druenler Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bence asil problem insanlarin oyundan (ko) degilde oynayan tiplerden hoslanmamamistan cikiyor. sanirim sunda herkes hemfikir; seviyesiz, gerzek, cocuk cocuk vs. cok fazla var ko da. bu oyun icin kafadan en buyuk eksik. ko diyince "aman uzak dursun" denilmesinin en buyuk sebeblerinden biri. oynayanlar icinde bu boyle, bir de tabi ki k2 sirketinin igrenc politikalari. ko'nun pvp'sin bu kadar cekici olmasinin 2 sebebi var. birincisi diger mmorpglerden cok cok daha basit olmasi, digeri ise gene diger mmorpglerden farkli pvpsi olmasi. bu oyundaki pvp biraz daha aksiyona kaciyor. bu 2 etken oyuncu yas ortalamasini acayip dusuruyor. bu da orta yas ve genclerden daha cok cocuklari cekiyor. genc arkadaslarim okurken alinmasin, amacim hakaret degil ama 8-10 yasinda ki her turk genci de iyi egitimli, dahi veya terbiyeli degil. her ne kadar sro oynasamda cok nadir de olsa arkadas ortami ile pvp yapiyorum ko'da. ve cok buyuk keyif veriyor. basit veya kotu olabilir, ama sonucta oyunu hos vakit gecirmek icin oynuyorum ve ko bunu nadiren de olsa sagliyor. bilmiyorum bazi arkadaslar sanirim farkinda degil ama tartisilan sey "oyun". uzun oldu gibi biraz kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 said: Kesinlikle lafım yok ama "sen bilmiyosun","pvp yapmadın""yorum yapma"tarzında cart curtlar bunlar biraz yanlış olmuyormu.Dötümüzden sallamıyoruz heralde.Oyunu kısa süre oynadıysak hoşumuza gitmediğinden bıraktık.Neden hoşumuza gitmedi,bunları tekrar yazmayalım zaten gw bölümünde ufaktan bi konusu geçmişti. yok afedersin ben oyle demek istemedim sadece pvp nin tadini cikaramadin anlaminda demek istemistim yanlis yazdiysam ozur dilerim said: Ayrıca ben KO yu,KO oyuncularını falan savunmuyorum,sürekli KO OYUNCULARININ AŞAĞILANMASIna kızıyorum.Onlarda bu vatanın evlatları,sizin kardeşleriniz,bilgisayarla sizin gibi erken yaşta tanışamadılarsa onların suçumu.Yada aldıkları eğitim-kültür-bilgi seviyesi sizden düşükse bu onların suçumu? Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok. ayni vatanin evlatlari olabilir,kimsenin kimseyi asagilamaya hakkida olmayabilir fakat kimsenin kimsenin oyununu mahvetmeyede hakki yoktur.Senin vatandasin diye baska insanlarin oyununu mahvetmeye haklari yoktur.Onceden demissin savunmuyorum diye ama dusun bi onlarin yaptiklarini,nasil davrandiklarini.Ayrica bilgisayarla gec yasta tanismalari boyle agzi bozuk olarak oynamayi ve diger oyuncularin oyununu batirmayi gerektirmez.Egitim-kultur-bilgi seviyesi bizden dusuk olabilir ona bisey demiyorum fakat boyle bir suru kisinin oldugu ortamda nasil davranmalari gerektiginide bilmeliler...Oradaki insanlar herhangi bi arkadaslari degil,tanimadiklari yabanci insanlar,onlarla nasil ''aGa party e al'' alinmayinca ana avrat sayabilirler??Bununda ayrimini yapmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Elan,laf sölesen daha iyiydi ezdin şimdi beni:) ben özür dilerim asıl,agresif çıkmışım gerek yokken. Konunun gerisine karışmıyorum valla,kötü olmak istemiyorum kimseyle :) [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 18:50 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yazimi tekrar okudumda yazim hatalarindan dolayi cidden senin yazdiklarin gibi olmus tekrar ozur dilerim :) ayrica bisi olmaz yaw eski guildmate iz ezmeyiz birbirimizi :) [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 19:10 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Darkrider bi türk dil kurumunun sitesinden demek fiilinin çekimine baksan diyiyiyiyiyiyiyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 nasıl anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaş herhalde senin "diyorum" kelimesini yanlış yazdığını farkedip ezmeye çalışmış :| "Hala nasıl kapak yapsam,nasıl birini döt etsemde kahraman olsam,nereden laf soksam,nasıl çıkıntılık yapsam diye uğraşan tipleri görüyorum deliriyorum." sonuna kadar katılıyorum. "Uo oynadınmı sorusuna nebula diyen adamla ne tartışırsınki sen ? " "bide "zavk" deil zevk olucak ." al birini, vur ötekisine. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 15:14 tarihinde, ozzystalker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Uo oynadınmı sorusuna nebula demek sadece komik. Nebula oynamak.ok [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 15:55 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ama diyiyorum gene 1997 işte buradaki cümle ise ben bir hata göremiyorum. Diyiyorum ki ? şeklinde olur vs. Başka bir yazım hatası göremiyorum ve konu burada yazım hataları değil PVP.Hata yapmışsam da hızlı yazımımdan dolayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Aaa ozicim. Adın ozan mıydı? Haha.. Ezmeye çalışmak ne demek. O senin kendi kötü niyetin. Ha yalnış yazılır ona lafım yok, sadece her yerde öyle kullanmışsın yalnış biliyor olabilirsin diye düşündüm. Konu mu? Ko ezik ve kalitesiz bi oyun. Grafiği wowdan daha güzel diyene çok güldüm. Ve oyuncu kitlesi