Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben de yapmak istiyorum ama nerden bulcam lan kristalle bixxiyi, bimde var mıdır. ayrıca kristal anlaşılır bence, direk şekerli su. ben hangisinin ne olduğunu bilemem de misal 14 bardak olur, hepsinden bi yudum alırım hangilerinin kola olup olmadığını anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 screwy said: bi efsaneye gore kolaların etiketlerini gormeyince tadları arasındaki fark ı anlayamıyormussun bakalım sen anlıycan mı zerg.. konu 3 sene oncenin konusu. L2READ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 cok eski konuların formatı bi degisik oluyodu.. bi degisik degilse acımam alıntılarım yazarım yorumlarım.. SANANE LAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 lan mı? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sen fazla yasamazsin birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bence kavga olur bundan mokoko pörçleği olcak az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 eh atar varsa "lan"" olucak icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hangi kola olduğunu tahmin etme muhabbetiyse avans verebilirim sana biraz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kola çok iğrenç bişey ya şep gibi böğh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kolayı tahmin etmek çok kolay.bu dalda uzman olmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kola candır pepsi canan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 coca cola ile pepsiyi anında teşhis ederim. cola turka'yı da ederim. belki le cola'yı da ederim. diğerlerini içmedim bile. coca cola zaten efsane tat. pepsi zaten ayrı bi tadı var çok belli. cola turka çöplük. le cola da asit bombardımanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 zemzem kola'yı ekleyebiliriz denemek isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kola + mentoz deneyi yaparsan neden olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar