CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kıvamı için falan ayriyetten su eklemek lazım ve kolay yoğrulsun diye. Veya arkadaşın dediği gibi buzla yapılır. Bahsettiğim partyi yaptım da ark yaparken gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 çok farklı tarifleri olur çiğköftenin. misal kuru soğan koymuom ben. ayrıca bulgur/kıyma=1 oranı kullanıyorum. değişiyo tarifler çeşit çeşit. lakin ortak bir nokta da, evet yoğurma işlemi çok önemli. mutlaka elin şeklini gösteren bir foto hatta video olmalı. malum çiğ yani. iyi yoğurmak lazım ha evet bi de canni doğru dimiş su ve buz olayı iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bi de tepsisi özelmiş galiba bu çiğköftenin,onu nereden alabiliriz ve nasıl bişeydir bilgi verin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bizde bi tane var, böle altı dövülmüş bakırmıdır nedir acaip bşi. üstünde mardin hatırası yazıo. mardinde bulunur demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 İzmir-ç.kale deyim abi ben ona göre bi şey deyin :D te oraya kadar nasıl gidem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 izmirde hataya git orda nokta pastanesinin karsısında efsane bir cigköfteci var,ayrıca canım cekti allah cezanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 lets not forget the terazi y'all!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bu arada Urfa'nın yumurtalı köftesi meşhur, çiğköftesi değil. Ama yumurtalı köfte de çok mükemmel birşeydir, tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 De bakam yumurtalı köfte nasıl bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yumurtalı Köfte Ben çiğköfteden daha çok beğeniyorum bunu, her hafta yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Resimlerde görüldüğü gibi çiğ köfte el ile tepsi arasında avuç içiyle (dışıyla nasıl oluyosa) yoğrulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bu arada istanbul anadolu yakasında caddebostan-bağdat caddesi mado dondurmacısının sokağında Tadal diye bir çiğ köfteci var, fenadır denemenizi tavsiye ederim, 25 tane yedik 2 kişi arkadaşla, akşam tuvalette nightshift yaptık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben sakarya'da yedim gecenin bi yarısı, meğersem çiğ köfteli acıymış yediğim. kafa güzeldi, sabahı farkettim acıyı. çığlık attım lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bursada darmstad caddesinde çiğköfteci cengiz var bursalılara tavsiye ederim üstüne tanımam. yılların çiğ köftecisi.son duyumlarıma göre şube açmış.büyüyo gittikçe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 değişik bi usülle yapılmış çiğ köfte.. bizim oralarda önce baharatlarla et yoğurulur bu işlem sırasında zeytinyağı ve acı biber salçası karışımı yapılır etin içine dökülür ki et sertleşmesin... sonra bu et baharatlarla iyice piştikten sonra kendisi kadar miktarda, ince çiğ köftelik bulgurla karıştırılır ve dişe gelicek şekilde yogurulur... en son olarak da maydonoz ve kuru soğan konulur ve yoğurulur ki ölmesin yeşillik arada. lavaş ve marulla servisi yapar babam limonu da yanında verir dileyen bansın diye de acı salçadan bi karışım yapar. mideye de dokunmaz bu usülde yapılan çiğ köfte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 biz de once bulgur sora et koyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Adana'li olarak tebrik ediyorum. Bu tur tutoriallerin devaminin gelmesini siddetle bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 üsküdar ramazan usta da süperdir tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 lan canım çekti sabah sabah oy$:D antepli arkadaşlara selam ederim. istanbulda yaşayan antepli patiler, toplaşıp çiğköfte günü yapalım mı bi ara:D sömestre ayarlarım yemin ediyorum çok fena çiğköfte yaparım ona göre>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Resimsiz çiğ köfte tutto su olurmu heç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 offf canım çok çekti. Yokki burda çiğ köfte falan.. geçenlerde de canım mantı çekmişti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 listeye şöyle bir baktımda nar ekşisi ve biber salçası olmadan çiğ köftemi olur bundan olsa olsa kısır olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ya ben en cok rendelenmıs dometese sasırdım anteplıyım haftada bı yerım ama hıc bolesını gormemıstım ılgınc bı tarıf bence kısıra daha cok benzıyo bu yanlıs olmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar