Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinizin eşcinsel olduğunu öğrenirseniz naparsınız ?

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

said:
bir kız eşcinselse neden anlamak zor olmasın ki?sizle birlikte hatunları kesiyorsa size bir tepki vermiyorsa siz onla bir şeyler yaparken o uyuma modundaysa ya side problem vardır ya da eşcinseldir.

HAHAHAHAHAHAHA bu nasıl bir açıklama ya. frijit kızlardan mı bahsediyoruz yoksa eşcinsel olanlardan mı?

ne ilgisi var kız arkadaşım benimle niye birlikte olsun ki "uyuma modu"nda olacaksa. birincisi bir kızın hem eşcinsel olup hem de benimle birlikte olabilmesi için biseksüel olması gerekir ki, biseksüelse de hem benimle ilgilenir hem dişilerle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
efsane goth bir hatun vardı. Onu ilk 2001 dolaylarında bluejean dergisinin düzenlediği bir etkinlikte görmüştüm ve aklımda nasıl yer ettiyse böyle saplantı haline gelmişti. aradan yıllar geçti bende o esnada taksimde Vampire Goth Club'ı açmak üzereyim 3 yıl sonra tekrar gördüm o hatunu ve bu sefer hemen yanaştım. Bir hafta sonraki mekanımın açılışına davet ettim ve böyle bir mekan açmama çok sevindi.

Açılış günü geldi onur konuğum gibi birşeydi herşey süprdi falan ama gece gitti . Sonra haftanın sakin günleri yanıma geliyordu ve birlikte güzel vakit geçirdik müzikler açıp içip dans ettim. Sonunda bir gece beni evine davet etti. Hayatımın en erotik gecelerinden biriydi . bacaklarını omuzlarıma koyarak çoraplarını çıkardı , şarkılar söyledi bana mest etti .

Sabah oldu güneş doğarken panjurları kapadı evi tekrar karanlık yaptı. Yatalım istersen dedi bende olur dedim arkasından takip ettim. Misafir odası gösterdi istersen burda yatabilirsin diye. Direk hiç terreddüt etmeden "senin yanında yatmayı tercih ederim " dedim . Gülümsedi olur dedi . Yatak odasında soyunup seksi gecelikler giydi. Ben de deri paltolonumu ve üstümdekini çıkarıp yatağa uzandım yanına .

Böyle narince halleneyim dedim . dizlerinin arkasından , kalçalarına ve sırtından geçerek ensesinin arkasına bir okşama dalgası ile yavaşça dudaklarını öpecektim ki parmağını burnuma koyup " Noyan ben lezbiyenim " dedi.

Gülümsedim "kelimelere takılmıyorum , şu an ikimiz buradayız ve hiç bir tanımın önemi yok" diye devam ettim . "Biliyorum çok istiyorsun ama bu benm hoşuma giden birşey değil ben sadece kadınlardan zevk alabiliyorum " dedi .

Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım . Minik kriz yaşadı kendince cazibeme karşı koymak adına. Hem istercesine ama karşı koyabilmek için son çabası ile "Noyan bana bunu yapma ya" diye gülerek arkasını döndü .

Kurtulması imkansız olan bir andan tutkumu böyle savuşturması gücüme gitmişti. "ne yani kestirmem mi gerekiyor illa seninle olabilmek için ? " diye feryat ettim . bana dönüp sarıldı ve bir kolumu boynumun üzerinden yüzümü okşayıp dudaklarını kulaklarıma dayadı ve dedi ki "kestirirsen bir transeksüel olursun , ben gerçek kadınlardan hoşlanıyorum sadece"

Tavana baka kaldım. Nasıl bir kozmik şakaydı bu.. anlamsızca uyuya kaldık deli gibi sevişmemiz gerektiği bir anda. Sonra bi ara uyandım sırtım ona dönüktü ve bana sımsıkı sarılmıştı ve şeyim kocaman olmuştu.

to be concluded...
Sosyal ağlarda paylaş

Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...