de berbat. Pvp sistemi ko gibi olan yoktur çünkü her oyunda ko'nun pvp sistemi vardır. Ko'nun pvp sistemi = Karşı tarafa saldırabilmek.. Wowda burning legionda oynamadım ama ko kitlesi orda da mevcutmuş. Lütfen paranıza kıyıp Wow ya da diğer paralı ve güzel oyunları oynamayın.. Oyuna para mı verilirmiş? ... Swgnin kötü yanı pvp dinamiklerinin oyuna sadece konmuş olması.. Hiç bi dengeleme çabası gösterilmemiş, emek harcanmamış. Zamanında Dizzy'yi koyup kd spam yapan yeniyodu.. Sonrasında değişmiş olabilir ama daha iyi de olmadı hani. Wow'da ise pvp dinamiği ve dengesi çok iyi kurulmuş ama bg ve honor sistemi herşeyi mahvediyo.. EQ2'de ise temel dinamik wowa benzer, fakat sınıf seçenekleri çeşitli olduğu için denge farklı ve mükemmel bi pvp loot sistemi var. Oyunculara hırs verecek olan da o para ve eşya lootlama olayı. Uo oyuncularını tatmin edecektir.. Emekleme aşamasında da olsa eq2'den çok şey umuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 arkadaşlar burada sakin sakin tartışmak, fikirlerimizi sunmak yerine neden tartışıyoruz ki? "aaa ozzy. senin ismin ozan mı? haha.. " lafını da hala anlamış değilim. dediğim konuyu hale devam ettirmeye çalışıyorsun. yahu kıçıkırık bir oyunu tartışıyoruz burada. herkes fikirlerini sunmuş, bir oyuncu ko'nun grafikleri kötü, oynanabilirliği iyi fakat bug dolu demiş, diğeri ko güzel, zevkli, hiçbir oyundan bu zevki almadım demiş. senin elinden gelebilir ki? karşı tarafın fikrini değiştirmeye çalışır gibi bir haliniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Benim fikrim de "diğeri" gibi işte.. Ne demek istediğini anlamadım ozicim, o iki kişi mi tartışacak? Başkasının fikrini değiştirmek nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Gereksiz bir tartışma bence.MMORPG'leri ben de severim ama hangisinin en iyisi olduğunu söyleyemem.Müzik gibi... bazen Beethoven...bazen Enigma... bazen Everquest...bazen Neocron. Ama ara sıra, hiç birini istemediğinde canım, DotA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 wow da pvp diye birşey yok arkadaşlar.. boş boş bütün gün çiftçi gibi damage ekip item toplyorsunuz.. swg çok kötü durumda şu an diyorlar o yüzden (bence) size en güzel alternatif SHADOWBANE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yanlışlıkla biraz bişey bilen birisinin yanında pvp hakkında wow demeyinde gülmesinler bence. Piyasadaki hiç bir mmorpg de daoc un 1/10 u kadar oturmuş ve kaliteli bir pvp sistemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mmorpgler içinde en oturmuş pvp sistemi DaOc a aittir =) . Aksini diyen çıkmamalı bence ondan sonra shadowbane gelebilir sonrada rf olabilir sonra l2 nin pvp si zevklidir bence yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 şu ana kadar en iyi pvpsi olan shadowbane , en zeka gerektireni de gw derim. daoc oynamadım, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 daoc un pvp sistemi uo nunkinin yarısı dahi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Uo'nun ki ne ki şimdi? Nostalji tamam da bu kadar fanatikleşmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 uoda pvp olması gerektigi gibi istedigin yerde istedigin kişiye saldırabilirsin başka hiçbir oyun bu özgürlüğü veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bellow burda uo bitmis son zamanlarını yasadıgı icin ahil etmemis ama simdi 1 kac kisi hyr yasmıyor der 10 senedir oynuyorum bence yasıyor nese uo konuda 1 . ama ista suan ko gibi dendigi icin daoc almıs yoksa biz bellow uoda oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 UO PVP sistemi çok iyi değil yani gerçekçi ama insani bayar bir yerden sonra. 5 seneye yakındır UO oynuyorum toplasan 100 kez pvp yapmamışımdır :) Ben pvp adamı değiilm ayrı konu ama pvp'yi de biliyoruz. Daoc'un sistem gerçekten iyiydi L2 yi ve ShadowBane'i bilmiyorum ama Daoc gerçekten iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ilginçtir en çok şikayet edilen sistem daoc unki ilk mezzleyen kazanır mantığından yıllarıdr insanlar şikayetçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 olsun abi zevkliydi en azından ben zevkk almıştım şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Daocta oynadım L2 de oynadım wow da oynadım Ko yuda betayken oynadım Ko zaten oyun demiyorum grafikler berbat hiçbişi düzgün deil nickler bile insanın snirini bozmaya yeter l2 de çinli oyunu bunaltıyolar ztn kas kas nerye kdr kasılmıyo Wow grafikler felan güzel pve güzel oynuyorum su anda ama paso sikayet ederim pvp namına bişi yok valla farm farm bunalıyosun. Daoc pvpsi çok iyi ana gene bana hitap etmiyo uonun pvsinden aldıgım zevkli alamıyorum o kdr hızlı ve akıcı deil bana göre Uo eski olmasına ragmen grafiklri hala hoşuma gider ve pvpsi çok esnek.. Ayrıca skill cap oldugu için karakterinin sen ayarlıosun diger lvl based oyunlarda olmayan serbestlik var neler neler yapmadıkki bu yüzden skill based oyun özlüyorum lvldan nefret ediyorum nerde uo off off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar