahdım kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar