Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

holy priest lerin sizce oyundaki konumları nedir?

Abus

Öne çıkan mesajlar

@Mulf genelde düşman ile kapıştıkları ve manaları azaldığı için heal atmıyorlar/atamıyorlar, atanlarda nadir zaten.
Neyse mulf daha fazla tartışmıcam istediğin gibi oyna bizim arkdaşlar ile takım oyunu şeklinde oynuyoruz çoğu bg de kazanıyoruz + grup pek ölmüyor çünkü herkes ne yapması gerektiğini biliyor, sen istediğin gibi oynamakta özgürsün.Ama şuda varki takım oyunu her zaman kazanır, kişisel yetenek takım oyunlarında söner.

@s1eger bide böyle ellerini kaldırıyolar hareket çeker gibi bi bakıyorsun sağ yukarda beyazımtırak bişey aha fazladan can veriyo, ama o el hareketleri çok karizma.Bide bazıları var böyle gölgemsi bişi, rakibe mavi ışın gibi bişey atıyor zarar veriyor vede yavaşlatıyo oda bi acayip.Priest bu, borumu dimi?

Heal atan her sınıf bu oyunda bot olma kapasitesine sahip olduğu için doğal karşılamak gerek.Yani priest, druid, paladin, shaman farketmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında yanlış hatırlamıyorsam bir arkadasımız.
"Rogue'u Anlamak" adında bir topic acmıştı ve Rogun dunyasını gercekten cok iyi analiz edip bize sunmuştu.

Priest acan arkadaşlarında Priesti Anlamaları lazım once.
Kişisel başarıdan cok grup başarısının onemini anlamalı ve o başarınında ancak kendi gorevlerini eksiksiz yerine getirdiklerinde elde edilebilecegini kavramalılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow Priest PVP'de Holy Priest'ten daha az heallemez. Yani yaklasik olarak.. Holy demek Threat Reduce ve Mana Regen. E PVP'de bunlar cok da ise yaramiyor. =] Tabii hazir bir takimda tek gorevi healerlik olacak bir Priest Holy olursa avantajdir o ayri...

[Ayni partyde olmadiginiz healer sizi heallemediginde hic ama hic aglamayin. Ortagi olmayacagi bir honor icin neden manasini harcasin ki?]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Priest acan arkadaşlarında Priesti Anlamaları lazım once.
Kişisel başarıdan cok grup başarısının onemini anlamalı ve o başarınında ancak kendi gorevlerini eksiksiz yerine getirdiklerinde elde edilebilecegini kavramalılar.

guzel soylemissin Nae, ama ilk sayfada anlatma ozurlu oldugumdan anlatamamisim.

honor sistemi her ne kadar partilere esit sekilde honor dagitsa da toplu halde yukselirsiniz. iyi guzel. fakat sorun su ki, tek basiniza adam oldurerek, honor paylasmadan cok daha hizli sekilde yukselmeniz mumkun. yani bu "quest mi, grind mi" sorusu gibi bi sey. ozellikle kalabalik yerlerde (US Warsong gibi, saat 18'de 100 kisilik sira basliyo) gurup halinde bunu kasmak zordur cunku zaten sizin 7/24 pvp yapmaniz gerekmektedir. bu nedenle insanlar adam tutup surekli karakterlerine honor kastirtmaktadirlar... ha simdi bi server'da 10 kisi tek basina 7/24 adam kesip deli gibi honor alirken siz "gurubum, kazandik yasasin heyo" moduna girerseniz bi yere varamazsiniz. pardon varirsiniz ama HWL olmaniz 2 ay surecekken, 3.5 4 ay surer. bu nedenle shadow priest'le honor kasmak cok daha kolaydir. tabii ki holy ile shadow arasinda fark var; bosuna verilmiyo o kadar talent point; isalla 1.10'da daha da belirgin olacak farklari. ama bu gune kadar blizzard MMO olmasina ragmen oyunu single player gibi oynayanlara da sonsuz destek verdi ve hala da vermekte. hatta multi oynayanlarla kapisabilmeleri icin belli basli avantajlar da verdi, ki bu honor sistemi de bunun bi parcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe oyunu zaten kazaniyosun...

bak arkadasim, bizim guild master yapiyodu bi ara, sonra dayanamadi birakti:
bi gurup kuruluyo, saalam adamlardan, spinal reaper'li yok tier2'li daha once HWL olmuslardan veya ileride HWL olmak isteyenlerden ama acele etmeyenlerden, sonra bunlarla oyuna girip oyunu kazanacagim zaten garanti hale gelmis oluyo, maksat cabuk cabuk kazanmak, 10/2000, 100/2000 arasi degisiyo genelde. asil HWL olmak isteyen kisi guruptan cikip basliyo kesmeye. adam kestikce deli gibi honor aliyo. gurubun icindeki healer buna da heal atiyo haliyle. boyle boyle deli gibi honor kasiliyo. peki simdi nerden bulunur boyle insanlar diyeceksiniz, hani single player oyundu diye; ordada para giriyo devreye. parasini verip adamlari oynatiyosun, ya da yine bi miktar da olsa MMO ozelligini kullanip bi kac saalam dost ediniyosun oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 60 bir Warrior'um vardı. Bir gün Priest açayım dedim ve açtım. Şu an Lvl 35 ve Holy kasıyorum. İnan bana, daha önce niye Warrior oynadım ki diye hayıflanıp duruyorum. Hele bir gün Gnomeregan'da partiyi öyle bir kurtardım ki. Hepsi bana çok teşekkür etti. Harikaydın be Priest falan dediler. O an gurur duydum. Ha bu arada BG umurumda değil. Ben oyunumu oynuyorum ve dedikleri gibi gerçekten de bir Priest'a duyulan saygıyı sürekli yaşıyorum. Hiç bir zaman party bulamamak gibi sorunum olmaması da cabası valla.
Sosyal ağlarda paylaş

genel geçer mmo terminolojisinde priest pure bir class işi heal etmek druid nispeten hybrid bir class ikisi arasında dağlar kadar fark var priest main healer druid pacth healer druidi gruba priest olmadığı zaman zorunluluktan alırsın druidler hybrid oldukları için jack of all trades e yakındırlar boşluk kapatırlar
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kafam gırsın mmo termınolojisine.
Al bak oda arkımın priesti var, bende oynarım arada staff kastık bız onla vuruoz.
lvl 37 ken lvl 60 hunter-res sick tabiki- duel yapıp yenmıstık sadece staffla dove dove.Vıdeo ya kaydetseydım keske heheeh.

Harbi staffla ıı priestler.İnnerfire masaallah 454334543 armor veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Arms Fury Warrior'un, Prep Rogue'un, Feral Druid'in, Beast Master Hunter'in, Ench Shaman'in cikip da `Bu Priest neden Holy degil be!` diye zirlamasi kadar komik bir sey olamaz. PVP PVE farketmez. Sen adamdan Holy olmasini istiyorsun da acaba sen kendi karakterinin max. verimi aldigi seklinde misin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...