pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 oğ me ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ne var lan ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ağzından mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ilk ciddi öpüşme orta2de iken okulun koridorunda kızın dudaklarına yapışmıştım sonra çok sağlam dayak yemiştim öğretmenin teki görmüştü asdasfas yıllar sonra aklıma geldi kendi kendime güldüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 10 yasındamı ne cuneyt arkıncılık oynarken evde, kızı öpmustum kurtardım seni diye dudagından. sonra hep kurtarıp öpmeye basladım, sonra taşındılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ehe ehe ehe .. ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 benimki jr tecavüz şeklinde olmuştu 6. sınıftaydım çocuk zorla öpmüştü. sonra ağladım mı acaba hatırlamıyorum hahah yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 travma yasamıssın zor bi cocukluk olmalı cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ana okula giderken oldu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 günah gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 imam hatip haric tum anaokullarında fuhuş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben ilk darth vader oyuncağımı öpmüştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kadim bir yaz gecesiydi 5 yaşlarındaydım sanırım tuttum saçından çıktım üstüne vurdum kırbacı vurdum kırbacı sonra ben kovboy olcam artık dedi kız bende beni öp öle dedim ve olanlar oldu 20 yaşında oğlumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 28 yaşındaydım herhalde ilk öpüştüğümde. Öss'yi kazanma fırsatı bu sırada bulmultum. Köyden şehire geldim. Garbage hayatı yaşamayı öğrendin. Ekmek burdan çıkmaya başladı. Garbage'deki geyikleri kızlara yaptım. Hepsi beni öptü.Hemde ağzımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 beni de 1. sınıfta okuma bayramında sınıfın fırlama çocuu öpmüştü.bööle karşıdan koşa koşa geldi noldumu şaşırdım:D ağlamıştım soora anneme gidip ehueheeuehueeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 20 yaşında falandım sanırım . gayet de french kisli bir şeylerdi .2.öpüşmem iğrenç gelmişti lakin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 biz ona öpüşme değil yiyişme diyoruz zaten. frenchmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ilk ciddi öpüşmem( bkz: yiyiş ) hazırlıkta olmuştu lisede yaş 15.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 teyzemin oğluyla öpüşmüştüm ben 11 yaşımdayken. o 23 yaşınadydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gezegendeki%20son%20gemiye%20binip%20cek%20git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Cons said: teyzemin oğluyla öpüşmüştüm ben 11 yaşımdayken. o 23 yaşınadydı. Travma !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sly-One said: hmm. ilkokul beş. mutual ve experimental idi diye hatırlıyorum spontane değil. çok enlglish kullandım sori. İlkokul üçtü benimde. Çok deneyseldi ama, 3 kişiydik misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gkgokhan said: Cons said: teyzemin oğluyla öpüşmüştüm ben 11 yaşımdayken. o 23 yaşınadydı. Travma !! evet çok yazık olmuş teyzesinin oğluna gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aktiftablet said: Sly-One said: hmm. ilkokul beş. mutual ve experimental idi diye hatırlıyorum spontane değil. çok enlglish kullandım sori. İlkokul üçtü benimde. Çok deneyseldi ama, 3 kişiydik misal. threesome! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ilkolkul 7. siniftaykendi .... opusmeden sonra burger king den attilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar