Chasten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Msnde açılmıyor deli olacam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 said: 10/02/2006 - Yurt Dışı Yavaşlık Sorunu!!! Türksat link hatlarındaki bir problem nedeniyle yurt dışı bağlantılarında yavaşlık sorunu yaşanmaktadır. kablonet.com'dan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İngiltere - Ankara arası çok kötü sanırım. Yanlız anlamadığım bir süre rahat oyun oynadım, sonra peşpeşe lag geldi ve düştüm. Sonra yine düzeldi. İlginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Arkadaşlar problem kesinlikle kablo kopması yada patlamasıyla alakalı degil.. Eğer kablo ile alakalı olsa 2 saat iyi 4 saat kötü bi baglantı olmaz. Problem, kapasite yetmiyor arkadaslar, hergün 5000 kişi ADSL e abone oluyor. Artik yurt dşı cıkışları yetersiz kalıyor. Bu nedenle her hafta yurt dışı cıkışlarını biraz yükseltiyolar ama bu öbür hafta ya kadar anca idare ediyor.. Kablo kopmus patlamıs,balık yemiş gibi sacma sapan bahaneler uyduruyola , cünkü YETMIYORUZ , YAPAMIYORUZ diyemiyolar...Bölede giderse TT den bisey beklemeyin. Tek cözümü abonelikleri askıya alcaklar bi süre , ama bizim memlekette para hizmetten önce geldigi için böle bişey olmasıda imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 seni TT'de ise alalım bu ongörüyle memleket omurgasındaki butun sorunları cozersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Patiden başka 1 tek yere bile giremiyorum. Telekom, o kaşıklar var ya o bıçaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 tam anlamıyla yurt dışı çıkışları tükenmiş vaziyette gibi hiçbir haraket yok 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 O yüzden, en içten dileklerimiz ve yürekten teşekkürlerimizi telekoma iletiyoruz. Ayrıca, Almanya'daki bi adamın attığı pingden timeout almama da bayıldım; rezil olduk resmen be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 telekom bağlantıyı bana yönlendirmiş galiba hiç bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Şu an yine çalışıyo. Gel de çıldırma... Hem hafta sonu, hem yüksek fiyatla yavaş bağlantı alıyoruz, hem de bu tür saçmalıklarla uğraşıyoruz; kobay mıyız biz be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paranla rezil olmak? Sanırım sadece bu lafla açıklanabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ahah super ben de sorun yok dur iyice sömürüyom şu durumu ama kotalı fazla bişey yapamıycam hakbuki bütün yurtdışı bana çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yurtdışına 1 telekoma 2 hayatımdan bezdim dünden beri sokıyım bu teknolojiyi yaratını ne lan bu sırf stres! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ana yurtdışı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bu gun gerçekten patladı, son 2 gunluk haline razıydım. Telekom bağlantına sokam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aa geldi! yaşasın TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Gelen giden yok. Sabah saati olduğu için yoğunluk yok şu an. http://www.progen.com.tr/network.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bende de şu anda problem görünmüyor yalnız şöyle bir durum var. Kablonet 128k abonesiydim ortalama 12kb/s dl hızım vardı. 2 gün önce dilekçe verdim ve dün akşamüzeri hızım 256k'ya çıkarıldı. Kablonet.com'daki hız testinden baktım doğru 256k olmuş fakat dl hızım yine ortalama 12-15kb/s arasında değişiyo yani çok çok küçük bir fark oldu. Bunun normalde 20 civarında olması gerekmiyor mu? Yurtdışı ile bir alakası olabilir mi? Eğer böyle devam edecekse ben yeniden 128k'ya geri dönücem. 265k hızında kablo abonesi varsa bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 256K kablo ile 25-30 arası çekmen lazım. Ama bu karşı tarafa göre daha az olabilir veya indirme yöneticisi kullanabilirsin. Sunucuya 1 den fazla bağlantı kurup en yüksek hızda indirmeni sağlıyorlar. ( FlashGet, Free Download Manager, Fresh Download, GetRight, HiDownload, iGetter, InstantGet, Internet Download Accelerator, Internet Download Manager, LeechGet, Mass Downloader, Net Transport, NetXfer (Net Transport 2), NetAnts, ReGet, Star Downloader, Mass Downloader vb... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 20 de değil, 26-29 arası olması olması lazım.En azından bende böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Aha da sorun yine başladı. Ulan 2dk düzgün tutamadınız hatları be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Çok yavaş yurtdışım şu an. %30'larda performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 windows update serveri yurtdışındaysa benim yurtdışı çıkışlarında sorun yok..gayet hızlı yapıyor updateleri 50kb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Benim yurt dışım senin yurt dışın yok =) musluklarımız aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hala patlakmi sizdede yurtdisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar