Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Valla msg lari okumadim ama sunu soyleyebiligim. O dedigin adamlarda is yokmush. 60 mage 36 lvl herhangi bir classa instant kill ceker. Adamlar 60 lvllara instant cekiyorlar 36 ya kasmaz bile. 3X + Pom + Pyro = 4k min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 counterspell yaptıgınızda shield acamıyor,az once av de denedım:)her canı azalan palaya attım ve hiçbiri shield acmadı veya acamadı. beyler aranızda palaya crit atıp öldürdüğümüzde bize buyunun bır kısmını yansıtan özellıgı bılıyormu?ve işleyişini,bugun birine 3k frostbolt vurup instant kill cektım az daha bende ölüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gecen talentlere bakıoken gormustum. Hatırladıgım su Eger full-2 puan- verilirse. Critlenen bir buyunun %30 u kadar hasar goruyor atan. Ve hiçbir buyu palanın %50 base healthınden fazla vuramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 okudum sımdı hatalıymısım crit yediginde %30 unu adama ıletıosun.Ama bu ılettıgın hasar senın paladinin canının %50 sını gecemıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi bu rezilliğe ben ne diyeyim shield+HS combosu yaptığı için sevinen bir insan insanmıdır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Adam lvl 36 ve 2 lvl 60 a karşı kendini kurtarma yeteneği gösterince ezik neden oluyor anlamadim. Ayrıca 2vs1 karşılaşmalarda ne kadar geared olsanda karşı taraf sınıfını bildiği sürece ölürsün. Valhar-Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandrue Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 paladinin turn undead harici bütün büyüleri holy spell sayılır. (turn undead natture spell sayılır) Counterspell atıldığı sırada target bir büyü cast ediyorsa cast ettiği büyü ağacını bir süre kullanamaz. (genelde casterlarda 2-3 farklı ağaç olduğu için bütün barın cooldown a girme kavramı yok) herhangi bir büyü cast eden paladine cast sırasında counterspell (kick, pummel, shield bash vs... aynı şey) atarsanız paladinin turn undead harici bütün herşeyi cooldown a girer. (at summon büyüsü dahil) böylece divine shield açamaz. paladinin casting süresi olan büyüleri holy light 2.5 sn flash of light 1.5 sn hammer of wrath 1.5sn (hp niz 20% altındaysa paladin bunu atar) summon charger 3sn holy wrat 1sn (pve büyüsü sırf undead vedeamonlara çalışıyor) aynı durum frost büyüsü atarken bir mage e CS atarsanız o da iceblock açamayacaktır. ama CS ye verdiğiniz talent ile gelen silence efectleri farklıdır. (priest silence ı da aynı şey) paladine silence atarsanız ya da paladin büyü cast etmediği sırada talent verilmiş CS atarsanız paladinin barları kararır. ve orada sadece divine shield parlar kullanılabilecek tek abilty diye. paladin de DS açıp çıkabilir. aynısı iceblock için de geçerlidir. umarım durumu açıklayabilmişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 09 Şubat 2006, Perşembe - 18:45 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] -------------------------------------------------------------------------------- benim anlamadığım bir nokta var 2 lvl 60 darafından saldırıya uğrayan bir lvl 36 ının kaçması niye eziklik :D Ne kadar imbalıksa o kadarda eziklik işte... Bunu 60 paladinlerde yapıyor kısaca paladin 6 sında neyse 60 ındada odur :P (Burning crusade çıkınca 7 sinden 70 i olacak :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bırak paladini herhangi bir lvl 36nın, 2 lvl 60 karşısında kaçması en doğral ve normal şeydir bunda bir eziklik yoktur. Ama, 1 vs 1 de kapışırken, özellikle pala ların shield açıp kaçması evet ezikliktir diye düşünüyorum. @Sandrue çok güzel açıklamışsın bilmeyenlerde öğrenebilir böylece. Cs atınca açamaz diyorsun, silence atınca açabilir diyorsun ben bunu anlamadım.Silence zaten cs + olarak diğer büyü okullarındanda hiç bir büyüyü 4sn cast ettirtmiyor. Counterspell 100 Mana 30 yd range Counters the enemy's spellcast, preventing any spell from that school of magic from being cast for 10 sec. Generates a high amount of threat. Improved Counterspell Rank 2/2 Gives your Counterspell a 100% chance to silence the target for 4 sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 oh sandrue detayla anlatmış da beni zahmetten kurtarmış.. paladine cs'in silence effecti için cs atmadı diye gülenlere: L2P diyorum. bazen öyle keko mageler rastlıyorum ve bir güzel pataklıyorum bu cehaletleri nedeniyle. açıyorum shieldi, sonraki cs vakti gelmeden bir güzel kesiyorum. paladin imba olduğu için mi? hayır, mage keko olduğu için.. divine shieldin attack speedi yarıya düşürmesi ne demek biliyor musunuz? 3.80 speedli silah 7.60 speede çıkıyor. 12 sn'lik süre boyunca sadece bir swing hakkınız var ki shield açıp adam kovalayan paladinlere gülerler. bunu bilerek yapmam için ancak rakibin hp'si 10% filan kalması, benim de how'a yetecek kadar manam olmaması lazım. eğer 1 swingde yatacak kadar canınız inmişse zaten sizi alamayacak sınıf aşağı yukarı yoktur, merak etmeyin. rogue/warrior bile ok atar keser sizi.. iyi güldüm ama bu başlıkta, cehaletten yakınan insanların kendilerinin cahil olması kadar eğlenceli tek birşey varsa o da orgrimmar ah'sinde shield + hs yapmak.. :p ha ayrıca 2 lvl 60'ın durduk yerde lvl 36'ya saldırmasını normal sayıp da adamın kaçmasına eziklik diyenlere: ROFLMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 sam kesinlik le adamın hs yapması ezklik deil kaçmak her yolsan serbest o durumda da o alışkanlık olup 60 olunca yapmaya dvm edio av1 de ölürkene o eziklik dio millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 loladinleri bilemiyorum da silence, ses çıkarmayı gerektiren yetenekleri engeller, yani büyülerle bir alakası yoktur. bir warrior olarak çok silence yiyip demo shout yapamadığım olmuştur. (burada warriora silence atan magelere de gülmüyor değilim, doğal stun olsa gerek) preventing any spell from being cast ile silence the target aynı şey değiller gerçi ben de divine shieldi silence'tan etkileniyor sanıyordum ama niyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 30 ydden seni combata sokacak instant bir spell oldugundan atiyorlardir belki :) chargein mesafesi 25yd olduguna gore sen berserk yapip int cekmeden poly yemis olursun guzel bir olay yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar