LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Doğa Rutkay ve Şahan'ın oynadığı Gen bir korku filmi. Fragmanı resmen çok hoşuma gitti, Çekim ve efekt kalitesi baya iyi gibi duruyor. Yani fragmanda en azından öyle. Gen Fragman 10 MB Quicktime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ne zaman vizyona girecegi hakkında bi bilgi varmı sitede goremedimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Gayet başarılı bence çekimler falan çok etkileyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 çok kaliteli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Annemin kuzeninin ve karısının oynadığı film (Mutlu - Zeliha Güney). İşallah güzel bir şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya bu dkkat şahan çıkabilirde gösterdiği şey mi.sinemalara cıkıcagını sanmıyorum.programda falan gosterır heralde ya da özel bi bolum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hayır sinemaya çıkacak apayrı bir proje bu. Warner Bros işbirliğinde falan çekilmiş bir film. Şahan'ın şovunun bir parçası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hmm anladım. izliyince zaten farklı bişey oldugu belli oluor.katil rolünü şahan oynuyor onuda bilin isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya arkaaşlar, ben benm korsancıda bi film görmüştüm. arkasını okudum, (film yabancıydı), şöle yazıodu. yeni doktor çıkmış bir genç bayan olan bilmemne, göreve başladığı bilmemne akıl hastanesinde daha ilk günden bir intihar vakası gerçekleşir.. sonrasında ise .................. ve bu hastanede ilginç olaylar vsvs die gidiodu.. bunun sitedeki hikayesini okudum da aynı bea! annamadım şimdi ben. esinlenmek mi çalmakmı ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 daha filme giden olmadı mı yafs? birisi film hakkında iyi-kötü bişeyler söylesin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben de merak ediyorum baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Filmin yönetmeni Şahan'ın 21 yaşındaki kardeşiymiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 of.. her sinemadan önce aptal fragmanını koyuyorlar, bagirip çagirip duruyorlar fragmanda. Hostel'dan sonra 1 yıl gitmem böyle iğrençlik ön planda sinemaya. izlemekte istemiyorum bunaliyorum fragmanda sonra da dünyadaki EN klişe konulu bir film var, bebek bakıcısı villaya gider.. olaylar gelişir. bagirma çagirma yine, arka arkaya veriyorlar keyif meyif kalmiyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 kaliteli bir filme benziyor hadi bakalım umarım umduğum gibi çıkar.. bu sefer ki gerilim-korku filmi yanıltmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Dragonmax senin dedigin o film Hipnoz olmalı nerdeyse aynı konu bence direk çalmışlar ama genede izlenebilir bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Varya, ya bende sorun var. yada hala korku filimleri yeteri kadar korkutucu değil. bu filmdede yine beni gülme tuttu insanların bakışları arasında kahkahalara boğuluyorum. Türkler nedendir bilinmez pek bi sevdiler korku filmi çekmeyi ama bir o kadarda başarısız oluyorlar. Ben Hostel filminde bile bazı yerlerde gülmüştüm. Gen de yeteri kadar kan yoktu sadece üç beş etparçası gözüküyor. Birkaç yerde gerilim var. Gerisi polisiye gibi zaten. Pek başarılı bir çalışma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar