Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bir kız eşcinselse neden anlamak zor olmasın ki?sizle birlikte hatunları kesiyorsa size bir tepki vermiyorsa siz onla bir şeyler yaparken o uyuma modundaysa ya side problem vardır ya da eşcinseldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Lezbiyen arkadaşlarım var; korkmayın, öcü değiller. Ayrıca kızı tanımadan nasıl aşık olduğun da ayrı bir tartışma konusu... [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 23:05 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Kızarkadşıylayken izlerim, sonra bir de normal deneyin derim ve sonra... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: CthuLhu üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 23:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bir kız eşcinselse neden anlamak zor olmasın ki?sizle birlikte hatunları kesiyorsa size bir tepki vermiyorsa siz onla bir şeyler yaparken o uyuma modundaysa ya side problem vardır ya da eşcinseldir. Çevremdeki kızların %105'i (ki heteroseksüeller) çevrelerindeki kızları keserler. Hatta kesmekle kalmaz bana gösterir hatta haklarında yorum yaparlar bacaklarından kıyafetine rüküşlüğünden taşlığına kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tamam da sevgilin yapar mı bunu canım benim? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yapıyo öyle kızlar da var sevgilisinin yanında... Önemli olan rahatlık ve güven :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ehe öyle olsun bakalım da mesajda virgülle ayirmişim ben hepsi birlikte olunca oluyor yani ayrıca ona bile 2 seçenek koymuşum..ben kazanırım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 avaturkdaki usta ash e benzetiyorum milleti gıcık edip banlatan bir tipti sonunda oda ban yedi ama nafile buradaki bazı uçan arkadaşlar var ondan heralde dimi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 biseksüel olsun bayan olsun oohoo nolcak yani? [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:51 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 3'lu eheueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 3some omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 -erkek olsam- sadece hakkında fantezi kurardım. daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Tabii ki threesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Someone said threesome? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 No chance kiddo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ulu orta soylenmez, ayip [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 04:32 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 başlık hortlatmak moda oldu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 öncelikle tikky cemal arkadaşımıza burak kuttan tikkyiz kompleyiz falan armağan ediyorum. İzlemek gayet heyecan verici olabilirdi. Sevişmekde bir hayli güzel olabilirdi. Deneme fırsatım olursa kaçırmayı düşünmüyorum. Yanlız olayın sadece biz erkek durumu yok. Bunu icra ederken partnerimizin de kendi adına bir deneyim yaşadığını unutmayalım. Onun neler hissediceğide önemli. soonradan kıçınıza tekme yemeyin :d not: böyle bir olayda sizin tutupta diğer kızada dokunmanız cinsel anlamda hata olabilir. Tehlikeli bu durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 arzu arkadaşı nihalle birlikte saçımı okşamaya devam ediyor , ben aşk sarhoşu ediyordum.... [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:27 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sonra ne oldu en heycanlı yerinde kesmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben aşk sarhoşu ediyordum degil "ben aşk sarhoşu oluyordum" olacaktı, özürlerimden bir demet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 "being a lesbian... all the advantages of being a man but with less embarrassing genitals... plus, everytime you have sex, there are four breasts...... two guest breasts...... and two you can take home afterwards oh that's bloody brilliant!!" [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 izleyebilir miyim bi defa demek isterdim abi ben muhtemelen. xD ahah ne psikopat bi soru bu be xD özlemişim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 CEMAL LÜTFEN GİT YETER LAN BEZDİRDİN HAYATTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 eşcinsel olsa ne olacak heteroseksi olsa ne olacak? vermezki sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar