Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break

Suark

Öne çıkan mesajlar

ilk bölümlerini izliyordum ama sonra nedense unuttum izlemeyi :S ilk bölümler pek cekici gelmemisti galiba :) arada bir bakıyodum bir türlü kaçamıyorlardı yok döğmenin bir bölümü kopuyo vs. nihayet kaçmışar ama bende kaçırdım sezon 2 bölüm 1 i :(
Sosyal ağlarda paylaş

Mükemmel bir öblümdü Ağzım açık izledim.

s2 ep18
[spo]Alex mahone çok şerefsiz varlık gerçi C-Note için en iyisini yaptı.Ama çok yazık oldu adama... Sanırım öldü.Sucre ye ne olucak merak ediyorum en sevdiğim sucre üzülürüm valla çok.Kellerman başkana suikast yapıcak sanırım.
Michael ve sara Linc in suçsuzluğunu kanıtlayan bir ses kaydı buldular.Fakat ses kaydında tarih olmadığı için kanıt olarak görülmüyor.Ama şimdi bunu başkan Caroline a şantaj olarak kullanacaklar.
Ayrıca geriye dönük şöyle bir baktımda. Bir Linc için 10larca kişi öldü.Kurtlar Vadisi ni de geçti herbölümde biri mort.Üstelik figuran falanda değil =)

Merak ettiğim nokta ise şudur bi açıklayıverin hele ;
Bellick Meksika ya Sucre için gidiyor. Fakat T-bag bankog a geçmek istiyor.Onu Chicago ya yönlendiriyorlar.
Nasıl oluyorda aynı uçakta oluyorlar ilginç ?[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Baya iyi bi bolumdu 19. bolum.
Da sarpa sardi simdi isler.
Bi de

[spo]Ulan aptal Karolin. Belli o capon bokluk cikaricak, ne diye anlatiyon her seyi be kadin. Cik sahneye, de boyle boyle affettim, ustune Scofield'da iceride gel Michael kucaklasalim falan, capon da otursun kalsin orda. Ama illa anlaticak tum planlari herkese ki son dakkada bi bokluk ciksin.
Bi de bu olayin donusu kalmadi gibi artik sanki? Pope'da orjinal dosya vardir belki bi ihtimal?[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]o dosyada başkanın çevirdiği işler vardı anladığım kadarıyla. zaten o bilgilerin olması nedeniyle birşey açıklayamadı başkan. dosyadaki isim de başkanın kardeşi yerine öldürülen adamın ismi olabilir diye tahmin ettim.

bundan sonrasında michael ile linc. elinde birşey kalmadı gibi, zaten ortadan kaybolma planlarındalar. ama bu sırada diğer işler gelişip birşeyler olmasına yarayacak anladığım kadarıyla. veya pope michael veya linc.in isteği dışında bu bilgiyi sızdırabilir. tabi bir de lj.'nin başındaki sarışın kadın var. ondan da birşeyler bekliyorum :)[/spo]

gelsin yeni bölümler biran önce :p
Sosyal ağlarda paylaş

19
[spo]rıhtımda burrows için bilet alan adamı daha önce görmüşmüydük

walla scofield ı kurtarırsa mahone kurtarır başka da umut görmüyorum, kayıt başkanın istifasıyla iyice yalan oldu
ayrıca o dilsiz adamın olaya bir etkisi olcak mı, elinde bir dosya vardı, başkanla alakalıdır gerçi
mahone, diğer ajan+c note tarafından zorlanacak gibi, zaten hapçı, companynin de gözünden düştü
gerçi kellerman da daha duruyor; daha olaya dahil etmediler
hepsi birden company e dalıp bitircekler sezonu veya diziyi :)
uzatılırsa da herhalde tbagin paraya yeni talipler çıkcak yine, o para da iyice orta malı oldu gerçi
scofield yine sapları oynayacak gibi sara'ya kabuşması zor
senaristler devamını nasıl getirebilirse 3. sezonu da olmalı bunun, bu kadar tempolu bir dizinin bitmesi çok koyar.

[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

S02E19
[spo]zaten 1 sezon olçakmışda çok ttutmuş diye 2. sezonuda çekmişler yani 1. sezonun ortalarında 2. sezonun çekilceği kararı alınmış , ama dizi müthiş gidio cidden şu anda , zirvede bırakmaları iyi olur yoksa lost 3. sezon gibi boku çıkar off , 11. bölümüde çekiyom akşamöa izlicem.Mahone un silahı düşürdüğünde dedim ne kadar aciz olmuş artık kız bile alt ediyor , meğersem planlamış , zaten çok belliydi silahı bırakmasında... rehin aldığın kişiyi niye bağlamazsın , ya silahı bişey olsa....
caroline ın ağzıda ciddi torba gibi...
senin altındai gerizekalıya niye anlatıyorsun ki ...
o dilsiz adamda company nın başıdır heralde büüyk ihtimal.
O mahone a kıl olan ajanada kılım , sanane lan herifin kuyusunu kazmaya çalışıyorsun , o ofiste adam gibi işini yapan bi mahone var zaten herif akıl küpü.

Valla burdan sonra ne olcak kestiremiyom.Ama kellerman orada ateşi neden kesti michael ı görüncemi onuda anlamadım , ama oda heralde son 4 bölümde çok önemli rolde olacak.
Tbag o çantayı niye o kadar almak için kastı ki ?Zaten almıcakmıydı inişte , sen orada güvenlik kamerası olduğunu resmi bi kurum oldugunuy akıl edemiyormusun ?

valla isterse Michael la Linken kaçamasın ama dizi sonunda inşallah Bradley ile Kim ölürde rahat ib ooooooooooooh çekerim.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

S2 E19

[spo]Bölüm beni benden aldı.İnanılmazdı.Şimdi nolucak gerçekten merak ediyorum ama işler çok boka sardı.
Mahone diğer ajan tarafından deşifre edilmeye başlandı ama sanmıyorum bişey olucağını.
Kellerman ın bence artık yapacak hiçbirşeyi kalmadı çünkü son çare olarak suikasta yönelmişti.
Michael sarayla buluşur bence o ajanı atlatırlar.
Company nin elindeki SONA dosyası nedir? Onu anlamış değilim ya daha fazla ne çıkabilir ki Caroline hakkında ?
5 milyon dolar ortada Bellickte düştü peşine ama bence Fernando da yalan olucak gibi gözüküyor.
Fakat Tbag Bellickle karşılaşırsa Bellick büyük ihtimalle ölücektir.

çok güzel bölümdü.İnanmıştım başkanlık affı çıkacağına çok dumur oldum.20 yi iple çekiyorum.
Ama son 3 bölüme girdi sanırım 3 bölüm içinde bu kadar olayın içinden nasıl çıkarlar bilmem.Gerçi michael ortadan kaybolucaz forever falan filan dedi ama bakalım acaba onların kaçışıylamı biterecekler.
Bi yandan bitmesini istemiyorum biyandanda Lost a benzemesin diyorum.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...