Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gen


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
ya arkaaşlar, ben benm korsancıda bi film görmüştüm. arkasını okudum, (film yabancıydı), şöle yazıodu. yeni doktor çıkmış bir genç bayan olan bilmemne, göreve başladığı bilmemne akıl hastanesinde daha ilk günden bir intihar vakası gerçekleşir.. sonrasında ise .................. ve bu hastanede ilginç olaylar vsvs die gidiodu.. bunun sitedeki hikayesini okudum da aynı bea! annamadım şimdi ben. esinlenmek mi çalmakmı ne bu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

of.. her sinemadan önce aptal fragmanını koyuyorlar, bagirip çagirip duruyorlar fragmanda. Hostel'dan sonra 1 yıl gitmem böyle iğrençlik ön planda sinemaya. izlemekte istemiyorum bunaliyorum fragmanda sonra da dünyadaki EN klişe konulu bir film var, bebek bakıcısı villaya gider.. olaylar gelişir. bagirma çagirma yine, arka arkaya veriyorlar keyif meyif kalmiyor pff
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Varya, ya bende sorun var. yada hala korku filimleri yeteri kadar korkutucu değil. bu filmdede yine beni gülme tuttu insanların bakışları arasında kahkahalara boğuluyorum. Türkler nedendir bilinmez pek bi sevdiler korku filmi çekmeyi ama bir o kadarda başarısız oluyorlar. Ben Hostel filminde bile bazı yerlerde gülmüştüm.

Gen de yeteri kadar kan yoktu sadece üç beş etparçası gözüküyor. Birkaç yerde gerilim var. Gerisi polisiye gibi zaten. Pek başarılı bir çalışma değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...