Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinizin eşcinsel olduğunu öğrenirseniz naparsınız ?

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

said:
CthuLhu
üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 23:04 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bir kız eşcinselse neden anlamak zor olmasın ki?sizle birlikte hatunları kesiyorsa size bir tepki vermiyorsa siz onla bir şeyler yaparken o uyuma modundaysa ya side problem vardır ya da eşcinseldir.

Çevremdeki kızların %105'i (ki heteroseksüeller) çevrelerindeki kızları keserler. Hatta kesmekle kalmaz bana gösterir hatta haklarında yorum yaparlar bacaklarından kıyafetine rüküşlüğünden taşlığına kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle tikky cemal arkadaşımıza burak kuttan tikkyiz kompleyiz falan armağan ediyorum.

İzlemek gayet heyecan verici olabilirdi. Sevişmekde bir hayli güzel olabilirdi. Deneme fırsatım olursa kaçırmayı düşünmüyorum. Yanlız olayın sadece biz erkek durumu yok. Bunu icra ederken partnerimizin de kendi adına bir deneyim yaşadığını unutmayalım. Onun neler hissediceğide önemli. soonradan kıçınıza tekme yemeyin :d

not: böyle bir olayda sizin tutupta diğer kızada dokunmanız cinsel anlamda hata olabilir. Tehlikeli bu durumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

"being a lesbian... all the advantages of being a man but with less embarrassing genitals... plus, everytime you have sex, there are four breasts...... two guest breasts...... and two you can take home afterwards oh that's bloody brilliant!!"

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...